Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Φίλε τι εννοείς λαμογιες ;; Για δώσε ένα παράδειγμα 
Επισκέπτης

Μαλλον λαμογιες εννοει οτι δεν μπηκε αυτος..λες και αν ξαναγινει η προκηρυξη ξαφνικα θα εχει τα μορια...Συγκεντρωθειτε λιγο βρε...πρκηρυξη που εποτευεται απο το ΑΣΕΠ ειναι...λες και σε καποιον δεν δωσανε τα μορια που ειχε !!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 28, 2026 11:02 pm ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η΄Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ , ΜΕ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ***** ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΣΕΙΡΑ.ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ

Επιτέλους αυτό για να υπάρχει σωστή πληροφόρηση.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 28, 2026 10:30 pm Εγώ πάντως έχω μάθει ότι έχουν γίνει πολλές ΛΑΜΟΓΙΕΣ σε αυτήν την προκήρυξη και το ξέρουν όλοι ! Άμα συνεχιστούν κι άλλα τέτοια θέματα θα πρέπει να προβούμε σε προσφυγή για να πέσει η προκήρυξη! Και να βγει νέα σωστή προκήρυξη!

Η μόνη «λαμογιά» που πρωτοέκανε ο Χρυσοχοΐδης στην προηγούμενη προκήρυξη και την επανέλαβε και σε αυτή, είναι η μοριοδότηση όσων υπηρετούν σε ΣΑ, γιατί άνθρωποι που έχουν δουλειά μόνιμη, παίρνουν θέσεις ανέργων ή εργαζόμενων σε χειρότερες θέσεις. Και να πω για αστυνομικούς, άντε και να πούμε πως υπάρχει μια συνάφεια(που δεν έχει σχέση αλλά λέμε). Αυτός που ήταν 2 οκτάμηνα εποχικός πυροσβέστης, γιατί να πάρει μόρια;
Κατά τα άλλα, καμία λαμογιά ρε μάγκα. Τα μόρια δεν «κατασκευάζονται», είναι δημόσια, ξεκάθαρα και αντικειμενικά!!!

Επισκέπτης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πήρανε και οι εποχικοί μόρια και εγώ οβα 3 χρόνια ειδικών δυνάμεων δεν πήρα ούτε μισό παραπάνω προφανώς θέλουν να βολέψουν πάλι δικά τους παιδιά…
Επισκέπτης

Μέχρι πότε είπαν στους επιτυχόντες να στείλετε χαρτιά για απόδοχη θέσης και παραίτηση ;  
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 29, 2026 11:45 am ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πήρανε και οι εποχικοί μόρια και εγώ οβα 3 χρόνια ειδικών δυνάμεων δεν πήρα ούτε μισό παραπάνω προφανώς θέλουν να βολέψουν πάλι δικά τους παιδιά…

Ως ΟΒΑ γιατί να πάρεις ρε φίλε. Δεν θα πάρουν την Πόλη. Φύλακες στην Τράπεζα παίρνει! Σου έδωσε για τις ΕΔ! 

Επισκέπτης

Τι γιατί να πάρω ρε φίλε μου κάνεις πλάκα ο πυροσβέστης γιατί να πάρει τι σχέση έχει με ασφάλεια και οπλοκατοχή επειδή κρατάει μάνικα σκέψου λίγο λογικά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 29, 2026 2:43 pm Μέχρι πότε είπαν στους επιτυχόντες να στείλετε χαρτιά για απόδοχη θέσης και παραίτηση ;  

Κάποιος έγραψε μέχρι 02.07 τα χαρτιά και ο έλεγχος δικαιολογητικών . Οπότε ίσως να δημοσιευτεί κάτι μετά από την παραπάνω ημερομηνία 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 29, 2026 3:22 pm Τι γιατί να πάρω ρε φίλε μου κάνεις πλάκα ο πυροσβέστης γιατί να πάρει τι σχέση έχει με ασφάλεια και οπλοκατοχή επειδή κρατάει μάνικα σκέψου λίγο λογικά 

Παίρνει επειδή συμπεριλαμβάνεται στα σώματα ασφαλείας. Άλλωστε, πιο πιθανό είναι μα χρειαστεί να σβήσει καμιά εστία σε ένα κτίριο παρά να κάνει πυρ και κίνηση!!!
Και ΟΒΑ που ήσουν, δεν έχει σχέση το αντικείμενο με αυτό του φύλακα!
Εγώ διαφωνώ με όλες αυτές τις μοριοδοτήσεις. Κακώς υπάρχουν!

Επισκέπτης

Τουλάχιστον συμφωνούμε στο τελευταίο…
Epilaxon37181

Δημοσίευση από Epilaxon37181 »

Οταν θα γίνετε υπουργοί, θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις και θα ορίσετε τα σωστά κριτήρια.

Μέχρι τότε σταματήστε την τόσο χαζή κουβέντα.. Το 90% όσων γράφει έχει θέση 37181 ή απλά εμπάθεια για τους διορισθέντες.

Αναφορικά με τους επιλαχόντες για να ξέρουμε και τι λέμε, αυτοί που πάνε για πρόσληψιμη θέση, έχουν ενημερωθεί από το γραφείο για να είναι έτοιμοι με χαρτιά κλπ. Δύο με τρεις περιπτώσεις ίσως θα έχουν θέμα με την παραίτηση. Ο ένας το ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν μπορεί.

Εχοντας γνώση των διαδικασιών της προηγούμενης προκήρυξης, ένας πίνακας θα δημοσιευτεί απλά δεν ξέρω αν θα είναι τώρα ή θα είναι ο τελικός που θα υπογράψει ο υπουργός για να προχωρήσει η πρόσληψη.

Εκπαίδευση μέσα στον Σεπτέμβρη δεδομένα, ήδη έχει ξεκινήσει προεργασία η διεύθυνση εκπαίδευσης του αρχηγείου.

Καλο καλοκαίρι σε όλους. Με ό,τι νεότερο θα επανέλθω 

Επισκέπτης

Μέχρι τι νούμερο επιλαχόντες έχουν κληθεί ξέρουμε ;
Επισκέπτης

Τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν εντός Ιουλίου 
Επισκέπτης

εχουμε μαθει αν καλεσαν καποιον επιλαχων επειδη καποιο δεν μπορουν να παραιτηθουν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες