Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Εάν υπάρχει κάποιος εποχικός που έχει κάνει την αίτηση μπορεί να μου πει τι συμπληρώνουμε στο Α.Γ.Μ; Τον αριθμό μητρώου μας ζητάει ;
-
Επισκέπτης
Φιλαράκι δεν ξέρω να σου απαντήσω ,δεν είμαι εποχιακός,πάντως εάν οριστικοποιήσει, πες περίπου τον αριθμό αίτησης να έχουμε μία ιδέα
-
Επισκέπτης
Ναι θα σταλεί εμεηλ για τυχόν λάθη.Τι περίπου αριθμό αίτησης σου έβγαλε;
-
Επισκέπτης
για πείτε ρε παιδιά τι αριθμό έχει φτάσει σήμερα στης αιτήσεις;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου εσείς που οριστικοποιήσει πριν από λίγο ,οι αιτήσεις ήταν πάνω 2000 η κάτω;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου εσυ που οριστικοποιήσες πριν από λίγο ,οι αιτήσεις ήταν πάνω 2000 η κάτω;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου τον ΑΜ του εποχικού έβαλα εγώ εκεί αυτό ζητάει λογικά , παιδιά εγώ έκανα οριστικοποίηση περίπου 13:00 και μου έβγαλε 1500κατι , εκεί πιστεύω είναι οι αιτήσεις άρα θα παίξουμε κοντά στις 2.000+-
-
Επισκέπτης
Πάρε τηλ την επιτροπή, είναι μέχρι το απόγευμα
-
Επισκέπτης
όχι ρε λιγότερες αυτός ο αριθμός πιάνει και της αίτησης που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα
-
Επισκέπτης
Εάν είναι 1500 και μέχρι Παρασκευή έχουμε ακόμη οπότε 2000 και είναι σίγουρο ωραία ούτε από έξω περνάω με 9 μόρια καλή επιτυχία σε εσάς με πολλά μόριαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 4:13 pmόχι ρε λιγότερες αυτός ο αριθμός πιάνει και της αίτησης που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα
-
Επισκέπτης
Γιατί εμείς έχουμε πολλά μόρια νομίζεις; Έχει ο Θεός!
-
Επισκέπτης
Μη προτρέχεις φίλε και κυρίως μην απογοητεύεσαι,δε ξερεις ούτε που θα κυμανθούν οι βάσεις αλλά ούτε πως θα πάνε τα κοψίματα, και αν δε τα καταφέρεις τώρα δούλεψε για την επόμενη, εάν το θες πραγματικά δε θα χαθείς ο θεός έχει για όλουςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 14, 2026 4:20 pmΕάν είναι 1500 και μέχρι Παρασκευή έχουμε ακόμη οπότε 2000 και είναι σίγουρο ωραία ούτε από έξω περνάω με 9 μόρια καλή επιτυχία σε εσάς με πολλά μόρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες