Νέο μαχητικό αεροσκάφος (2006-2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 19
- Ενδιαφέροντα: μονο καλα
- Επάγγελμα: υπαλληλακος
Κοιτα η L.M. Δινει fly away πολυ χαμηλοτερο απο τα 110 μιλιονα που πληρωνουν οι τουρκοι και οι ισραηλινοι (συγκεκριμενα πιστευει, οχι αδικα αν σκεφτουμε τον αριθμο παραγωγης, οτι το κοστος θα ειναι ιδιο με τις τιμες των f-16), εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος αλλα πιστευω οτι εκει κοντα ειναι. Σου ξαναδες τα 135 του τυφωνα ειναι ευρω ενω τα 110 του φου ειναι ντολαρς ειναι ηδη πιο φθηνο (για κανε λιγο και την ισοτιμια με τρεχουσες τιμες). Ευτυχως η αεροπορια δεν ειναι σαν και εμας, ψαχνει μαχητικο να κανει την δουλεια της, ολη την δουλεια της, οχι μονο για σκυλοκαβγαδες (δες τα Α-7 οταν τα πηρε η Π. Α. Στα τελη των 70ς ολοι παθαν πλακα ιδιως τα μεμετια που τρεχαν και δεν φταναν, τοτε εκαναν πρωτη φορα καταφυγια, δεσμευσαν αεροπλανα για ανασχαιση, τραβηξαν βασεις μακρια και γενικα γρινιαζαν στα αμερικανα οτι ειμαστε επιθετικοι.) το κασερι οταν θα ειναι ετοιμο (τωρα διαβαζω με λυπη οτι εχει συμπληρωσει ελαχιστες ωρες δοκιμων κτλ... ) θα ανεβασει και αλλο το κοστος, οταν θα ειναι ετοιμο και ετοιμοπολεμο (βασικοτατο) μεχρι και οι γαλλοι αυτο το επιχειρημα θετουν (για τους δικους τους λογους βεβαια)... Ρε συ για το su-35 γραφω και εδω γιατι το νημα ειναι νεο "μαχητικο". Θα γελασουμε πολυ γιατι η νεα κυβερνηση ειπε οτι ολα τα εξοπλιστικα σε μηδενικη βαση και προμηθειες με ανοικτους διαγωνισμους, ετσι οι ρωσοι που μας ειχαν ξεγραψει ηδη εκαναν επισκεψη στην πρεσβεια τους (νομιζω οτι και ο ρωσος πρεσβης ειχε επικοινωνια με το υπ. Αμ.) γιατι σου λεει σε ανοικτο διαγωνισμο παιρνω μερος, ρε αδιαφθοροι, τον κερδιζω, αφου οι φωτογραφικες προδιαγραφες απαγορευονται και το σου οντως υπερτερει και μετα να δω τα μουτρα μας... Πως θα τα μπαλωσουμε με αγγλους γαλλους πορτογαλους...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 142
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Eχει γίνει αυτή η συζήτηση, ακριβώς τα ίδια έλεγα και εγώ!αιας έγραψε: Ρε συ για το su-35 γραφω και εδω γιατι το νημα ειναι νεο "μαχητικο".
Με τις τιμές δεν βγάζεις εύκολα άκρη φίλε αια.
Είναι πολύ νωρίς για το f-35, θα πρέπει να περιμένουμε.
Οι Ισραηλινοί είχαν επίσης πει κάτι για 200 εκ $ το κομμάτι με δική τους διαμόρφωση... !
-
- Ανθυπασπιστής
Καλα οι ισραηλινοι θελαν F-22 (το 77! Ειχαν παρει F-15! Πριν και απο ολους) αλλα ο "χουσειν" δεν τους κανει την χαρη, ετσι ηθελαν f-35 και να του βαλουν δικα τους συστηματα (δηλαδη αμερικανο ισραηλινα μην φανταστουμε οτι στο ισραηλ εχουν και νασα, απο αμερικα μερια παιρνουν τεχνογνωσια που δεν δινουν σε εμας τα αμερικανα) οι αμερικανοι ομως που την πατησαν ετσι και με το f-16 και ισραηλινοι πουλανε τα παντα για το f-16 (παει μεγαλη πελατεια) ειπαν παλι οχι. Ετσι ζηταν ενα φ-35 που να ειναι φ-22. Ασε που εχουν συνηθισει να τα παιρνουν ολα σε τιμες σχεδον "τσαμπα" και τωρα η US τους ζηταει κανονικα πληρωμη (ακου να δεις πραμματα μπαρμπα!) ... Εεε καλα οχι και κανονικα κατι θα σκαρωσουν παλι.
Σου ναι σε ολα,(τα εχω δει και σε Φορουμ Της αλοδαπης) αλλα το μονο που φοβαμαι ειναι να μην γινει οπως την παθαν οι τουρκοι με τα μιραζ-5. Δηλαδη σε κλειστη να του παιρνουν τα σωβρακα αλλα σε πολεμο να λοκερνει και να ριχνει πριν οι "τορκ" να καταλαβαινουν τι εγινε. Βλεπω πρωτος ριχνω πρωτος. Καλες οι αερομαχιες αλλα αμα στην κατσει ο αλλος... Χαιρετα μας...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Γιατί το F-35 να λοκάρει το eurofighter; Εσύ έχεις στα χέρια σου ένα υπό ανάπτυξη βομβαρδιστικό και εγώ τον τυφώνα!
Και εγώ θα έχω κάσκα jhmcs και ΑΕΣΑ!
Μπες πρώτα σε υπηρεσία, δες πόσο κοστίζεις, άλλαξε την ανθελληνική πολιτική και μετά ξανασυζητάμε!

Και εγώ θα έχω κάσκα jhmcs και ΑΕΣΑ!
Μπες πρώτα σε υπηρεσία, δες πόσο κοστίζεις, άλλαξε την ανθελληνική πολιτική και μετά ξανασυζητάμε!

-
- Ανθυπασπιστής
Καλα παω πασο για να μην γινω ιζνογκουντ (θελω φου 35, θελω φου 35). Υπαρχουν επιχειρηματα αλλα θα γραψω μια ενδειξη (για πλακα), το γεγονος οτι ολοι βγαζουμε το φου "πατατα" σημαινει οτι κανουμε λαθος... Που ακουστηκε αμερικανικο καλο μαχητικο.
-
- Ανθυπασπιστής
...
Θελω φου ! Θελω φου! ...
Ωωωχχχ!

Προς το παρον παρε σου που ειναι ευκαιροςαιας έγραψε:...Θελω φου ! Θελω φου! ...
Ωωωχχχ!

Τι φου και ζαμαν φου.
Με sukhoi καθαρίσαμε τους βρωμότουρκους
-
- Ανθυπασπιστής
Να σταματησουν οι απευθειας αναθεσεις/διακρατικες συμφωνιες, να προχωρουμε σε διαγωνισμους με σωστες προδιαγραφες και ας ειναι φου, μου , σου...C&C έγραψε:Τι φου και ζαμαν φου.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Αγαπητέ φίλε red alert2, και με eurofighter τους καθαρίσαμε! Θα πάρουν φου τα καημένα!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Αυτο ομως δεν συμφερει το αγαπημενο σου F-35.αιας έγραψε: Καλο θα ηταν να γινει ενας ανοικτος Διαγωνισμος και οι εταιρειες να κονταροκτυπηθουν για την παρτη μας.
Μονο με απευθειας αναθεση.
Ωχ... Μαλλον με παρεξηγησες, δεν εχω αγαπημενο η εχθρευομαι καποιο. Υποστηριζω οτι οποιο θελει και πιεζει για αγορα να διαγωνιστει και να εξεταστουν και οι εταιρειες τους. ΟΧΙ διακρατικες συμφωνιες πριν διαγωνισμο/αξιολογηση (μετα αν γινει αντιπροσφορα ολα ανοικτα. ΟΧΙ στα πολιτικα κριτηρια (στο μεγαλυτερο βαθμο υπαρχουν μονο στο μυαλο μας και απλα οι αλλοι εκμεταλευονται την υπαρξη τους.)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Μεχρι τωρα παντως το φου -35 δεν υπερεχει καθολου σε σχεση με eurofighter.su κλπ
αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο su

Μεχρι στιγμης δεν εχει γινει υπηρεσιακα αξιοποιησιμο οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε με Σιγουρια. Αυτο ειναι το θεμα και ο πονοκεφαλος της Π. Α. Παντως το μικροτερο ιχνος ειναι δεδομενο (το προς αξιολογηση του προτερηματος στην πραξη ειναι το ζητουμενο), εχει αεσα απο την γεννηση του (ο τυφωνας τωρα προσπαθει να φτιαξει). Τα υπερ ειναι οτι το υποστηριζει η US με οτι αυτο συνεπαγεται στο κοστος και στην εξελιξη. Κατα τα αλλα γουρουνι στο σακι ειναι (αλλα και οι αντιπαλοι του στις εκδοσεις που θελει η ελλαδα το ιδιο ειναι πανω κατω).thrakiotis έγραψε:Μεχρι τωρα παντως το φου -35 δεν υπερεχει καθολου σε σχεση με eurofighter.su κλπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες