Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Μάγκες δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα απλά ενημέρωσα μήπως έχει παραλάβει κάποιος άλλος καρτέλα γιατί έδωσα και για συνοριακούς και με κάλεσαν μια μέρα μετά τους τελικούς
-
Επισκέπτης
Εγω εχω περασει στην Α κατηγορια ειμαι μεσα στους 304 μενω Αθηνα και ΔΕΝ με εχουν καλεσει ακομα. Και το θεωρο λογικο αφου ΔΕΝ εχουν τελειωσει ακομα οι ενστασεις. Πιστευω οτι θα αρχισουν να καλουν την μεθεπομενη εβδομαδα. Και ο λογος λογικα ειναι οτι αφου τη Κυριακη ειναι η τελευταια μερα των ενστασεων. Αν βαλουμε και μια εβδομαδα για να δει ο ΑΣΕΠ ολες την ενστασεις που εχουν γινει . Τοτε θα αρχισουν να μας καλουν οπως ειπα απο την μεθεπομενη εβδομαδα. Τωρα οταν ακουω οτι καποιον τον φωναξαν πριν ακομα τελειωσουν οι ενστασεις ειναι ΤΡΟΛ . Και πιστευω οτι απο Σεμπτεμβρη θα περασουμε ΠΚΕ . Οσο για τα λεφτα εχω φιλο απο την προηγουμενη σειρα οντως ακομα ΔΕΝ εχουν πληρωθει ακομα τον κανονικο μισθο . Οσο για τον μισθολογιο υπαρχουν πινακες με τα σημερηνα δεδομενα μπορειτε να τους δειτε
-
Επισκέπτης
Τι πατάμε να δούμε τι μισθολόγιο?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 am Εγω εχω περασει στην Α κατηγορια ειμαι μεσα στους 304 μενω Αθηνα και ΔΕΝ με εχουν καλεσει ακομα. Και το θεωρο λογικο αφου ΔΕΝ εχουν τελειωσει ακομα οι ενστασεις. Πιστευω οτι θα αρχισουν να καλουν την μεθεπομενη εβδομαδα. Και ο λογος λογικα ειναι οτι αφου τη Κυριακη ειναι η τελευταια μερα των ενστασεων. Αν βαλουμε και μια εβδομαδα για να δει ο ΑΣΕΠ ολες την ενστασεις που εχουν γινει . Τοτε θα αρχισουν να μας καλουν οπως ειπα απο την μεθεπομενη εβδομαδα. Τωρα οταν ακουω οτι καποιον τον φωναξαν πριν ακομα τελειωσουν οι ενστασεις ειναι ΤΡΟΛ . Και πιστευω οτι απο Σεμπτεμβρη θα περασουμε ΠΚΕ . Οσο για τα λεφτα εχω φιλο απο την προηγουμενη σειρα οντως ακομα ΔΕΝ εχουν πληρωθει ακομα τον κανονικο μισθο . Οσο για τον μισθολογιο υπαρχουν πινακες με τα σημερηνα δεδομενα μπορειτε να τους δειτε
-
Επισκέπτης
Φίλε είμαι στους τελευταίους 30 δεν θα σου πω νούμερο ακριβώς αλλά αν περάσουμε υγειονομικά μαζί θα σου δείξω ημερομηνίες που μου έβαλαν υπογραφή οι γιατροί. Για τελευταία φορά ξαναλέω το ξέρω ότι δεν έχει λογική ότι μου τον έδωσαν τώρα τον φάκελο αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Αν πραγματικά ήξερα ότι θα γινόταν τόσο ντόρος για αυτό το θέμα δεν θα είχα κάνει την δημοσίευση καν. Καλή επιτυχία σας εύχομαιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 am Εγω εχω περασει στην Α κατηγορια ειμαι μεσα στους 304 μενω Αθηνα και ΔΕΝ με εχουν καλεσει ακομα. Και το θεωρο λογικο αφου ΔΕΝ εχουν τελειωσει ακομα οι ενστασεις. Πιστευω οτι θα αρχισουν να καλουν την μεθεπομενη εβδομαδα. Και ο λογος λογικα ειναι οτι αφου τη Κυριακη ειναι η τελευταια μερα των ενστασεων. Αν βαλουμε και μια εβδομαδα για να δει ο ΑΣΕΠ ολες την ενστασεις που εχουν γινει . Τοτε θα αρχισουν να μας καλουν οπως ειπα απο την μεθεπομενη εβδομαδα. Τωρα οταν ακουω οτι καποιον τον φωναξαν πριν ακομα τελειωσουν οι ενστασεις ειναι ΤΡΟΛ . Και πιστευω οτι απο Σεμπτεμβρη θα περασουμε ΠΚΕ . Οσο για τα λεφτα εχω φιλο απο την προηγουμενη σειρα οντως ακομα ΔΕΝ εχουν πληρωθει ακομα τον κανονικο μισθο . Οσο για τον μισθολογιο υπαρχουν πινακες με τα σημερηνα δεδομενα μπορειτε να τους δειτε
-
Επισκέπτης
Ναι δεν γίνεται να έχουν καλέσει μόνο εσένα όμως βρε καλό μου . Σου λέμε τόσα άτομα ότι δεν έχουν καλέσει κανεναν ούτε από τους πρώτους ( που είμαι και επιβεβαιώνω) και πρακτικά δεν γίνεται να καλέσουν πριν τους οριστικούς. Ίσως έχεις μπερδέψει τις προκηρύξειςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:38 amΦίλε είμαι στους τελευταίους 30 δεν θα σου πω νούμερο ακριβώς αλλά αν περάσουμε υγειονομικά μαζί θα σου δείξω ημερομηνίες που μου έβαλαν υπογραφή οι γιατροί. Για τελευταία φορά ξαναλέω το ξέρω ότι δεν έχει λογική ότι μου τον έδωσαν τώρα τον φάκελο αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Αν πραγματικά ήξερα ότι θα γινόταν τόσο ντόρος για αυτό το θέμα δεν θα είχα κάνει την δημοσίευση καν. Καλή επιτυχία σαςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 am Εγω εχω περασει στην Α κατηγορια ειμαι μεσα στους 304 μενω Αθηνα και ΔΕΝ με εχουν καλεσει ακομα. Και το θεωρο λογικο αφου ΔΕΝ εχουν τελειωσει ακομα οι ενστασεις. Πιστευω οτι θα αρχισουν να καλουν την μεθεπομενη εβδομαδα. Και ο λογος λογικα ειναι οτι αφου τη Κυριακη ειναι η τελευταια μερα των ενστασεων. Αν βαλουμε και μια εβδομαδα για να δει ο ΑΣΕΠ ολες την ενστασεις που εχουν γινει . Τοτε θα αρχισουν να μας καλουν οπως ειπα απο την μεθεπομενη εβδομαδα. Τωρα οταν ακουω οτι καποιον τον φωναξαν πριν ακομα τελειωσουν οι ενστασεις ειναι ΤΡΟΛ . Και πιστευω οτι απο Σεμπτεμβρη θα περασουμε ΠΚΕ . Οσο για τα λεφτα εχω φιλο απο την προηγουμενη σειρα οντως ακομα ΔΕΝ εχουν πληρωθει ακομα τον κανονικο μισθο . Οσο για τον μισθολογιο υπαρχουν πινακες με τα σημερηνα δεδομενα μπορειτε να τους δειτε
-
President
Ρε φίλε σκέψου το λίγο γιατί συνεχίζεις. Πώς θα σε καλέσουν από την στιγμή που είναι περίοδος ενστάσεων και ο καθένας μας μπορεί να κάνει και να αλλάξει η κατάταξη του πίνακα ; Ποιος θα πάρει ευθύνη να σε καλέσει από την στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ότι αυτός είναι ο τελικός και θα καλεστούν αυτός ο αριθμός συν το τάδε τοις εκατό . Οπότε αφήστε τις παπάντζες εδώ μέσα είτε επειδή θέλετε προσοχή είτε για να επηρεάζετε κόσμο όπως τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα αν νιώθεις τόσο ασφάλεια επειδή είσαι ψηλά στον πίνακα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να προκαλείς σύγχυση και πανικό σε κάποιους που είναι ίσα ίσα.
-
Mariopl
Τα είπες όλα. Συγχαρητήρια!President έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 12:14 pmΡε φίλε σκέψου το λίγο γιατί συνεχίζεις. Πώς θα σε καλέσουν από την στιγμή που είναι περίοδος ενστάσεων και ο καθένας μας μπορεί να κάνει και να αλλάξει η κατάταξη του πίνακα ; Ποιος θα πάρει ευθύνη να σε καλέσει από την στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ότι αυτός είναι ο τελικός και θα καλεστούν αυτός ο αριθμός συν το τάδε τοις εκατό . Οπότε αφήστε τις παπάντζες εδώ μέσα είτε επειδή θέλετε προσοχή είτε για να επηρεάζετε κόσμο όπως τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα αν νιώθεις τόσο ασφάλεια επειδή είσαι ψηλά στον πίνακα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να προκαλείς σύγχυση και πανικό σε κάποιους που είναι ίσα ίσα.
Ολα καλά θα πάνε.
-
Επισκέπτης
Εσύ φίλε έχεις λίγο κόμπλεξ δεν πειράζει ίσως περάσει!President έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 12:14 pmΡε φίλε σκέψου το λίγο γιατί συνεχίζεις. Πώς θα σε καλέσουν από την στιγμή που είναι περίοδος ενστάσεων και ο καθένας μας μπορεί να κάνει και να αλλάξει η κατάταξη του πίνακα ; Ποιος θα πάρει ευθύνη να σε καλέσει από την στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ότι αυτός είναι ο τελικός και θα καλεστούν αυτός ο αριθμός συν το τάδε τοις εκατό . Οπότε αφήστε τις παπάντζες εδώ μέσα είτε επειδή θέλετε προσοχή είτε για να επηρεάζετε κόσμο όπως τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα αν νιώθεις τόσο ασφάλεια επειδή είσαι ψηλά στον πίνακα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να προκαλείς σύγχυση και πανικό σε κάποιους που είναι ίσα ίσα.
-
Επισκέπτης
Ναι ίσως για αυτό έκανα την ερώτηση ; Η προηγούμενη προκήρυξη έχει τελειώσει και έχω παραιτηθεί οπότε δεν έχει καμία σημασία. Ερώτηση έκανα αν έχουν πει σε κάποιον άλλο, δεν είπα τρέξτε στα τμήματα να πάρετε. πως ανεβάζεις την ανεβάζω και τώρα
-
Επισκέπτης
Καλά συμφωνώ στο ότι λέει ασυναρτησίες ο τύπος αλλά μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβαλι το ότι σου γράφουν άτομα από εδώ μέσα ότι είναι από επαρχία και θέλουν να παραιτηθούν γιατί δεν βγαίνουν δεν σημαίνει ότι το κάνουν για να αποθαρρύνουν κόσμο για να μπουν αυτοί. Εξάλλου αυτή η προκήρυξη θα τους τραβήξει όλους από τον πίνακα όπως έγινε και στην τελευταία προκήρυξη που μπήκαν άτομα μόνο με ένα απολυτήριο 10 μέσο όρο. Στο λέω εγώ που κάνω υπηρεσία με άτομα από επαρχία και δεν έχουν πραγματικά να φάνε τους στέλνουν οι γονείς λεφτά μένουν σε συγγενείς θείους θείες ξαδέρφια φίλους κτλπ γιατί ψάχνουν σπίτι με 3,5 κατοσταρικα και δεν βρίσκουν... Πραγματικά όσοι είμαστε από Αθήνα και είμαστε άνθρωποι τους κερνάμε το καφέ και την τυρόπιτα το πρωί γιατί είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Οπότε σταματήστε λίγο τις θεωρίες συνωμοσίας γιατί έχετε κουράσει.President έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 12:14 pmΡε φίλε σκέψου το λίγο γιατί συνεχίζεις. Πώς θα σε καλέσουν από την στιγμή που είναι περίοδος ενστάσεων και ο καθένας μας μπορεί να κάνει και να αλλάξει η κατάταξη του πίνακα ; Ποιος θα πάρει ευθύνη να σε καλέσει από την στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ότι αυτός είναι ο τελικός και θα καλεστούν αυτός ο αριθμός συν το τάδε τοις εκατό . Οπότε αφήστε τις παπάντζες εδώ μέσα είτε επειδή θέλετε προσοχή είτε για να επηρεάζετε κόσμο όπως τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα αν νιώθεις τόσο ασφάλεια επειδή είσαι ψηλά στον πίνακα δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να προκαλείς σύγχυση και πανικό σε κάποιους που είναι ίσα ίσα.
-
Επισκέπτης
Παρότι έχω μπει από την προηγούμενη προκήρυξη μπαίνω στο φόρουμ για να βοηθάω σε ότι μπορώ και φυσικά για να γελάω με κάτι καθυστερημένους σαν και εσένα ρε φίλε να σαι καλάΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:38 amΦίλε είμαι στους τελευταίους 30 δεν θα σου πω νούμερο ακριβώς αλλά αν περάσουμε υγειονομικά μαζί θα σου δείξω ημερομηνίες που μου έβαλαν υπογραφή οι γιατροί. Για τελευταία φορά ξαναλέω το ξέρω ότι δεν έχει λογική ότι μου τον έδωσαν τώρα τον φάκελο αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Αν πραγματικά ήξερα ότι θα γινόταν τόσο ντόρος για αυτό το θέμα δεν θα είχα κάνει την δημοσίευση καν. Καλή επιτυχία σας εύχομαιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 08, 2026 11:26 am Εγω εχω περασει στην Α κατηγορια ειμαι μεσα στους 304 μενω Αθηνα και ΔΕΝ με εχουν καλεσει ακομα. Και το θεωρο λογικο αφου ΔΕΝ εχουν τελειωσει ακομα οι ενστασεις. Πιστευω οτι θα αρχισουν να καλουν την μεθεπομενη εβδομαδα. Και ο λογος λογικα ειναι οτι αφου τη Κυριακη ειναι η τελευταια μερα των ενστασεων. Αν βαλουμε και μια εβδομαδα για να δει ο ΑΣΕΠ ολες την ενστασεις που εχουν γινει . Τοτε θα αρχισουν να μας καλουν οπως ειπα απο την μεθεπομενη εβδομαδα. Τωρα οταν ακουω οτι καποιον τον φωναξαν πριν ακομα τελειωσουν οι ενστασεις ειναι ΤΡΟΛ . Και πιστευω οτι απο Σεμπτεμβρη θα περασουμε ΠΚΕ . Οσο για τα λεφτα εχω φιλο απο την προηγουμενη σειρα οντως ακομα ΔΕΝ εχουν πληρωθει ακομα τον κανονικο μισθο . Οσο για τον μισθολογιο υπαρχουν πινακες με τα σημερηνα δεδομενα μπορειτε να τους δειτε
-
Episkpan123
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Καλησπέρα,
ήθελα να γράψω από μεσημέρι αλλά βαριόμουν να φτιάξω λογαριασμό
το παιδί που έλεγε ότι τον πήραν τηλ και εγώ νόμιζα ότι μας κοροϊδεύει διότι στο ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα για μετά τις ενστασεις, παρόλα αυτά λέει αλήθεια με πήραν και εμένα τηλ. (Είμαι θέση λίγο πιο πάνω από 200) οπότε ίσως παίζει κάποιο ρόλο στο πόσα άτομα κάνανε αίτηση στο εκάστοτε Α.Τ
το παιδί που έλεγε ότι τον πήραν τηλ και εγώ νόμιζα ότι μας κοροϊδεύει διότι στο ΦΕΚ γράφει ξεκάθαρα για μετά τις ενστασεις, παρόλα αυτά λέει αλήθεια με πήραν και εμένα τηλ. (Είμαι θέση λίγο πιο πάνω από 200) οπότε ίσως παίζει κάποιο ρόλο στο πόσα άτομα κάνανε αίτηση στο εκάστοτε Α.Τ
-
Makisdimakis
Μάλιστα…άρα και εμένα που υποθετικά βρίσκομαι κοντά στο 345 θα με πάρουν τηλέφωνο να πάω να πάρω καρτέλα…το ίδιο δηλαδή και στα υπόλοιπα 600 άτομα αυτό θα κάνουν. Γιατί δε γίνεται να καλούν μεμονωμένα για να παραλάβουν το δελτίο. Είναι συγκεκριμένη η διαδικασία. Τώρα εσείς τι λέτε…δε ξέρω!Episkpan123 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:05 am Καλησπέρα,
ήθελα να γράψω από μεσημέρι αλλά βαριόμουν να φτιάξω λογαριασμό 😂
-
Επισκέπτης
Καλημερα και καλή επιτυχία. Άρα σου δώσανε καρτέλα και σου είπαν να ξεκινήσεις την διαδικασία να πας σε γιατρούς κλπ. Σου είπαν μήπως αν πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα την διαδικασία ή μέχρι πότε πρέπει να περάσεις γιατρούς ή κάποια αναφορά στις ημερομηνίες τον ΠΚΕ; Η ερώτηση είναι για να δούμε αν τα ΠΚΕ είναι κοντά ή όχι. Εμένα μου φαίνεται ότι αν όντως ισχύει ότι σας έχουν καλέσει να πάρετε καρτέλα κάποιους πριν την λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων , η διαδικασία προχωράει πολύ γρήγορα , βέβαια θα είχαν πιστεύω καλέσει και τους υπόλοιπους που είμαστε στην 300αδα. Εκτός αν κάποιοι δίνουν καρτέλες από τώρα επειδή είναι να βγουν σε άδεια , ακόμη και αν οι ΠΚΕ είναι μακριά .....Episkpan123 έγραψε: Πέμ Ιούλ 09, 2026 12:05 am Καλησπέρα,
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες