Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά οι αιτήσεις θα είναι αρκετές , προσωπική μου άποψη 4-5χιλιαδες , το Γ δίπλωμα το βγάζουν αρκετοί νέοι που κυνηγάνε προκηρύξεις, μην ξεχνάτε ότι δίνει μόρια σε πολλές προκηρύξεις όπως στρατός λιμενικό αστυνομία ή σε δήμους κλπ , αν δεν ζητούσε Γ θα μιλούσαμε για διπλάσιες ή τριπλάσιες αιτήσεις , η αλήθεια να λέγεται ότι το ενδιαφέρον για τα σώματα ασφαλείας έχει χαθεί καμία σχέση με τα παλιά χρόνια, όσο να ναι η Πυροσβεστικη πάντα είχε τα πρωτεία , τώρα το ότι θα έχουν αρκετοί το Γ δεν σημαίνει ότι θα έχουν και μεγάλη προϋπηρεσία, όλα είναι σενάρια αν δεν βγουν οι πίνακες τίποτα δεν είναι δεδομένο , μια ερώτηση σε αυτούς που έκαναν αίτηση ! Οταν κάνετε αίτηση συμπληρώνεται τον Νομο σας ; Γιατί ρωτάω ; Στις προηγούμενες φαινόταν η διπυν που κάναμε αίτηση και στο περίπου ήξερες από πάνω σου πόσους συντοπίτες έχεις ώστε να έχουμε ένα μπούσουλα όταν βγουν οι πίνακες , δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι θα πάνε εκεί αλλά το 95%  εκάνει αίτηση στη διπυν του τόπου του άρα εκεί που θα ήθελε τοποθέτηση. Πάντως και στα αθλήματα θα κοπούν αρκετοί δεν χαρίζεται κανείς πάνω να το θυμάστε !! 
Επισκέπτης

Και κάτι άλλο επειδή οι αιτήσεις είναι ηλεκτρονικές δεν θα ρισκάρουν όλοι να τα κάνουν τελευταία στιγμή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται , δεν είναι όπως στις προηγούμενες που πήγαιναν στις επιτροπές οι περισσότεροι τις τελευταίες δύο μέρες , τώρα όλοι θα τις έχουν κάνει μέχρι τη τέταρτη σίγουρα λίγοι θα μείνουν τελευταίες 2 μέρες .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 9:38 pm Παιδιά οι αιτήσεις θα είναι αρκετές , προσωπική μου άποψη 4-5χιλιαδες , το Γ δίπλωμα το βγάζουν αρκετοί νέοι που κυνηγάνε προκηρύξεις, μην ξεχνάτε ότι δίνει μόρια σε πολλές προκηρύξεις όπως στρατός λιμενικό αστυνομία ή σε δήμους κλπ , αν δεν ζητούσε Γ θα μιλούσαμε για διπλάσιες ή τριπλάσιες αιτήσεις , η αλήθεια να λέγεται ότι το ενδιαφέρον για τα σώματα ασφαλείας έχει χαθεί καμία σχέση με τα παλιά χρόνια, όσο να ναι η Πυροσβεστικη πάντα είχε τα πρωτεία , τώρα το ότι θα έχουν αρκετοί το Γ δεν σημαίνει ότι θα έχουν και μεγάλη προϋπηρεσία, όλα είναι σενάρια αν δεν βγουν οι πίνακες τίποτα δεν είναι δεδομένο , μια ερώτηση σε αυτούς που έκαναν αίτηση ! Οταν κάνετε αίτηση συμπληρώνεται τον Νομο σας ; Γιατί ρωτάω ; Στις προηγούμενες φαινόταν η διπυν που κάναμε αίτηση και στο περίπου ήξερες από πάνω σου πόσους συντοπίτες έχεις ώστε να έχουμε ένα μπούσουλα όταν βγουν οι πίνακες , δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι θα πάνε εκεί αλλά το 95%  εκάνει αίτηση στη διπυν του τόπου του άρα εκεί που θα ήθελε τοποθέτηση. Πάντως και στα αθλήματα θα κοπούν αρκετοί δεν χαρίζεται κανείς πάνω να το θυμάστε !! 

Ρε φίλε 5 χιλιάδες αιτήσεις δεν είχε η εμοδε που ηταν ανοιχτή για όλους και με όριο τα 35, μη πετάτε πατάτες, θα χει συμμετοχή αλλά είπαμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 10:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 9:38 pm Παιδιά οι αιτήσεις θα είναι αρκετές , προσωπική μου άποψη 4-5χιλιαδες , το Γ δίπλωμα το βγάζουν αρκετοί νέοι που κυνηγάνε προκηρύξεις, μην ξεχνάτε ότι δίνει μόρια σε πολλές προκηρύξεις όπως στρατός λιμενικό αστυνομία ή σε δήμους κλπ , αν δεν ζητούσε Γ θα μιλούσαμε για διπλάσιες ή τριπλάσιες αιτήσεις , η αλήθεια να λέγεται ότι το ενδιαφέρον για τα σώματα ασφαλείας έχει χαθεί καμία σχέση με τα παλιά χρόνια, όσο να ναι η Πυροσβεστικη πάντα είχε τα πρωτεία , τώρα το ότι θα έχουν αρκετοί το Γ δεν σημαίνει ότι θα έχουν και μεγάλη προϋπηρεσία, όλα είναι σενάρια αν δεν βγουν οι πίνακες τίποτα δεν είναι δεδομένο , μια ερώτηση σε αυτούς που έκαναν αίτηση ! Οταν κάνετε αίτηση συμπληρώνεται τον Νομο σας ; Γιατί ρωτάω ; Στις προηγούμενες φαινόταν η διπυν που κάναμε αίτηση και στο περίπου ήξερες από πάνω σου πόσους συντοπίτες έχεις ώστε να έχουμε ένα μπούσουλα όταν βγουν οι πίνακες , δεν σημαίνει αποκλειστικά ότι θα πάνε εκεί αλλά το 95%  εκάνει αίτηση στη διπυν του τόπου του άρα εκεί που θα ήθελε τοποθέτηση. Πάντως και στα αθλήματα θα κοπούν αρκετοί δεν χαρίζεται κανείς πάνω να το θυμάστε !! 

Ρε φίλε 5 χιλιάδες αιτήσεις δεν είχε η εμοδε που ηταν ανοιχτή για όλους και με όριο τα 35, μη πετάτε πατάτες, θα χει συμμετοχή αλλά είπαμε.

Εσύ πετάς πατάτες η εμοδε των 650 είχε 7.300 αιτήσεις και είχε 28 για πολίτες  για τεχνικό προσωπικό, επίσης η εμοδε είναι μια ειδικη μονάδα με διαφορετικά καθήκοντα με αυτά των ΠΕΘ!

Επισκέπτης

Σκέψου ξανά πριν γράψεις οτιδήποτε τι 5 και 7 χιλιάδες λες μόνο 30 χιλιάδες θα γίνουν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 11:29 pm

Σκέψου ξανά πριν γράψεις οτιδήποτε τι 5 και 7 χιλιάδες λες μόνο 30 χιλιάδες θα γίνουν 

Ναι εγώ λέω 50.000 μας δουλεύετε ; 

Επισκέπτης

αμάν ρε με αυτή την υπερβολή ότι θα γίνουν τόσες πολλές συμμετοχές δηλαδή κοιτάξτε λίγο και της προηγούμενες προκηρύξεις και της πυροσβεστικής και γενικότερα των σωμάτων ασφαλείας πριν βγάλετε μια άποψη με σκεπτικό ότι επειδή θέλουμε μερικοί να μπούμε στην Πυροσβεστική θέλουν και όλοι η υπόλοιποι να μπούνε αν δείτε τών τελευταίο χρόνο βγήκαν δύο προκηρύξεις για την πυροσβεστική και οι δύο είχαν κάτω από 2.000 αιτήσεις επίσης πρίν μερικούς μήνες βγήκε προκήρυξη για ειδικού φρουρούς με 2.500 αιτήσεις χωρίς υποχρεωτικό δίπλωμα γ γενικότερα υπάρχει μια πτώση της ζήτησης για των δημόσιο τομέα και από την άλλη έχει φύγει και παρά πολύς κόσμος σε διάφορες προκηρύξεις τα τελευταία χρόνια 
Leooo

Δημοσίευση από Leooo »

Καλημεραα πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα ξέρουμε;

Επισκέπτης

Leooo έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 12:20 pm Καλημεραα πόσες αιτήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα ξέρουμε;

Περισσότερες απ' όσες πιστεύεις 
Επισκέπτης

Ας μας πει κάποιος που έκανε αίτηση σήμερα το αριθμό είχε στο περίπου η αίτηση του

Prg

Δημοσίευση από Prg »

Απλός αριθμός είναι αυτός του συστήματος δεν νομίζω ότι παει  με βάσει με την σειρά που έκανες την αίτηση τώρα θα δείξει όταν βγουν τα αποτελέσματα .

Επισκέπτης

Prg έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 1:51 pm Απλός αριθμός είναι αυτός του συστήματος δεν νομίζω ότι παει  με βάσει με την σειρά που έκανες την αίτηση τώρα θα δείξει όταν βγουν τα αποτελέσματα .

Αριθμός αίτησης είναι αυτός που βγάζει κοντά στις 948 ήταν μέχρι τις 9:15 το πρωί..
Επισκέπτης

ρε παιδιά αυτός ο αριθμός που λέει τη είναι γνωρίζει κάποιος είναι ο αριθμός της αίτησης διότι εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω την αίτηση δεν την έχω ολοκληρώσει ακόμα και μου έχει δώσει αριθμό αίτησης χωρίς καν ακόμα να έχω καταθέσει τα δικαιολογητικά την έχω ημιτελής επίσης γνωρίζετε όταν ολοκληρώνουμε την αίτηση αν μας δίνει κάποιο άλλο αριθμό 
Επισκέπτης

Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος , 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 10, 2026 3:09 pm Οταν κάναμε αίτηση στις διπυν παλιότερα όταν καταχωρούσαν τα στελέχη τα δικαιολογητικά μας στο έβγαζε ένα Α/Α και έβγαινε με τη σειρά της καταχώρησης των αιτήσεων δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση αλλά θεωρώ ότι και εδώ θα δίνει πιθανόν όποιος ξεκινάει αίτηση να του βγάζει απευθείας ακόμα κι αν δεν την έχει ολοκληρώσει ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος , 

Ναι έτσι είναι 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες