Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλά 1800 πενθήμερο μόνο πρωί επαρχία δεν είναι λίγα εκτός και είστε τπτ εφοπλιστές εδώ μέσα…. Τέλος πάντων καλύτερα ας μην πάει ένστολος αφού έχει την δουλειά του, να πάει κανα παιδάκι που δεν έχει δουλειά καλύτερα που θα του φανούν αρκετά γιατί δεν ξέρετε μάλλον σε τι εποχές ζείτε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 5:19 pm Δεν θέλω να πάω επαρχία για είμαι από Αθήνα και έχω δικό μου σπίτι γιατί να φύγω να πάω να πληρώνω ενοίκιο. Για νησί με πήρανε τώρα πιο ακριβώς συγγνώμη δεν θα σας πω 

Μπορείς να μας πεις σε ποια σελίδα του πίνακα της Αθήνας είσαι για να έχουμε μια γενική εικόνα για την σειρά επιλαχόντων; 
Επισκέπτης

Σιγά μην παίρνουν και 3000€ το πενθήμερο, γράφετε ασυναρτησίες μερικοί 
Επισκέπτης

Θεσσαλονίκη γιατί δεν έβγαλε θέσεις για προκήρυξη;;
Επισκέπτης

Πενθήμερο πάνω από 1000 δεν θ πάρει κανείς.Τα λεφτά είναι ίδια με την ελ.ας απλά έχει + δώρα.
Όσοι πάτε και θα έχετε νοίκι ετοιμαστείτε για ζόρια.Μονο Αθήνα να σωθούμε .
Επισκέπτης

-η προκυρηξη προχωραει κανονικα
-οσοι δεν αποδεχονται θεση τελειωνει εδω η προκυρηξη για αυτους
-οι μονοι που εχουν δικαιωμα να μπουν στο πινακα επιλαχοντων ηταν αποκλειστικα οι ενστολοι που δεν ειχαν εκπληρωσει τα ετη για να φυγουν απο την ΕΛΑΣ
-Η μονη θεση που αυτη τη στιγμη ειναι κενη ειναι η σαμος
-οσοι δε καταφεραν κατι στη προκυρηξη αυτη δε χρειαζεται να μπαινουν να λενε παπαριες.
-για καποιον που ειπε πως οποιος παει σαμο καποια στιγμη θα γυρισει συμφωνω μαζι του οποιος ξερει ξερει
Επισκέπτης

Ευχαριστούμε για πληροφορίες. Ξέρεις που περίπου σταμάτησε ο πίνακας Αθήνα ; 
Επισκέπτης

Εγώ το ειπα και τα είπες σωστά όσον αφορά ότι η σαμος δεν είναι για πολύ. επίσης ο μισθός δεν είναι όσο της ΕΛ.ΑΣ. Σταματήστε επιτέλους να γράφετε 
Επισκέπτης

Αρα κλείνει Σαμος και οριστικά αποτέλεσματα εντός του μήνα που είχε ειπωθεί από ένα παιδί ; Υπάρχει κάτι άλλο από πληροφορίες ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 11:27 pm Πενθήμερο πάνω από 1000 δεν θ πάρει κανείς.Τα λεφτά είναι ίδια με την ελ.ας απλά έχει + δώρα.
Όσοι πάτε και θα έχετε νοίκι ετοιμαστείτε για ζόρια.Μονο Αθήνα να σωθούμε .

Μην λες ανακρίβειες, για να μην πω ΒΛΑΚΕΙΕΣ....το μόνο ίδιο με την Ελας στα λεφτά είναι το νόμισμα... Πληρώνονται σε ευρώ και αυτοί!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 4:00 pm Παιδιά με πήρανε για θέση σε επαρχία που δεν θέλω να πάω αν αρνηθώ ξέρει κανείς αν θα παραμείνω στην λίστα για Αθήνα ; 

Αν αρνηθείς να πας,
α. θα κάνεις μεγάλη βλακεία
β. Δεν παραμένεις σε καμία λίστα, θεωρείται άρνηση!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 5:19 pm Δεν θέλω να πάω επαρχία για είμαι από Αθήνα και έχω δικό μου σπίτι γιατί να φύγω να πάω να πληρώνω ενοίκιο. Για νησί με πήρανε τώρα πιο ακριβώς συγγνώμη δεν θα σας πω 

Να πας φίλε μου και μην σκέφτεσαι αυτά που λες.... Αν είναι για την Σάμο που διάβασα, σε ενημερώνω πως η Σάμος είναι μια μικρή θυρίδα... Το πιθανότερο είναι να κλείσει, αλλά δεν ξέρει κανένας πότε... Ήδη αυτός που πήγε από την σειρά του 2022 ήλπιζε πως θα κλείσει άμεσα και θα πάει Λάρισα... Τώρα πουλάει τρελίτσα και δεν πατάει στη δουλειά...
ΑΝ κλείσει όμως, θα πας όπου θελήσεις, όπου ζητήσεις!
Θα έχεις κάποια έξοδα αλλά θα είσαι σε μια πολύ καλή δουλεία και θα βλέπεις τον μισθό σου να ανεβαίνει κάθε χρόνο!!! Μην ακούς τους πικρόχολους!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 9:52 pm Καλά 1800 πενθήμερο μόνο πρωί επαρχία δεν είναι λίγα εκτός και είστε τπτ εφοπλιστές εδώ μέσα…. Τέλος πάντων καλύτερα ας μην πάει ένστολος αφού έχει την δουλειά του, να πάει κανα παιδάκι που δεν έχει δουλειά καλύτερα που θα του φανούν αρκετά γιατί δεν ξέρετε μάλλον σε τι εποχές ζείτε 

Ο μισθός εξαρτάται από το αν έχεις πτυχίο, ξένη γλώσσα C2 ή αντίστοιχο, αν έχεις οικογένεια, προϋπηρεσία κλπ...
Γενικά, ένας νεοδιόριστος χωρίς τίποτα, θα πάρει 1.100-1.200 (ίσως και λίγο παραπάνω αλλά δεν είμαι σίγουρος) σε ένα κατάστημα - θυρίδα... Δηλαδή Δευτ-Παρ 07:45-15:15...
Από κει και πέρα, θα βλέπεις τον μισθό σου να ανεβαίνει κάθε χρόνο, με τις αυξήσεις, κάθε φορά που θα παίρνεις βαθμό, κάθε φορά που θα φέρεις ένα πτυχίο κλπ κλπ... Δεν έχει σχέση με την ΕΛΑΣ και με καμία θέση σε ΔΗΜΟΣΙΟ...
Αν μπεις και έχεις πτυχίο ή μεταπτυχιακό κλπ, θα πλησιάσεις αυτά που λες περίπου με το καλημέρα!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 22, 2026 3:48 am Αρα κλείνει Σαμος και οριστικά αποτέλεσματα εντός του μήνα που είχε ειπωθεί από ένα παιδί ; Υπάρχει κάτι άλλο από πληροφορίες ;

Δεν υπάρχει απόφαση να κλείσει η Σάμος άμεσα... Απλώς εκεί οδηγείται... Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για κάποιον και να ΑΡΝΗΘΕΙ τη θέση... ΜΗΝ το κάνει!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 21, 2026 11:18 pm Θεσσαλονίκη γιατί δεν έβγαλε θέσεις για προκήρυξη;;

Γιατί προφανώς ΔΕΝ έχει ελλείψεις εκεί!!!!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες