Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Με 14 μόρια πιστεύετε είναι οκ.?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 10:59 am Απελπισία στην πυροσβεστική! Υπάρχει τελικά μεγάλο θέμα με τα νησιά! Αλκα τα σωματεία ειναι κοπριτες! Που έπρεπε να απαιτήσουν εντοποιοτητα. Αλλα συτο το σύστημα με τα πελατακια τους βολεύει τους πολιτικούς. Αντε να δούμε στα 2 άτομα όπου έχει Π.Ο  πιος θα πάρει άδεια τον χειμώνα και τη πίεση θα πέσει στην σχολή για αποφυγή τέτοιων νήσων!

Καλό θα ηταν να ενημερωθείς πριν γράψεις τη βλακεια σου. Η εντοποιότητα εχει αποκλειστεί απο το ΣΤΕ παλικάρι μου εδω και χρονια δεν περίμεναν εσενα να τους το πεις ειδήμων.
Επισκέπτης

Εννοείται ρε φίλε ,δλδ επειδή είχες κάνει εθελοντής πριν χρόνια κ διαγραφηκες, ξαφνικά ζητάς μόρια?!

Επίσης επιτέλους βγήκαν κατανομές για όλη την Ελλάδα.Ξερουμε από πρίν πού υπάρχουν θέσεις κ πόσες!!

Όποιον δε του αρέσει ούτε αυτό ας μην κάνει τα χαρτιά του 

Επισκέπτης

Ξεκινήστε το κλαψομουνισμο τώρα επειδή δεν θα πάτε δίπλα στο σπιτι σας να σας φέρνει η μαμά σας σε ταπερακι φαγητουλι. Ρε ουστ. Επισης ολο αυτο το διάστημα εχουμε διαβάσει οτι εχω θείο στη Κορώνη και μου ειπε Σεπτέμβρη Οκτώβριο θα βγει , εχουμε διαβάσει οτι Μπαρδάκης και Υπουργείο λενε ψεματα και δέν ξέρουν, εχουμε διαβάσει οτι θα ειναι μόνο νησιά κλπ πιπες. Βγείτε ολοι τωρα να μιλήσετε κότες.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:22 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 10:59 am Απελπισία στην πυροσβεστική! Υπάρχει τελικά μεγάλο θέμα με τα νησιά! Αλκα τα σωματεία ειναι κοπριτες! Που έπρεπε να απαιτήσουν εντοποιοτητα. Αλλα συτο το σύστημα με τα πελατακια τους βολεύει τους πολιτικούς. Αντε να δούμε στα 2 άτομα όπου έχει Π.Ο  πιος θα πάρει άδεια τον χειμώνα και τη πίεση θα πέσει στην σχολή για αποφυγή τέτοιων νήσων!

Καλό θα ηταν να ενημερωθείς πριν γράψεις τη βλακεια σου. Η εντοποιότητα εχει αποκλειστεί απο το ΣΤΕ παλικάρι μου εδω και χρονια δεν περίμεναν εσενα να τους το πεις ειδήμων.

Δεν νομίζω αλλα έτσι σας έμαθαν....ακολουθήστε το κοπάδι. Γίδια 
Επισκέπτης

Kakarot έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:10 am Για όσους έχουν διατελέσει εθελοντές πυροσβέστες του Π.Σ. να μην έχουν απωλέσει την ιδιότητα!!! Είναι δυνατόν να έχει βάλει αυτόν τον κόφτη απαντήστε λίγο ρε παιδιά γτ θα μας τρελάνουν τι λέει εδώ ας μου εξηγήσει κάποιος 

Αυτός ο όρος υπάρχει σε όλες τις προκυρηξεις πολλά χρόνια τώρα. Δεν εννοεί να ήσουνα εθελοντής και απλά να σταμάτησες. Εννοεί εάν έχεις διαγραφεί επειδή υπεπεσες σε κάποιο παράπτωμα 
Επισκέπτης

Κάνεις λάθος φίλε. Για να πάρεις τα μόρια του εθελοντή θα πρέπει να είσαι ενεργός και να έχεις συμπληρώσει κανονικά τις υπηρεσίες σου. Στη προηγούμενη προκήρυξη ΠΕΘ έπρεπε να έβλεπες τι γινόταν που ερχόντουσαν άτομα που ήταν στα χαρτιά μόνο εθελοντές και ζητούσαν τα μόρια και φυσικά έπαιρναν από τα τρία το μακρύτερο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:48 am Κάνεις λάθος φίλε. Για να πάρεις τα μόρια του εθελοντή θα πρέπει να είσαι ενεργός και να έχεις συμπληρώσει κανονικά τις υπηρεσίες σου. Στη προηγούμενη προκήρυξη ΠΕΘ έπρεπε να έβλεπες τι γινόταν που ερχόντουσαν άτομα που ήταν στα χαρτιά μόνο εθελοντές και ζητούσαν τα μόρια και φυσικά έπαιρναν από τα τρία το μακρύτερο

Δεν μίλησα για μόρια. Εννοείται ότι εάν δεν είσαι εθελοντής πλέον δεν δικαιούσαι μόρια, εγώ είπα ότι δεν αποκλείεσαι από την προκυρηξη εάν απλά έχασες την ιδιότητα σου 
Επισκέπτης

για κάντε καμία πρόβλεψη για αιτήσεις και μόρια τώρα που βγήκε και επίσημα η προκήρυξη
Επισκέπτης

Είναι τραγικοί στο θέμα με οδηγούς εμπειρίας ήμουν 4 χρόνια εποπ οδηγός Γ κατηγορίας και δεν τον μετράνε δηλαδή είναι με τα καλά τους
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 11:22 am Εννοείται ρε φίλε ,δλδ επειδή είχες κάνει εθελοντής πριν χρόνια κ διαγραφηκες, ξαφνικά ζητάς μόρια?!

Επίσης επιτέλους βγήκαν κατανομές για όλη την Ελλάδα.Ξερουμε από πρίν πού υπάρχουν θέσεις κ πόσες!!

Όποιον δε του αρέσει ούτε αυτό ας μην κάνει τα χαρτιά του 

Το ειχε πει το σωματείο ειχε βγάλει ανακοίνωση απο την πρώτη ΠΕΘ με κεφαλογιάννη. Το ειχε συμφωνήσει ο Μπαρδάκης
Επισκέπτης

θα έχει μεγάλη συμετοχή λέτε;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 12:26 pm θα έχει μεγάλη συμετοχή λέτε;

Περίμενε να μυρίσουμε τα νυχια μας και θα σου πουμε
Επισκέπτης

Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 30, 2026 1:04 pm Καλησπέρα και καλη επιτυχία σε όλους, εντόπισα μια ασάφεια στην προκυρηξη και θέλω αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Στην μοριοδότηση γράφει ότι μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι οδηγοί Γ και Δ κατηγορίας ενώ στα πρόσθετα δικαιολογητικά γράφει ειδικότητας οδηγοί λεωφορείων(πούλμαν) ένας οδηγός μινι μπας που οδηγάει με επαγγελματική άδεια Δ μοριοδοτείται ή όχι; 

Και εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ είχα ειδικότητα οδηγού και γράφει στην βεβαίωση που έχω οδηγός Γ κατηγορίας οχημάτων τώρα με ποιανει η όχι?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες