Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παιδιά το σωματείο του Μπαρδάκη τι χαμό έχει κάνει το τελευταίο τριήμερο. Πολύτεκνοι τριτεκνοι Αμεα, ταυτότητες, Κέρκυρα πηγε στη Βουλή ολα τα ζητήματα. Μακάρι να το περασει να δούμε την τοποθέτηση μας εινσι δίκαιο για εμας αυτό που λέει για τους πολύτεκνους και τους αμεα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 1:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 1:15 pm Ρε διαβάστε την προκήρυξη, όλη τη διαδικασία μέσα την αναφέρει.

Μη ρωτάτε ανοησίες 

Για τους γιατρούς τι λέει ρε μεγάλε εσύ που κατάλαβες ; 

Μεγάλε εννοείται πως πρώτα πρέπει να βγουν οι πίνακες κ αν είσαι σε φάση επιτυχίας, τότε θα περάσεις γιατρούς! Αυτό δεν είναι το λογικό?!
Papas

Δημοσίευση από Papas »

25 μόρια που ρώτησε κάποιος θεωρώ ότι είναι σίγουρα επιτυχών. ..ποιο κάτω θα πάει η βάση γύρω στο 18
Επισκέπτης

Ρε παιδιά μας έφαγε το άγχος,ρωτήστε όσοι έχετε επαφές τον Μπαρδακη,να μας πει πόσοι περίπου κάνανε.Απο εδώ μάλλον δεν υπάρχει κάποιος

Papas

Δημοσίευση από Papas »

Φίλε μου εγώ  έχω 11 μόρια...οκ προφανώς δεν έχω άγχος γιατί τώρα είναι απίθανο να περάσω στην επόμενη όμως θα έχω καλές πιθανότητες νομίζω....τώρα ας που εσύ πόσα μόρια έχεις και αγχωνεσε αν έχεις πάνω από 18 είσαι καλά πιστευω
Επισκέπτης

Papas έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 3:35 pm Φίλε μου εγώ  έχω 11 μόρια...οκ προφανώς δεν έχω άγχος γιατί τώρα είναι απίθανο να περάσω στην επόμενη όμως θα έχω καλές πιθανότητες νομίζω....τώρα ας που εσύ πόσα μόρια έχεις και αγχωνεσε αν έχεις πάνω από 18 είσαι καλά πιστευω

Μη το ξεγράφεις, μια χαρά ελπίδες έχεις, στους 150 μπήκαν με 12.5 
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Με τίποτα στους προσωρινούς πίνακες αυτός που είχε 150 σειρά είχε 37 μόρια ...τώρα δεν ξέρω μετά τα αθλήματα κλπ τι έγινε.
Papas

Δημοσίευση από Papas »

Εμείς οι πολίτες έχουμε ελπίδες μόνο αν έκαναν λίγοι εποχιακοί..λίγοι εθελοντές λίγοι με εργασιακή εμπειρια
Alexms

Δημοσίευση από Alexms »

Τα δικαιολογητικά θέλει να τα εκτυπώσουμε να τα βγάλουμε φωτοτυπία και να τα σκανάρουμε ή στέλνουμε κατευθείαν το αρχείο PDF στην αίτηση
Επισκέπτης

τι γίνεται ρε παιδιά δεν έκανε κανένας αίτησης σήμερα να μας πει των αριθμό;
Επισκέπτης

15 μορια.εχω καταγχωθει.ηθελα να το μοιραστω απλα :roll:

Επισκέπτης

Στα ίδια είμαστε νομίζω οι περισσότεροι...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 15, 2026 9:50 pm Στα ίδια είμαστε νομίζω οι περισσότεροι...

έτσι πιστεύω και εγώ οι περισσότεροι είναι από 20 μέχρι 9 με 8 εκεί μέσα παίζουν τα μόρια της πλειοψηφίας και ποίο πάνω είναι αυτοί με τα ένσημα τώρα η βάση που ακριβώς θα είναι με τα κοψίματα και τα υπόλοιπα κάνεις δεν ξέρεις πάντως και 2000 αίτησης να γίνουν αριθμητικά οι πιθανότητες επιτυχίας κάποιου είναι μεγαλύτερες από ότι στους 150 με 620 αιτήσεις και αν δεν με πιστεύετε ψάξτε το 
Liakos96

Δημοσίευση από Liakos96 »

Έχω μπερδευτεί λίγο με τ μόρια που διαβάζω και γράφετε.. Δηλαδή αν ένας έχει δουλέψει 20 μήνες σαν οδηγός έχει 60 μόρια μανι μανι;;;; άρα εμείς χωρίς Εργασιακη εμπειρία δεν έχουμε ελπίδες; 
Επισκέπτης

Καλησπέρα μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εάν μπορείς να κάνεις αίτηση με πτυχίο επαλ;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες