έτσι είναι φίλε όπως τα λες επειδή είναι κάτι καινούργιο για την πυροσβεστική η ηλεκτρονικές αιτήσεις πάρα πολύ έχουν μπει και απλός έχουν φτιάξει μία αρχική αίτηση χωρίς να έχουν κατάθεση ακόμα όλα τα δικαιολογητικά ώστε να ξέρουν περίπου πως να κινηθούν και τη διαδικασίες θα χρειαστεί να κάνουν και στο λέω αυτό γιατί και εγώ το ίδιο έχω κάνει έχω φτιάξει την αίτηση και την έχω σε κατάσταση αναμονής χωρίς ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά όμως έχω πάρει έναν αριθμό αίτησης και η απορία μου είναι αν αυτός είναι ο αριθμός αίτησης ή θα πάρω κάποιον άλλο μόλις την ολοκλήρωση πάντως δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς όλοι αυτοί η διαδικασία με της ηλεκτρονικές αιτήσεις θεωρώ ήταν ποίο απλά της προηγούμενης φορές όπου απλά πήγαινες τα δικαιολογητικά στην υπηρεσίαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:09 pm Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ,
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Τι αριθμό σε έβγαλε φίλε εσένα?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:19 pmέτσι είναι φίλε όπως τα λες επειδή είναι κάτι καινούργιο για την πυροσβεστική η ηλεκτρονικές αιτήσεις πάρα πολύ έχουν μπει και απλός έχουν φτιάξει μία αρχική αίτηση χωρίς να έχουν κατάθεση ακόμα όλα τα δικαιολογητικά ώστε να ξέρουν περίπου πως να κινηθούν και τη διαδικασίες θα χρειαστεί να κάνουν και στο λέω αυτό γιατί και εγώ το ίδιο έχω κάνει έχω φτιάξει την αίτηση και την έχω σε κατάσταση αναμονής χωρίς ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά όμως έχω πάρει έναν αριθμό αίτησης και η απορία μου είναι αν αυτός είναι ο αριθμός αίτησης ή θα πάρω κάποιον άλλο μόλις την ολοκλήρωση πάντως δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς όλοι αυτοί η διαδικασία με της ηλεκτρονικές αιτήσεις θεωρώ ήταν ποίο απλά της προηγούμενης φορές όπου απλά πήγαινες τα δικαιολογητικά στην υπηρεσίαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:09 pm Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ,
-
Επισκέπτης
εγώ φίλε ξεκίνησα την αίτηση την πρώτη μέρα το απόγευμα και είμαι 260 κάτι τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω τι αριθμό βγάζει αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει αλλά όπως και ξανά ειπα δεν έχω καταθέσει καν ακόμα τα δικαιολογητικάΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:24 pmΤι αριθμό σε έβγαλε φίλε εσένα?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:19 pmέτσι είναι φίλε όπως τα λες επειδή είναι κάτι καινούργιο για την πυροσβεστική η ηλεκτρονικές αιτήσεις πάρα πολύ έχουν μπει και απλός έχουν φτιάξει μία αρχική αίτηση χωρίς να έχουν κατάθεση ακόμα όλα τα δικαιολογητικά ώστε να ξέρουν περίπου πως να κινηθούν και τη διαδικασίες θα χρειαστεί να κάνουν και στο λέω αυτό γιατί και εγώ το ίδιο έχω κάνει έχω φτιάξει την αίτηση και την έχω σε κατάσταση αναμονής χωρίς ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά όμως έχω πάρει έναν αριθμό αίτησης και η απορία μου είναι αν αυτός είναι ο αριθμός αίτησης ή θα πάρω κάποιον άλλο μόλις την ολοκλήρωση πάντως δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς όλοι αυτοί η διαδικασία με της ηλεκτρονικές αιτήσεις θεωρώ ήταν ποίο απλά της προηγούμενης φορές όπου απλά πήγαινες τα δικαιολογητικά στην υπηρεσίαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:09 pm Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ,
-
Επισκέπτης
Λογικά αυτός θα είναι ο αριθμός αιτήσεις άσχετος εάν δεν έχεις κατάθεση...Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:32 pmεγώ φίλε ξεκίνησα την αίτηση την πρώτη μέρα το απόγευμα και είμαι 260 κάτι τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν ξέρω τι αριθμό βγάζει αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει αλλά όπως και ξανά ειπα δεν έχω καταθέσει καν ακόμα τα δικαιολογητικάΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:24 pmΤι αριθμό σε έβγαλε φίλε εσένα?Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:19 pm
έτσι είναι φίλε όπως τα λες επειδή είναι κάτι καινούργιο για την πυροσβεστική η ηλεκτρονικές αιτήσεις πάρα πολύ έχουν μπει και απλός έχουν φτιάξει μία αρχική αίτηση χωρίς να έχουν κατάθεση ακόμα όλα τα δικαιολογητικά ώστε να ξέρουν περίπου πως να κινηθούν και τη διαδικασίες θα χρειαστεί να κάνουν και στο λέω αυτό γιατί και εγώ το ίδιο έχω κάνει έχω φτιάξει την αίτηση και την έχω σε κατάσταση αναμονής χωρίς ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά όμως έχω πάρει έναν αριθμό αίτησης και η απορία μου είναι αν αυτός είναι ο αριθμός αίτησης ή θα πάρω κάποιον άλλο μόλις την ολοκλήρωση πάντως δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς όλοι αυτοί η διαδικασία με της ηλεκτρονικές αιτήσεις θεωρώ ήταν ποίο απλά της προηγούμενης φορές όπου απλά πήγαινες τα δικαιολογητικά στην υπηρεσία
-
Επισκέπτης
πιστεύετε ότι οι περισσότεροι έχουν ξεκινήσει να κάνουν αίτηση έστω να φτιάξουν το λογαριασμό για να μπούνε στην αίτηση η ακόμα δεν τα έχουν κάνει ούτε οι μισοί και περιμένουν της τελευταίες ημέρες;
-
Επισκέπτης
Εάν το σύστημα δουλέψει και δεν υπάρχουν κολλήματα καιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:19 pmέτσι είναι φίλε όπως τα λες επειδή είναι κάτι καινούργιο για την πυροσβεστική η ηλεκτρονικές αιτήσεις πάρα πολύ έχουν μπει και απλός έχουν φτιάξει μία αρχική αίτηση χωρίς να έχουν κατάθεση ακόμα όλα τα δικαιολογητικά ώστε να ξέρουν περίπου πως να κινηθούν και τη διαδικασίες θα χρειαστεί να κάνουν και στο λέω αυτό γιατί και εγώ το ίδιο έχω κάνει έχω φτιάξει την αίτηση και την έχω σε κατάσταση αναμονής χωρίς ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά όμως έχω πάρει έναν αριθμό αίτησης και η απορία μου είναι αν αυτός είναι ο αριθμός αίτησης ή θα πάρω κάποιον άλλο μόλις την ολοκλήρωση πάντως δεν ξέρω πως σας φαίνεται εσάς όλοι αυτοί η διαδικασία με της ηλεκτρονικές αιτήσεις θεωρώ ήταν ποίο απλά της προηγούμενης φορές όπου απλά πήγαινες τα δικαιολογητικά στην υπηρεσίαΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:09 pm Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ,
λάθη πραγματικά θα είναι μεγάλο επίτευγμα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις , λογικά από εδώ και πέρα εάν δουλέψει σωστά όλες οι προκηρύξεις θα τρέχουν με ηλεκτρονική πλατφόρμα και εν έτη 2026 τι πιο απλό θα έλεγε κανείς !
-
Andres
Ερώτηση έχω προσωρινό διπλωμα μπορω να τα κάνω κανονικα;
-
Επισκέπτης
Όταν οριστικοποιήσει σου έρχεται μέλη με τον αριθμό
-
Επισκέπτης
Ο αριθμός στην επιβεβαίωση είναι ο αριθμός των αιτήσεων μέχρι εκείνη τη στιγμή
-
Επισκέπτης
Πάντως με το δεδομένο ότι μπορεί το σύστημα να πέσει ,πολλοί θα επιλέξουν αρκετές μέρες πριν την τελική ημερομηνία για την αίτηση
-
Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ ! Οποιος ενδιαφέρεται και περίμενε τη προκήρυξη το αργότερο ως τη τέταρτη θα έχει
κλείσει με το θέμα αίτηση
-
Επισκέπτης
Μιας και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και η επιτροπή θα έχει κατευθείαν τα μόρια και έγγραφα όλων , υπάρχει πιθανότητα να τρέξει η διαδικασία πιο γρήγορα ; Ρωτάω για να έχουμε μια εικόνα για αθλήματα αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες