Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση στα παιδιά που έχουν ήδη μπει στο σώμα με την προηγούμενη προκήρυξη. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη σχολή, στεγαζόμαστε και σιτιζόμαστε μέσα στη σχολή έτσι; Επίσης πόσα άτομα βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο; Η πρώτη ερώτηση κυρίως για οικονομικούς λόγους 
Επισκέπτης

Πείτε πότε πιστεύετε θα γίνουν τα πκε και αφηστε τους ανώριμους να τσακώνονται μόνοι τους 
Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 7:23 pm Πείτε πότε πιστεύετε θα γίνουν τα πκε και αφηστε τους ανώριμους να τσακώνονται μόνοι τους 

Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές. Κατά πάσα πιθανότητα τα πκε θα γίνουν από Σεπτέμβρη. 

Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 6:28 pm Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση στα παιδιά που έχουν ήδη μπει στο σώμα με την προηγούμενη προκήρυξη. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη σχολή, στεγαζόμαστε και σιτιζόμαστε μέσα στη σχολή έτσι; Επίσης πόσα άτομα βρίσκονται στον ίδιο θάλαμο; Η πρώτη ερώτηση κυρίως για οικονομικούς λόγους 

από όσο ξέρω, ρωτώντας κ άλλους εγώ, δίνεις ένα ποσό το μήνα για το φαγητό. Στο στρατόπεδο θα είσαι. Από εκεί κ πέρα όταν θα έχεις έξοδο, κ θες να πας σπίτι σου ή όπου αλλού είναι προφανώς με δικά σου έξοδα. Τώρα για τα άτομα, θα σε γελάσω. Φαντάζομαι όπως στο στρατό 

Επισκέπτης

https://www.policenet.gr/article/apolys ... itisi-toys 
και άλλες παραιτήσεις 
Makisdimakis

Δημοσίευση από Makisdimakis »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 12:58 pm https://www.policenet.gr/article/apolys ... itisi-toys 
και άλλες παραιτήσεις 

Με πρόλαβες φίλε. 

1234

Δημοσίευση από 1234 »

Κάποιοι που παραιτήθηκαν θα πάνε φύλακες στην ΤτΕ
Επισκέπτης

Ειναι γεγονος οτι υπαρχουν παραιτησεις γενικα στην αστυνομια μην περιμενετε ενα αρθρο να σας το επιβεβαιωσει
το συγκεκριμενο αρθρο απευθυνεται στα 25ατομα που εφυγαν απο το σωμα και θα πανε στην τραπεζα ελλαδος παρολα αυτα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 4:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 4:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:54 pm
Και μετά όταν σας λέμε ότι είναι πολύ ακριβό το κόστος ζωής για τους επαρχιώτες που δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα μας λέτε γραφικούς και κακούς ότι θέλουμε τάχα μου να αποθαρρύνουμε τον κόσμο να παρουσιαστεί στις εξετάσεις. Αααα ρε κακομοίρηδες έχετε να πεινάσετε αν δεν έχετε λεφτά στην μπάντα... Η νομίζετε ότι το ψωροχιλιαρικο φτάνει στην Αθήνα χαχαχαχα.

Φίλε εμένα συγκεκριμένα που νοικιάζω με 1180 που παίρνω από αεροπορία μια χαρά με έβγαζαν. Είναι η ζωή που επιλέγεις. Δεν πάω κάθε μέρα για φαγητό αλλά όταν βγαίνω δεν σκέφτομαι κάτι και μένω σε 67τμ με δικά μου έπιπλα βέβαια 

Τα 1200 ευρώ πού λες είναι λεφτά αδερφέ. Αν εσένα σου κόβει και κανείς οικονομία δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν όλοι.

Δεν θεωρώ ότι κάνω οικονομία απλά δεν θεωρώ ότι κάνω περιττά έξοδα. Ας πούμε στην μονάδα καφές νερό σάντουιτς ξέρω γώ είναι 3€ μαξ. Το Σκ ας πούμε που δεν δουλεύω κάνω ότι θέλω. Δεν στερούμαι κάτι. Αν μετρήσουν τα χρόνια υπηρεσίας μου στην αστυνομία ίσως πάω και παραπάνω η αλήθεια είναι. Θέλω να πω ότι είναι επιλογή σου τι θα κάνεις με τον μισθό και έχοντας μια εμπειρία με μισθό κανονικό 8 χρόνια και ενοίκια κτλ κτλ μπορώ να πω ότι αν παίρνετε εσείς 1100€ τουλάχιστον μετά τις κρατήσεις είναι αρκετά καλά για να περάσετε τον μήνα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 4:58 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 4:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 2:51 pm
Καλά καλά. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να περάσεις τις υγειονομικές με αυτά τα κιλά για να με γνωρίσεις χοντρέ. Αλλά και να έρθεις θα είσαι κότα δεν θα μιλήσεις καν.

Ναι ότι πεις. Μην σου την χαλάω. 110 κιλά λίπος είμαι 

Τότε παίρνεις αναβολικά άρα είσαι εκτός θα κοπείς στα υγειονομικά 

Ναι αυτές οι δύο επιλογές υπάρχουν μόνο. Μπράβο σου φοβερό μυαλό κουβαλάς. Δεν αξίζεις καν τον χρόνο μου. Καλή συνέχεια φίλε καλή επιτυχία στην ζωή σου εύχομαι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 5:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 4:41 pm

Φίλε εμένα συγκεκριμένα που νοικιάζω με 1180 που παίρνω από αεροπορία μια χαρά με έβγαζαν. Είναι η ζωή που επιλέγεις. Δεν πάω κάθε μέρα για φαγητό αλλά όταν βγαίνω δεν σκέφτομαι κάτι και μένω σε 67τμ με δικά μου έπιπλα βέβαια 

Τα 1200 ευρώ πού λες είναι λεφτά αδερφέ. Αν εσένα σου κόβει και κανείς οικονομία δεν σημαίνει ότι θα το κάνουν όλοι.

Δεν θεωρώ ότι κάνω οικονομία απλά δεν θεωρώ ότι κάνω περιττά έξοδα. Ας πούμε στην μονάδα καφές νερό σάντουιτς ξέρω γώ είναι 3€ μαξ. Το Σκ ας πούμε που δεν δουλεύω κάνω ότι θέλω. Δεν στερούμαι κάτι. Αν μετρήσουν τα χρόνια υπηρεσίας μου στην αστυνομία ίσως πάω και παραπάνω η αλήθεια είναι. Θέλω να πω ότι είναι επιλογή σου τι θα κάνεις με τον μισθό και έχοντας μια εμπειρία με μισθό κανονικό 8 χρόνια και ενοίκια κτλ κτλ μπορώ να πω ότι αν παίρνετε εσείς 1100€ τουλάχιστον μετά τις κρατήσεις είναι αρκετά καλά για να περάσετε τον μήνα 

Είσαι στην αεροπορία από σχολή ή ΕΠΟΠ? Και θες να μπεις στην αστυνομία?

123666123666
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 123666123666 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 2:10 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:58 am Κάτσε μεινε με τους γονείς σου μέχρι τα 40 κηφήνα αθηναιε ρεταλι για να μην πληρώνεις νοίκι να τα τρως στα φρουτάκια κλόουν! Που θα πιασεις στο στόμα σου τα παιδιά από επαρχία γελοτοποιε! 

Μλκες από επαρχία μην ζηλεύετε τόσο και το παίζεται υπεράνω σας ξέρουμε τις λέρες σκατοψυχοι είστε και εσείς που βγάζετε χολή για τους Αθηναίους που έχουν σπίτια και δεν πληρώνουν νοίκι. Εσείς θα πουλούσατε και την ψυχή σας στο διάολο για να μένατε με τους δικούς σας. Βγάζετε αφρούς όταν φεύγει το 500αρικο στο νοίκι ενώ θα μπορούσε να ήταν τσέπη. Μιλάω εκ πείρας ξέρουμε τι ζηλιαρηδες και σκατοψυχοι είστε οπότε μην μιλάτε!!!! Αν δεν μπορείτε κοπείται!!!! ??????????

Ναι όλοι θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να μένουν με τους γονείς τους... κοντά στα 6
στα 26 και βασικα στην ενηλικη ζωη κανενας....
εεε Αθηναίε οταν εχεις κοπελα την φερνεις στο παιδικο δωματιο σου? Η μαμα από έξω στο σαλόνι?
ρε τι πλακα έρχεται ορισμένοι 
επίσης θα σου πω κάτι που θα σε σοκάρει...εδώ στην επαρχία πολλοί νοικιάζουν και ας είναι η μαμά με τον μπαμπά στην ίδια πόλη, καθώς είναι ενήλικες με ζωη ενηλικου και ανεξάρτητοι 
πλέον δεν ζουν 3 ζονιες στο ίδιο σπιτι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 8:15 pm

Από σχολή γιατί έχει σημασία ; Και εποπ να ήμουν έχει σημασία ; Ναι ; Ίσως επειδή έχεις κάνει μόνο φαντάρος να μην ξέρεις τι γίνεται όταν έχεις θέσεις ευθύνης. Συγκεκριμένα εγώ φεύγω για προσωπικούς λόγους που δεν έχω λόγο να τους πω. Όπως φεύγουν πολλά παιδιά από σχολή. Παιδί σειρά μου προτίμησε για τον ίδιο λόγο να φύγει και να δουλεύει σεζόν και είναι στα καλύτερα του!
Επισκέπτης

123666123666 έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 8:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 2:10 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 12:58 am Κάτσε μεινε με τους γονείς σου μέχρι τα 40 κηφήνα αθηναιε ρεταλι για να μην πληρώνεις νοίκι να τα τρως στα φρουτάκια κλόουν! Που θα πιασεις στο στόμα σου τα παιδιά από επαρχία γελοτοποιε! 

Μλκες από επαρχία μην ζηλεύετε τόσο και το παίζεται υπεράνω σας ξέρουμε τις λέρες σκατοψυχοι είστε και εσείς που βγάζετε χολή για τους Αθηναίους που έχουν σπίτια και δεν πληρώνουν νοίκι. Εσείς θα πουλούσατε και την ψυχή σας στο διάολο για να μένατε με τους δικούς σας. Βγάζετε αφρούς όταν φεύγει το 500αρικο στο νοίκι ενώ θα μπορούσε να ήταν τσέπη. Μιλάω εκ πείρας ξέρουμε τι ζηλιαρηδες και σκατοψυχοι είστε οπότε μην μιλάτε!!!! Αν δεν μπορείτε κοπείται!!!! ??????????

Ναι όλοι θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να μένουν με τους γονείς τους... κοντά στα 6
στα 26 και βασικα στην ενηλικη ζωη κανενας....
εεε Αθηναίε οταν εχεις κοπελα την φερνεις στο παιδικο δωματιο σου? Η μαμα από έξω στο σαλόνι?
ρε τι πλακα έρχεται ορισμένοι 
επίσης θα σου πω κάτι που θα σε σοκάρει...εδώ στην επαρχία πολλοί νοικιάζουν και ας είναι η μαμά με τον μπαμπά στην ίδια πόλη, καθώς είναι ενήλικες με ζωη ενηλικου και ανεξάρτητοι 
πλέον δεν ζουν 3 ζονιες στο ίδιο σπιτι

Το σπίτι που έχω εγώ είναι σαν δυο δικά σου χωριάτη μην αγχώνεσαι έχουμε χώρο αν θες μπορώ να σε φιλοξενήσω κιόλας. Μην ζηλεύεις τόσο που δεν έχεις Φράγκο στην άκρη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 9:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 16, 2026 8:15 pm

Από σχολή γιατί έχει σημασία ; Και εποπ να ήμουν έχει σημασία ; Ναι ; Ίσως επειδή έχεις κάνει μόνο φαντάρος να μην ξέρεις τι γίνεται όταν έχεις θέσεις ευθύνης. Συγκεκριμένα εγώ φεύγω για προσωπικούς λόγους που δεν έχω λόγο να τους πω. Όπως φεύγουν πολλά παιδιά από σχολή. Παιδί σειρά μου προτίμησε για τον ίδιο λόγο να φύγει και να δουλεύει σεζόν και είναι στα καλύτερα του!

Άραξε γιωτα εκεί που ήμουν εγώ δεν θα έβγαζες θητεία. Αεροπορία ήσουνα σιγά. Φαντάσου πόσο κομμένοι είστε που φεύγετε από την αεροπορία για να μπείτε ειδικοί φρουροί πού σίγουρα θα παραιτηθείς και από εκεί και θα κλαίς μετά που άφησες μόνιμη θέση στο δημόσιο 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες