Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Πότε θα γίνουν τα Πκε παιδιά ; Υπάρχει κάποιος που να ξέρει στο περίπου; Είδα πριν κάτι μέρες έγιναν της Δικαστικής που είχε κάτι επιλαχόντες
-
Makisdimakis
Βγήκαν τώρα οι προσωρινοί και τα πκε λογικά θα διεξαχθούν από Σεπτέμβρη.
Δε θα γίνουν τώρα το καλοκαίρι.
Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Πιστεύετε θα παίρνει άτομα όπως έκανε το 24; Ή θα παγώσει τελείως ο πίνακας και όσοι μπήκαν μπήκαν; Συζήτηση να κάνουμε. Δηλαδή αξίζει η αναμονή;
-
Επισκέπτης
Σίγουρα θα πάρουν και άλλους μετά από κάποιο καιρό αυτό είναι δεδομένο
Παιδιά άμα γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο όπως και ακούγεται ξεχαστε πκε
-
Makisdimakis
Φίλε τι να σου πω; Εγώ ενημερώθηκα για Σεπτέμβρη από άτομο που είναι μέσα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι οι προσωρινοί βγήκαν τώρα και οι εξετάσεις από Σεπτέμβριο. Για αρχές Αυγούστου ωστόσο απίθανο πιστεύω. Πιο πιθανό είναι τέλος Αυγούστου εάν όχι Σεπτέμβριο. Όσον αφορά το παλικάρι που είπε για εκλογές, εκλογές θα έχουμε μετά από 6 μήνες. Απο Νοέμβριο και μετά.
-
Mariopl
Η προκήρυξη της Δικαστικής, βγήκε το 2024 νομίζω η αρχική και μετά έκανε συμπληρωματικές. Καμία σχέση με την προκήρυξη ειδικών φρουρών. Αλλη διαδικασία και άλλη προκήρυξη.
-
Επισκέπτης
Ναι τον Απρίλιο πήρε συμπληρωματικά άτομα αλλα γιαυτο και προχώρησε πιο γρήγορα. Και εγώ για εμας τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη πιστεύω.
-
Επισκέπτης
Παιδιά εγω ειμαι λιγο αδύνατος... (φυσιολογικο δμς) θα εχω θεμα;
-
Makisdimakis
-
Επισκέπτης
Παιδιά στο 1000ρι αν το κάνεις 4:25 σε κόβουνε ή είναι λίγο επιεικής γενικά ;;
-
Επισκέπτης
Και γενικά όποιος είναι ήδη μέσα ή έχει πάει σε επιτροπές και θέλει να βοηθήσει ας μας πει πως είναι τα πράγματα. Βοηθανε έστω και λίγο ;
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες