Κ αν δεν είναι μέχρι το τέλος θα ολοκληρωθούν
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
καλά ρε είστε με τα καλά σας ή περισσότεροι εποχικοί έχουν από 10 μέχρι 20 μόρια αφού Πέρση μπήκαν οι περισσότεροι και ούτε η φετινή αντιπυρικη μετράει όποτε πάνε και τα φετινά μόρια και βάλε ότι και οι περισσότεροι είναι μάχιμοι που απλά βγάλανε το γ όποτε λίγο δύσκολο να έχουν 30 και 40 δεν μαζεύονται έτσι τα μόρια το θέμα όμως δεν είναι στους εποχικούς είναι οι υπόλοιποι το μόρια θα έχουν θα είναι όλοι με ένσημα η θα έχουν απλός ένα ή πυ δεν παίρνει καν μόρια η θα έχουν άντε και ένα πει εκεί είναι όλο το θέμαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 2:29 pmΠόσα μόρια πιστεύεις θα εχουν οι εποχικοί 10; πιστεύω από 30- 40 σίγουραΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 17, 2026 1:49 pmκάτσε ρε φίλε τότε δεν θα είναι κανένας εποχικός επιτυχών άμα το πάμε έτσι δηλαδή σε 2.500 πες αίτησης οι 1000 θα έχουν πάνω από 20 μόρια νταξει παιδιά κάπου δεν κολλάνε όλα αυτά δηλαδή τόσος κόσμος με τόσα μόρια που ήταν τόσα χρόνια και δεν συμμετείχαν πουθενά
-
Επισκέπτης
Οι εποχικοί μάγκες δεν έχουν όσα νομίζετε.καλα τα λέει ο φίλος από πάνω.Τα περισσότερα μόρια τα έχουν οι πολίτες οδηγοί και από αυτούς θα κριθεί η βάση.Τα μόρια των εποχικών μπορείτε να τα δείτε και από τη προκήρυξη των 150.Και αυτό φάνηκε από τις αιτήσεις ,αφού έγινε ντεμαραζ αυτή τη βδομάδα..Ένας εποχικός ή κάποιος που καίγεται με πει ,ειδικες .δυναμ κλπ είχε κάνει θεωρητικά νωρίς νωρίς αίτηση..εγώ πιστεύω ότι πολλοί πολίτες οδηγοί δεν έχουν διαβάσει τι κωδικό ενσήμων ζητάνε και θα μείνουν χαμηλά..μου φαίνεται σχεδόν απίθανο να υπάρχουν από 22 έως 28 ετών πολλά άτομα ,οδηγοι πούλμαν και βαρέων οχημάτων
-
Επισκέπτης
Παιδιά πιστεύω η επιτροπή ήδη κατά τη διάρκεια των αιτησεων τσεκαρε ήδη τα δικαιολογητικά και ήδη έχουν μία ιδέα για τη βάση...Μόνο εκ των έσω ,όσοι έχετε γνωστό θα πάρουμε μια ιδέα.Τωρα εμείς ο,τι και να λέμε για τη βάση ,κάνουμε απλά υποθέσεις,ίσως και τραβηγμενες
-
Επισκέπτης
Παιδιά ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι ο αριθμός της αίτησης;
-
Επισκέπτης
Ναι,πες μας εάν θέλεις τον αριθμό περίπου
-
Harris97
Οκ για τους πολίτες οδηγούς , ας πούμε ότι έχουν τα μόρια . Πέρα όμως από αυτά είναι και οι αθλητικές δοκιμασίες. Όταν φτάσουμε εκεί να δούμε πόσοι θα καταφέρουν να περάσουν , γιατί όπως και να το κάνουμε 4:20 το χιλιαρι δεν το βγάζουν όλοι έξω.
-
Επισκέπτης
και το σημαντικότερο τρεις καθαρές έλξεις και με πολύ αυστηρή επιτροπή
-
Harris97
Σχετικά με αυτό , κάποτε ακουγόταν κάποια πολύ περίεργα πράγματα για τα αθλήματα . Δεν είμαι του χώρου σας , από ειδικές έρχομαι ,οπότε δεν γνωρίζω αν ισχύουν ή όχι , αλλά ακουγόταν ότι έκοβαν κόσμο για βλακείες , πχ ανέβαινε άτομο για έλξεις , τις έβγαζε μετρώντας μόνος του και του έλεγαν " Σου είπα να ξεκινήσεις ; Κόπηκες " . Μου μοιάζει λίγο υπερβολικό . Γνωρίζετε κάτι σχετικά ;
-
VROMOEPOXIKOS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟ FORM ΣΤΟ ΕΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 10 ή 20 OXI 1000) KAI ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΟΛΩΝ ΑΦΙΕΡΩΣΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...
ΒΑΛΤΕ ΜΟΡΙΑ ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ.
ΒΑΛΤΕ ΜΟΡΙΑ ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ.
-
Επισκέπτης
Μολις εκανα την ηλεκτρονικη υποβολη μου και ο αριθμος αιτησης μου ειναι 1142
Τι φαση μηπως ειναι κατι λαθος μονο τοσες αιτησεις?
Τι φαση μηπως ειναι κατι λαθος μονο τοσες αιτησεις?
-
Επισκέπτης
Οι αιτήσεις είναι κοντά στις 2600 περίπου να ξέρετε
-
Επισκέπτης
Μου φαίνεται εμείς με 8 και 9 μόρια τζάμπα κάναμε την αίτηση ούτε το όνομα μας θα δούμε με τόσες αιτήσεις που έγιναν....
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες