Εντάξει ρε αδερφέ να σπούδαζες κάτι να δούλευες πάνω σε αυτό αν δεν σου αρέσει η σεζόν. Πάντως να κάνεις τα χαρτιά σου αν δεν έχεις τελειώσει κάτι αξίζει ΦΟΎΛ έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση να σωθείς.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 1:56 pmΔεν το έγραψε αυτός ρε κοίτα τα μηνύματα. Μου αρέσει πάντως που μερικοί έξω νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από αυτούς που είναι μέσα. Και εγώ τελείωσα πριν λίγο καιρό τη θητεία μου και θα ρίξω αίτηση σίγουρα γτ όσο ήμουν μέσα έλεγα άντε να απολυθω και κατέληξα να δουλεύω σεζόν
Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Gkf
Αν μπαίνεις για τα λεφτά στον στρατό μην μπεις καν ούτε καλή ποιότητα ζωής έχει ούτε τίποτα το μόνο που αξίζει είναι το αν σου αρέσει όλη ιδέα σαν στρατόςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 5:08 pmΕντάξει ρε αδερφέ να σπούδαζες κάτι να δούλευες πάνω σε αυτό αν δεν σου αρέσει η σεζόν. Πάντως να κάνεις τα χαρτιά σου αν δεν έχεις τελειώσει κάτι αξίζει ΦΟΎΛ έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση να σωθείς.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 1:56 pmΔεν το έγραψε αυτός ρε κοίτα τα μηνύματα. Μου αρέσει πάντως που μερικοί έξω νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από αυτούς που είναι μέσα. Και εγώ τελείωσα πριν λίγο καιρό τη θητεία μου και θα ρίξω αίτηση σίγουρα γτ όσο ήμουν μέσα έλεγα άντε να απολυθω και κατέληξα να δουλεύω σεζόν
-
Επισκέπτης
το κοινο σωμα νομικης ειναι αλλο πραγμα. καμια σχεση.τα χεις μπερδεψειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 5:06 pmΆρχισε πάλι ο καθυστερημένος πού λέει ότι το κοινό σώμα νομικής δεν αξίζει...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 2:20 pmπανε οπου θες εκτος απο πεζικο,τεθωρακισμενα και κοινο σωμα πληροφορικηςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 1:56 pm
Δεν το έγραψε αυτός ρε κοίτα τα μηνύματα. Μου αρέσει πάντως που μερικοί έξω νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από αυτούς που είναι μέσα. Και εγώ τελείωσα πριν λίγο καιρό τη θητεία μου και θα ρίξω αίτηση σίγουρα γτ όσο ήμουν μέσα έλεγα άντε να απολυθω και κατέληξα να δουλεύω σεζόν
-
Επισκέπτης
Δεν είναι κάτι ένας βλαμμένος είναι πού μπαίνει και γράφει εδώ και μήνες ασυναρτησίες. Εγώ προσωπικά θα έδινα και λοκω για να μπω κοινό σώμα νομικής. Να είμαι στο σπίτι μου μια ζωή Αθήνα και να κάθομαι να ξύνομαι με τους υπόλοιπους κηφήνες στο Ρουφ.
-
GiannisP
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 5
Όσοι περιμένετε για την προκήρυξη, πόσο χρονών είστε; Τον Οκτώβρη γίνομαι 26, μη περιμένω τσάμπα
-
Επισκέπτης
αν εισαι τιποτα κουρεας,φωτογραφος,μουσικος,χειριστης φωτοτυπικου μηχανηματος βεβαια αξιζει φουλΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 5:08 pmΕντάξει ρε αδερφέ να σπούδαζες κάτι να δούλευες πάνω σε αυτό αν δεν σου αρέσει η σεζόν. Πάντως να κάνεις τα χαρτιά σου αν δεν έχεις τελειώσει κάτι αξίζει ΦΟΎΛ έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση να σωθείς.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 1:56 pmΔεν το έγραψε αυτός ρε κοίτα τα μηνύματα. Μου αρέσει πάντως που μερικοί έξω νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα από αυτούς που είναι μέσα. Και εγώ τελείωσα πριν λίγο καιρό τη θητεία μου και θα ρίξω αίτηση σίγουρα γτ όσο ήμουν μέσα έλεγα άντε να απολυθω και κατέληξα να δουλεύω σεζόν
-
Επισκέπτης
Έχω κάνει θητεία στα 18 μου τώρα είμαι 19 ετών πήγα πολεμικό ναυτικό Γ ΕΣΣΟ 9/9/2025 θέλω να κάνω μια ερώτηση γτ είμαι ενδιαφέρομενος μετά από την εκπαίδευση τις Βασίλης και ειδικότητας θα έχω των βαθμό του υποδεκανεα με το που πάω στην μονάδα μου η στρατιώτης για 7 χρόνια ?Έχω έγραψε: Όσοι περιμένετε για την προκήρυξη, πόσο χρονών είστε; Τον Οκτώβρη γίνομαι 26, μη περιμένω τσάμπα
-
Επισκέπτης
Προσγειωμένη και ρεαλιστική τοποθέτηση. Το να είναι κάποιος απόφοιτος λυκείου και να δουλεύει απο δω κι απο κει σε δουλειές που δεν εξασφαλίζουν τίποτα δεν είναι λύση. Αν κάποιος δεν θέλει η δεν μπορεί να μάθει ένα τεχνικό επάγγελμα η κατάταξη είναι μια καλή λύση.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 8:30 pm Παιδιά όσοι μπορείτε μπείτε τώρα να εξασφαλίσετε μια θέση γτ έρχεται μεγάλη πείνα από του χρόνου και μετά. Είμαι ΕΠΟΠ του 2025 ισχύουν ότι λέτε για μεταθέσεις κακές συμπεριφορές κτλ δεν διαφωνώ αλλά με μια καλή ειδικότητα και λίγη υπομονή γτ οι συμπεριφορές αλλάζουν σύντομα είναι μια χαρά (αλήθεια ευτυχώς που μόνο στο στρατό έχει άσχημες συμπεριφορές στον ιδιωτικό τομέα είναι όλοι αγγελούδια). Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από ειδικός φρουρός και πιο άσχημα από πυροσβεστική εννοείται. Ωστόσο αυτοί που κράζουν τον θεσμό μπορείτε να μου πείτε για έναν απόφοιτο λυκείου τι μπορεί να κάνει έξω εκτός από σέρβις ή σεκιούριτι ή ντελιβερι ή οικοδομή??? Επαγγέλματα που μόλις πέσει η κρίση θα διαλύσουν τελείως δηλαδή. Γνώρισα σειρές του 21,22 που παραιτήθηκαν και έχουμε κρατήσει επαφές και τώρα τα παιδιά αρχίζουν και μετανιώνουν που έφυγαν γτ βλέπουν τι έρχεται. Ήδη οι θέσεις είναι λίγες (1000 αντί 2000 πέρυσι) και προσωπικά θεωρώ είναι η τελευταία σειρά που βγαίνει για κάποια χρόνια οπότε ότι κάνετε τώρα.
-
Επισκέπτης
γιατι ποιος σου ειπε εσενα οτι ο στρατος σε εξασφαλιζει? ο εποπ δινει μετα απο καποια χρονια εξετασεις μονιμοποιησης και αν δεν περασει γεια σας. δεν ειναι μονιμος απο την αρχη οπως στις στρατιωτικες σχολες.διαβασε λιγο το νομο να δεις τι λεει. επισης ο αλλος ο προφητης προεβλεψε και οικονομικη κριση και μαλιστα του χρονου. ενα ποστ γεματο ανοησιεςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 11:33 amΠροσγειωμένη και ρεαλιστική τοποθέτηση. Το να είναι κάποιος απόφοιτος λυκείου και να δουλεύει απο δω κι απο κει σε δουλειές που δεν εξασφαλίζουν τίποτα δεν είναι λύση. Αν κάποιος δεν θέλει η δεν μπορεί να μάθει ένα τεχνικό επάγγελμα η κατάταξη είναι μια καλή λύση.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 8:30 pm Παιδιά όσοι μπορείτε μπείτε τώρα να εξασφαλίσετε μια θέση γτ έρχεται μεγάλη πείνα από του χρόνου και μετά. Είμαι ΕΠΟΠ του 2025 ισχύουν ότι λέτε για μεταθέσεις κακές συμπεριφορές κτλ δεν διαφωνώ αλλά με μια καλή ειδικότητα και λίγη υπομονή γτ οι συμπεριφορές αλλάζουν σύντομα είναι μια χαρά (αλήθεια ευτυχώς που μόνο στο στρατό έχει άσχημες συμπεριφορές στον ιδιωτικό τομέα είναι όλοι αγγελούδια). Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από ειδικός φρουρός και πιο άσχημα από πυροσβεστική εννοείται. Ωστόσο αυτοί που κράζουν τον θεσμό μπορείτε να μου πείτε για έναν απόφοιτο λυκείου τι μπορεί να κάνει έξω εκτός από σέρβις ή σεκιούριτι ή ντελιβερι ή οικοδομή??? Επαγγέλματα που μόλις πέσει η κρίση θα διαλύσουν τελείως δηλαδή. Γνώρισα σειρές του 21,22 που παραιτήθηκαν και έχουμε κρατήσει επαφές και τώρα τα παιδιά αρχίζουν και μετανιώνουν που έφυγαν γτ βλέπουν τι έρχεται. Ήδη οι θέσεις είναι λίγες (1000 αντί 2000 πέρυσι) και προσωπικά θεωρώ είναι η τελευταία σειρά που βγαίνει για κάποια χρόνια οπότε ότι κάνετε τώρα.
-
Επισκέπτης
Ωραία κάτσε ντελιβερι εσύ που είναι σίγουρα μόνιμος και μη γκρινιάζεις για τα πάντα στη τελική δεν σε βάζει κανείς με το ζόρι. Το αν θα έρθει ή όχι κρίση μένει να αποδειχτει
-
Επισκέπτης
εγω το λεω για να μη νομιζει καποιος οτι μπηκε και εδεσε το γαϊδαρο. να γνωριζει το νομο μην ακουει δεξια αριστερα τις ασχετοσυνες του καθενος. επισης δεν ξερω ποσες θεσεις θα εχει για στρατο ξηρας γιατι διαβασα οτι οι πιο πολλες θα ειναι του ναυτικου αλλα καλο θα ηταν να μην επιλεξουν οι υποψηφιοι πεζικο , τεθωρακισμενα και κοινο σωμα πληροφορικης αν εχουν μορια για τα αλλα. γιατι εγω την πατησα. για το καλο τους το λεω οποιος θελει με ακουει
-
Επισκέπτης
Επειδή έχω σπουδάσει οικονομικά και ξέρω δεν σε αδικώ. Το λένε και έγκριτοι οικονομολόγοι τα τελευταία χρόνια αλλά ειλικρινά εσύ που ζεις? Δεν βγαίνεις έξω να δεις τι γίνεται? Ούτε σούπερ μάρκετ να δεις ότι ο κόσμος πληρώνετε αρχές του μήνα και μετά από 15 μέρες έχουν τελειώσει τα λεφτά στον λογαριασμό του... Καταλαβαίνω ότι μένετε με τους γονείς σας οι περισσότεροι και καλά κάνετε εάν και εφόσον βάζετε κάνα φράγκο στην άκρη αλλά ρε φίλε όταν δεν έχεις πληρώσει λογαριασμό ποτέ στη ζωή σου μην μου σπας τις μπάλες περί προφητειών και Βασίλη Λεβέντη... Θα το δεις άλλωστε κοντοζυγωνει παλιό μαμουχαλο!!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 2:04 pmγιατι ποιος σου ειπε εσενα οτι ο στρατος σε εξασφαλιζει? ο εποπ δινει μετα απο καποια χρονια εξετασεις μονιμοποιησης και αν δεν περασει γεια σας. δεν ειναι μονιμος απο την αρχη οπως στις στρατιωτικες σχολες.διαβασε λιγο το νομο να δεις τι λεει. επισης ο αλλος ο προφητης προεβλεψε και οικονομικη κριση και μαλιστα του χρονου. ενα ποστ γεματο ανοησιεςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 11:33 amΠροσγειωμένη και ρεαλιστική τοποθέτηση. Το να είναι κάποιος απόφοιτος λυκείου και να δουλεύει απο δω κι απο κει σε δουλειές που δεν εξασφαλίζουν τίποτα δεν είναι λύση. Αν κάποιος δεν θέλει η δεν μπορεί να μάθει ένα τεχνικό επάγγελμα η κατάταξη είναι μια καλή λύση.
-
Επισκέπτης
Θέλω να μου εξηγήσεις με επιχειρήματα γιατί δεν αξίζει το κοινό σώμα νομικής στο Ρουφ στρατολογίας Αθήνας. Έχω μέσα 5 γνωστούς σειρές του 21 καί πραγματικά στα γενέθλια τους σκέφτομαι να τους πάρω δώρο τσουγκράνα γιατί τα έχουν ματώσει από το ξύσιμο. Είναι το απόλυτο δημόσιο!!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 3:10 pmεγω το λεω για να μη νομιζει καποιος οτι μπηκε και εδεσε το γαϊδαρο. να γνωριζει το νομο μην ακουει δεξια αριστερα τις ασχετοσυνες του καθενος. επισης δεν ξερω ποσες θεσεις θα εχει για στρατο ξηρας γιατι διαβασα οτι οι πιο πολλες θα ειναι του ναυτικου αλλα καλο θα ηταν να μην επιλεξουν οι υποψηφιοι πεζικο , τεθωρακισμενα και κοινο σωμα πληροφορικης αν εχουν μορια για τα αλλα. γιατι εγω την πατησα. για το καλο τους το λεω οποιος θελει με ακουει
-
Επισκέπτης
Ρε χαλβά πλάκα μου κάνεις? Το 90% των ΕΠΟΠ και εμθ είναι καθυστέρες και νοητικά και σωματικά υστερούν πλήρως και κάνουν τον Έλληνα φορολογούμενο να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που πληρώνει αυτά τα σκουπίδια. Πιστεύεις ότι αυτοί μόλις έκλεισαν την επταετία θα περνούσαν αυτές τις δύσκολες εξετάσεις αξιολόγησης που λες αν ήταν όντως αυστηρές? Η πολύ απλά τους περνάνε όλους γιατί για να σε διώξουν από το δημόσιο πρέπει να κάνεις κάτι πολύ νομικά βαρύ? Ξέρω άτομο που σε κάθε αθλητική αξιολόγηση αντί να πάει να βγάλει τα αθλήματα πάει 401 και παίρνει ΕΥ... Και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο μοναδικός κομμένος που το κάνει. Άσε μας ρε φίλε που το παίζεις ειδικός και τα 9/10 που λες είναι πίπ@ς!!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 3:10 pmεγω το λεω για να μη νομιζει καποιος οτι μπηκε και εδεσε το γαϊδαρο. να γνωριζει το νομο μην ακουει δεξια αριστερα τις ασχετοσυνες του καθενος. επισης δεν ξερω ποσες θεσεις θα εχει για στρατο ξηρας γιατι διαβασα οτι οι πιο πολλες θα ειναι του ναυτικου αλλα καλο θα ηταν να μην επιλεξουν οι υποψηφιοι πεζικο , τεθωρακισμενα και κοινο σωμα πληροφορικης αν εχουν μορια για τα αλλα. γιατι εγω την πατησα. για το καλο τους το λεω οποιος θελει με ακουει
-
Επισκέπτης
εσεις εχετε ταυτισει τον εποπ με αυτα που ειδατε στη θητεια σας. αλλα εποπ δεν ειναι μονο το πεζικο που εκει οντως κανενας δεν φευγει . εγω καταρχας για να διευκρινισω δε μιλαω για πεζικο αλλα κυριως για τα σωματα νομικο,πληροφορικης,οικονομικο κτλ εκει αμα εισαι στοκος μια δυο τρεις φευγεις . ο στρατος ουτε δημοσιο ειναι ουτε αστυνομια να κανει ο καθενας ο,τι θελει ή να το παιζει το ενα δεν μπορω το αλλο βαριεμαι και να μην τον κουναει κανειςΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 3:56 pmΡε χαλβά πλάκα μου κάνεις? Το 90% των ΕΠΟΠ και εμθ είναι καθυστέρες και νοητικά και σωματικά υστερούν πλήρως και κάνουν τον Έλληνα φορολογούμενο να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που πληρώνει αυτά τα σκουπίδια. Πιστεύεις ότι αυτοί μόλις έκλεισαν την επταετία θα περνούσαν αυτές τις δύσκολες εξετάσεις αξιολόγησης που λες αν ήταν όντως αυστηρές? Η πολύ απλά τους περνάνε όλους γιατί για να σε διώξουν από το δημόσιο πρέπει να κάνεις κάτι πολύ νομικά βαρύ? Ξέρω άτομο που σε κάθε αθλητική αξιολόγηση αντί να πάει να βγάλει τα αθλήματα πάει 401 και παίρνει ΕΥ... Και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο μοναδικός κομμένος που το κάνει. Άσε μας ρε φίλε που το παίζεις ειδικός και τα 9/10 που λες είναι πίπ@ς!!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιούλ 19, 2026 3:10 pmεγω το λεω για να μη νομιζει καποιος οτι μπηκε και εδεσε το γαϊδαρο. να γνωριζει το νομο μην ακουει δεξια αριστερα τις ασχετοσυνες του καθενος. επισης δεν ξερω ποσες θεσεις θα εχει για στρατο ξηρας γιατι διαβασα οτι οι πιο πολλες θα ειναι του ναυτικου αλλα καλο θα ηταν να μην επιλεξουν οι υποψηφιοι πεζικο , τεθωρακισμενα και κοινο σωμα πληροφορικης αν εχουν μορια για τα αλλα. γιατι εγω την πατησα. για το καλο τους το λεω οποιος θελει με ακουει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες