Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ετσι ακριβώς! Ποτε δεν έχουν γίνει οι ΠΚΕ καλοκαιριάτικα με όλες τις άδειες κλπ… μπορεί τα αποτελέσματα να βγουν, αλλά ΠΚΕ ξεκάθαρα από Σεπτέμβριο και έπειτα
PAKIS

Δημοσίευση από PAKIS »

Πραγματικά επειδή έχουμε αγανακτήσει και καμία πληροφόρηση δεν υπάρχει από συμφορουμιτες- γιατί επίσημα η ΕΛ.ΑΣ. σιγά μην ενημέρωνε, γνωρίζει κανείς υπεύθυνα και θα μπορούσε να μας διαφωτίσει αναφορικά με το ΠΟΤΕ επιτέλους θα ανακοινωθούν;;
Gerasimoskop

Δημοσίευση από Gerasimoskop »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:13 am Ετσι ακριβώς! Ποτε δεν έχουν γίνει οι ΠΚΕ καλοκαιριάτικα με όλες τις άδειες κλπ… μπορεί τα αποτελέσματα να βγουν, αλλά ΠΚΕ ξεκάθαρα από Σεπτέμβριο και έπειτα

Η αλήθεια είναι αυτή φίλε μου. Ωστόσο, ποιος ο λόγος ενώ έχουν ήδη τα αποτελέσματα, να μην τα ανακοινώνουν; Εδώ λένε από στιγμή σε στιγμή θα βγουν. Μήπως από τη στιγμή που βγουν δίνουν και το περιθώριο για τις εντάσεις για να ξεκινήσουν τα ΠΚΕ; Μάλλον τον καθυστερούν λόγω καλοκαιριού; Αυτό σκέφτηκα εγώ. Γιατί ίσως από τη στιγμή που δημοσιεύονται μάλλον πρέπει να ξεκινήσει κ η διαδικασία με τις προκαταρκτικές. Οπότε….εχεις δίκιο υποθέτω 

Dimi22

Δημοσίευση από Dimi22 »

Θα εχουμε καμια ανακοινωση σημερα
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Dimi22 έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 10:17 am Θα εχουμε καμια ανακοινωση σημερα

Ερώτηση είναι; Γιατί εάν είναι ερώτηση δεν νομίζω να ανακοινωθεί κάτι. 

Dimi22

Δημοσίευση από Dimi22 »

Ερωτηση ναι ουτε μεχρι το τελος της εβδομαδας;
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Dimi22 έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 11:23 am Ερωτηση ναι ουτε μεχρι το τελος της εβδομαδας;

Δε ξερω και εγω. Θεωρώ πως το κάνουν κ λίγο επίτηδες να μην πέσει μεσα στο κατακαλόκαιρο ίσως, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά. Μακάρι όμως.

dimitrisk2002
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Ιδιωτικός Υπάλληλος

Δημοσίευση από dimitrisk2002 »

Mariopl έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 11:51 am
Dimi22 έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 11:23 am Ερωτηση ναι ουτε μεχρι το τελος της εβδομαδας;

Δε ξερω και εγω. Θεωρώ πως το κάνουν κ λίγο επίτηδες να μην πέσει μεσα στο κατακαλόκαιρο ίσως, όπως είπαν και τα άλλα παιδιά. Μακάρι όμως.

Κοίτα πριν από λίγο βγάλανε κάτι για την Αστυνομία Πάτρας, τώρα το πότε θα ανακοινωθεί για εμάς… Εδώ μου πε ο άλλος από μέρα σε μέρα και χει περάσει μια εβδομάδα… Πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσει σήμερα το Κονγκό στο μουντιάλ παρά να βγουν οι πίνακες 

Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Καλησπέρα σε όλους. Οι πίνακες θα αναρτηθούν αύριο Πέμπτη 02/07/2026, σύμφωνα με την παρακάτω δημοσίευση. Καλή επιτυχία σε όλους!

https://www.policenet.gr/article/diagon ... rhigeioy-1

Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Visitor έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 2:32 pm Καλησπέρα σε όλους. Οι πίνακες θα αναρτηθούν αύριο Πέμπτη 02/07/2026, σύμφωνα με την παρακάτω δημοσίευση. Καλή επιτυχία σε όλους!

https://www.policenet.gr/article/diagon ... rhigeioy-1

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: Η ανάρτηση λαμβάνει χώρα σήμερα Τετάρτη 01/07/2026, και οι ενστάσεις για το ΑΣΕΠ ξεκινούν από την επομένη της ανάρτησης τους ήτοι Πέμπτη 02/07/2026. 

Επισκέπτης

Επιτέλους βγήκαν! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!

Επισκέπτης

Δεν βγήκαν ρε 
President

Δημοσίευση από President »

Αύριο θα μάθουμε που βρίσκεται στην λίστα ο καθένας. Δεν χρειάζεται άλλο υπομονή .
Επισκέπτης

https://www.astynomia.gr/file/2026/04/% ... %CE%A3.pdf  βγήκανε τα αποτελέσματα καλή επιτυχία σε όλους 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 01, 2026 3:23 pm https://www.astynomia.gr/file/2026/04/% ... %CE%A3.pdf  βγήκανε τα αποτελέσματα καλή επιτυχία σε όλους 

Πόσο ***** είσαι θεέ μου 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες