Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
καλησπέρα παιδιά εκδοσα το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και θέλω να μου πείτε μερικά πραγματακια αν γνωρίζετε πάνω στο πιστοποιητικό γραφή ότι έχω εκπλήρωση την θητεία μου στης ειδικές δυνάμεις όμως δεν βλέπω κάπου να γράφει το ι1 επίσης με το ίδιο χαρτί θα το χρησιμοποιήσω και για την μοριοδοτηση
-
Επισκέπτης
Το έχεις εκδόσει λάθος , θα πατήσεις πλήρες πριν κάνεις το αίτημα και θα επιλέξεις να αναγράφεται το Ι ,ξανά ζήτησε τοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 03, 2026 11:15 am καλησπέρα παιδιά εκδοσα το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και θέλω να μου πείτε μερικά πραγματακια αν γνωρίζετε πάνω στο πιστοποιητικό γραφή ότι έχω εκπλήρωση την θητεία μου στης ειδικές δυνάμεις όμως δεν βλέπω κάπου να γράφει το ι1 επίσης με το ίδιο χαρτί θα το χρησιμοποιήσω και για την μοριοδοτηση
-
Επισκέπτης
σε ευχαριστώ πολύ φίλεΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 03, 2026 11:23 amΤο έχεις εκδόσει λάθος , θα πατήσεις πλήρες πριν κάνεις το αίτημα και θα επιλέξεις να αναγράφεται το Ι ,ξανά ζήτησε τοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 03, 2026 11:15 am καλησπέρα παιδιά εκδοσα το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και θέλω να μου πείτε μερικά πραγματακια αν γνωρίζετε πάνω στο πιστοποιητικό γραφή ότι έχω εκπλήρωση την θητεία μου στης ειδικές δυνάμεις όμως δεν βλέπω κάπου να γράφει το ι1 επίσης με το ίδιο χαρτί θα το χρησιμοποιήσω και για την μοριοδοτηση
-
Manolakis20
Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί για την απόδειξη προϋπηρεσίας σαν οδηγός έχω κατεβάσει ένα αρχείο απ το εφκα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστό γράφει επάνω βεβαίωση προϋπηρεσίας μισθωτού και από κάτω λέει από ποτέ μέχρι πότε δούλεψα σε ποια εταιρια κ τέρμα δεξιά ότι ήμουν οδηγός βαρεου οχήματος αλλά δεν λέει αναλυτικά τους μήνες είναι το σωστό; οποίος ξέρει ας μ απαντήσει σας παρακαλώ
-
Επισκέπτης
Ο ενας πιο στόκος απο τον άλλο εδώ μέσα
-
Alexakoss
Αν βγάζεις τα αθλήματα έχεις 600 άτομα κάτω από 30 με Γ και πάνω από 9 μόρια και να βγάζουν και τα αθλήματα δύσκολα θα βρουν
-
Rhsksu77
Δηλαδή βρε παιδιά πόσα άτομα πιστεύετε πως θα κάνουν τα χαρτιά στην προκυρηξη;
-
Alexakoss
Έχει πολλά απαιτούμενα
θελει Γ
θελει κάτω από 30
θελει αθλήματα με έλξεις
παιρνει 600 άτομα
αν έχεις γύρω στα 10 είσαι καλά
θελει Γ
θελει κάτω από 30
θελει αθλήματα με έλξεις
παιρνει 600 άτομα
αν έχεις γύρω στα 10 είσαι καλά
Μέλη σε σύνδεση