Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

αν υποθέσουμε ότι καλέσουν για πκε μέχρι των 1200 και ο τελευταίος επιτυχών για τους 600 είναι 1000 θέσει τους υπόλοιπους 200 που θα έχουν περάσει τα πκε υπάρχει πιθανότητα να τους προσλάβει του χρόνου με τους υπόλοιπους 600 όπως έγινε με την εμοδε 
Επισκέπτης

εποχικός με ειδικές δυνάμεις και μια αντιπυρικη δηλαδή 9 μόρια τι θέσει πιστεύω θα είμαι περίπου
Επισκέπτης

Στους πίνακες των αποδεκτών θα ανακοινωθεί το όνομα μας ή ο αριθμός αίτησης; Και μόλις κάποιος είναι αποδεκτός ετοιμάσει την υγειονομική του καρτέλα;

Επισκέπτης

εμείς από 8 μέχρι 11 μόρια να ξεκινήσουμε να κάνουμε προετοιμασία για τα αθλήματα η τζάμπα κόπος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 22, 2026 11:41 am εμείς από 8 μέχρι 11 μόρια να ξεκινήσουμε να κάνουμε προετοιμασία για τα αθλήματα η τζάμπα κόπος 

Εγώ με 10 μόρια έχω ξεκινήσει πάντως, ποτέ δε ξέρεις 
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Πιστεύω..ότι οι 600 θα έχουν πάνω από 30 μορια...αρχικα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 22, 2026 8:31 am αν υποθέσουμε ότι καλέσουν για πκε μέχρι των 1200 και ο τελευταίος επιτυχών για τους 600 είναι 1000 θέσει τους υπόλοιπους 200 που θα έχουν περάσει τα πκε υπάρχει πιθανότητα να τους προσλάβει του χρόνου με τους υπόλοιπους 600 όπως έγινε με την εμοδε 

Δεν νομίζω γιατί κάποιους θα τους πιάσει το όριο ηλικίας. Νέα προκήρυξη θα βγει. 

Επισκέπτης

Σε αυτή την περίπτωση,όπως έγινε και στην εμοδε,εάν μείνουν αρκετά άτομα που δεν προσελήφθησαν ,παίρνει από την ίδια προκήρυξη και δεν γίνονται εκ νέου αιτήσεις.
Επισκέπτης

μαγκες εγω σε οτι εχει να κανει με τη βαση πιστευω στους προσωρινους θα ειναι γυρω στο 25 και με κοψιματα θα φτασει γυρω στο 15
Επισκέπτης

αν γινόντουσαν 1500 αίτησης αν ξανά λέω εγώ ποια πιστεύετε θα ήταν η βάση 
Επισκέπτης

άκουσα κάτι που αν αληθεύει θα είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει ποτέ σε προκήρυξη της πυροσβεστικής και δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς δεν θα πω όμως κάτι διότι δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια εκτός και αν μου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος εδώ μέσα έχει να κάνει με της αίτησης αν έχει ακούσει κάποιος ακόμα σε πει να δούμε αν αληθεύει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 23, 2026 10:16 am άκουσα κάτι που αν αληθεύει θα είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει ποτέ σε προκήρυξη της πυροσβεστικής και δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς δεν θα πω όμως κάτι διότι δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια εκτός και αν μου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος εδώ μέσα έχει να κάνει με της αίτησης αν έχει ακούσει κάποιος ακόμα σε πει να δούμε αν αληθεύει 

Ε τι το αναφέρεις και καθόλου ρε φίλε αφού δε θες να πεις τι άκουσες; Ότι να ναι εδώ μέσα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 23, 2026 10:51 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 23, 2026 10:16 am άκουσα κάτι που αν αληθεύει θα είναι πραγματικά η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει γίνει ποτέ σε προκήρυξη της πυροσβεστικής και δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς δεν θα πω όμως κάτι διότι δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια εκτός και αν μου το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος εδώ μέσα έχει να κάνει με της αίτησης αν έχει ακούσει κάποιος ακόμα σε πει να δούμε αν αληθεύει 

Ε τι το αναφέρεις και καθόλου ρε φίλε αφού δε θες να πεις τι άκουσες; Ότι να ναι εδώ μέσα 

μάλλον δεν με κατάλαβες φιλαράκι έχω ακούσει κάτι απλά δεν είμαι σίγουρος και θέλω να το διασταυρώσω με κάποιον άλλον εδώ μέσα αν γνωρίζει δεν είπα ότι δεν θα πω και άντε να σου φύγει η απορία θέλω να δω αν έχει ακούσει κάποιος ότι έχουν γίνει κάτω από 2000 αίτησης 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 23, 2026 11:05 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 23, 2026 10:51 am

μάλλον δεν με κατάλαβες φιλαράκι έχω ακούσει κάτι απλά δεν είμαι σίγουρος και θέλω να το διασταυρώσω με κάποιον άλλον εδώ μέσα αν γνωρίζει δεν είπα ότι δεν θα πω και άντε να σου φύγει η απορία θέλω να δω αν έχει ακούσει κάποιος ότι έχουν γίνει κάτω από 2000 αίτησης 

Δεν γνωρίζω κάτι αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο άποψη μου απο τις 3000 να μην έχουν γίνει οι 1000 ή να ακυρώθηκαν μου ακούγεται υπερβολικό 
Επισκέπτης

Η μεγαλύτερη ανατροπή θα ήταν άλλη,αλλά άστο καλύτερα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες