Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Ρε μάγκες τι γίνεται οι ενστάσεις τελείωσαν? Αν και Αύγουστος θα παγώσουν όλα και μετά έχουμε εκλογές τελείωσαμε καλό 2027 θα μπούμε για εκπαίδευση.
-
Makisdimakis
Το αναφέραμε και πιο πάνω. Τα αθλήματα κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν Σεπτέμβρη. Οι εντάσεις τελείωσαν προχθές.
-
Επισκέπτης
Έχουμε κάποια ιδέα πότε θα βγει ο τελικός ώστε να καλέσουν για το δελτίο υγείας ;
-
Makisdimakis
-
Επισκέπτης
Από όσο ξέρω όταν σου δίνουν καρτέλα σου αφήνουν ένα 10ημερο περιθώριο για να πας σε όλους τους γιατρούς που πρέπει κτλ και μετά από μια βδομάδα ξεκινάνε τα πκε. Αλλά αν ξέρει κάποιος πότε περίπου θα γίνει αυτό ή αν όντως χωρίζεται αυτή η διαδικασία ας μας πει!!
-
Επισκέπτης
Αν είχαμε τον Σεπτέμβριο εκλογές τώρα θα είχαμε προεκλογική περίοδο … μην σας τρομάζουν με αυτά που σας λένε , εκλογές θα έχουμε τον Μάρτιο
-
Makisdimakis
Είναι δεδομένο ότι μέσα στο 2027 θα τραβήξει και άλλους από τους.πινακες μας ... Θέλει άτομα γιατί αρκετοί παραιτούνται
-
Επισκέπτης
Οι επαρχιώτες παραιτούνται σοριδων. Από την περσινή σειρά έχουν φύγει πάνω από 100 άτομα και θα φύγουν και άλλοι από την φετινή. Όσοι είστε στον πίνακα κάντε υπομονή οι Αθηναίοι να ξέρετε ότι αν έχετε δικό σας σπίτι ή μένετε με τους δικούς σας θα είστε άρχοντες με 1100-1300 ευρώ. Ο λόγος που δεν είχε πολλές αιτήσεις είναι γιατί οι περισσότεροι πού κάνουν τα χαρτιά τους είναι από επαρχία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αυτά από εμένα κάντε υπομονή όσοι είστε χαμηλά θα μπείτε.Vit13 έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 3:28 pm Είναι δεδομένο ότι μέσα στο 2027 θα τραβήξει και άλλους από τους.πινακες μας ... Θέλει άτομα γιατί αρκετοί παραιτούνται
-
Makisdimakis
Φίλε, και εγώ που είμαι από επαρχία και ζω Αθήνα, μια χαρά βγαίνω με αυτά τα χρήματα χωρίς να έχω δικό μου σπίτι. Με συγκάτοικο βέβαια. Αλλά κ πάλι κομπλέ είμαστε.ΕπισκέπτηςΟι επαρχιώτες παραιτούνται σοριδων. Από την περσινή σειρά έχουν φύγει πάνω από 100 άτομα και θα φύγουν και άλλοι από την φετινή. Όσοι είστε στον πίνακα κάντε υπομονή οι Αθηναίοι να ξέρετε ότι αν έχετε δικό σας σπίτι ή μένετε με τους δικούς σας θα είστε άρχοντες με 1100-1300 ευρώ. Ο λόγος που δεν είχε πολλές αιτήσεις είναι γιατί οι περισσότεροι πού κάνουν τα χαρτιά τους είναι από επαρχία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αυτά από εμένα κάντε υπομονή όσοι είστε χαμηλά θα μπείτε.Vit13 έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 3:28 pm Είναι δεδομένο ότι μέσα στο 2027 θα τραβήξει και άλλους από τους.πινακες μας ... Θέλει άτομα γιατί αρκετοί παραιτούνται
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά εντάξει είναι τι ζωή κάνει ο καθένας.. σίγουρα όμως οι Αθηναίοι είναι περισσότερο ευνοημένοι. Τέλος πάντων ας μπούμε εμείς οι πρώτοι με το καλό που περιμέναμε πώς και πως και θα τραβήξουν και άλλους επιλαχόντες μελλοντικά σίγουρα..
-
Επισκέπτης
Οι εκλογές γιατί επηρεάζουν τόσο το πότε θα μπούμε για εκπαίδευση ;
-
Επισκέπτης
Έχει πολύ ακριβεία αδερφέ. Για αυτό πέφτει παραίτηση.
-
Επισκέπτης
Αν είστε δύο είναι καλά σχετικά. Απλά εγώ σου είπα ότι αν μένεις με τους δικούς σου είσαι άρχοντας δηλαδή βάζεις 1000 ευρώ άκρη αν γουστάρεις και κάνεις τρελές οικονομίες δηλαδή πχ μπορείς να πάρεις και ένα σπίτι με δάνειο αύριο μεθαύριο ο επαρχιώτης έρχεται εδώ με το σκεπτικό να φύγει οπότε δεν τον συμφέρει τόσο αν τα βρει σκούρα αυτό σου εξηγώ.Makisdimakis έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 4:52 pmΦίλε, και εγώ που είμαι από επαρχία και ζω Αθήνα, μια χαρά βγαίνω με αυτά τα χρήματα χωρίς να έχω δικό μου σπίτι. Με συγκάτοικο βέβαια. Αλλά κ πάλι κομπλέ είμαστε.ΕπισκέπτηςΟι επαρχιώτες παραιτούνται σοριδων. Από την περσινή σειρά έχουν φύγει πάνω από 100 άτομα και θα φύγουν και άλλοι από την φετινή. Όσοι είστε στον πίνακα κάντε υπομονή οι Αθηναίοι να ξέρετε ότι αν έχετε δικό σας σπίτι ή μένετε με τους δικούς σας θα είστε άρχοντες με 1100-1300 ευρώ. Ο λόγος που δεν είχε πολλές αιτήσεις είναι γιατί οι περισσότεροι πού κάνουν τα χαρτιά τους είναι από επαρχία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αυτά από εμένα κάντε υπομονή όσοι είστε χαμηλά θα μπείτε.Vit13 έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 3:28 pm Είναι δεδομένο ότι μέσα στο 2027 θα τραβήξει και άλλους από τους.πινακες μας ... Θέλει άτομα γιατί αρκετοί παραιτούνται
-
Makisdimakis
Δεν αντιλέγω. Ισως κ κάποιοι να μην γουστάρουν το σώμα και τον τρόπο που λειτουργεί.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 5:46 pmΑν είστε δύο είναι καλά σχετικά. Απλά εγώ σου είπα ότι αν μένεις με τους δικούς σου είσαι άρχοντας δηλαδή βάζεις 1000 ευρώ άκρη αν γουστάρεις και κάνεις τρελές οικονομίες δηλαδή πχ μπορείς να πάρεις και ένα σπίτι με δάνειο αύριο μεθαύριο ο επαρχιώτης έρχεται εδώ με το σκεπτικό να φύγει οπότε δεν τον συμφέρει τόσο αν τα βρει σκούρα αυτό σου εξηγώ.Makisdimakis έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 4:52 pmΦίλε, και εγώ που είμαι από επαρχία και ζω Αθήνα, μια χαρά βγαίνω με αυτά τα χρήματα χωρίς να έχω δικό μου σπίτι. Με συγκάτοικο βέβαια. Αλλά κ πάλι κομπλέ είμαστε.Επισκέπτης
Οι επαρχιώτες παραιτούνται σοριδων. Από την περσινή σειρά έχουν φύγει πάνω από 100 άτομα και θα φύγουν και άλλοι από την φετινή. Όσοι είστε στον πίνακα κάντε υπομονή οι Αθηναίοι να ξέρετε ότι αν έχετε δικό σας σπίτι ή μένετε με τους δικούς σας θα είστε άρχοντες με 1100-1300 ευρώ. Ο λόγος που δεν είχε πολλές αιτήσεις είναι γιατί οι περισσότεροι πού κάνουν τα χαρτιά τους είναι από επαρχία και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Αυτά από εμένα κάντε υπομονή όσοι είστε χαμηλά θα μπείτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες