Μα ούτως ή άλλως σε μετράνε και στο τμήμα. Εάν σε περάσουν από εκεί δε θα έχεις μετά πρόβλημα. Τι δηλαδή; Θα σε βγάλει ο ένας 1.65 πχ και ο άλλος 1.62; Εάν δεν πέρναγες το ανάστημα θα στο έλεγαν επιτόπου στο τμήμα που έκανες την κατάθεση.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Gerasimos58
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Ξέρω κοπέλα 1,63 που πέρασε πέρσι. Λογικά δεν είχε βύσμα
-
Gerasimos58
1.63 και άνω πρέπει να είσαι…που κολλάει το βύσμα;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 17, 2026 3:48 pmΞέρω κοπέλα 1,63 που πέρασε πέρσι. Λογικά δεν είχε βύσμα
-
Επισκέπτης
Βλακεία είπα 2-3 εκατοστά ήταν κάτω από την βάση σορι και την πέρασαν γιατί είχε περάσει και επιτροπή μετά την αίτηση για το ύψος
-
Επισκέπτης
-
Aggeleus
-
Aggeleus
Θα μπορούσε κάποιος να πει εάν ξέρει η με βάση αυτό που πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, για το πότε θα γίνουν τα αθλήματα (παρόλο που καθυστερούν να βγουν τα αποτελέσματα, το ξέρω); Το λέω όχι για να ξέρω εγώ προσωπικά, απλά για να μπορέσω να δηλώσω άδεια καλοκαιρινή διότι με πιέζουν. Μήπως γνωρίζει κάποιος έστω και κάτι;
-
Επισκέπτης
Δε θεωρώ πριν τον Αύγουστο αδερφέAggeleus έγραψε: Τετ Ιουν 17, 2026 9:46 pm Θα μπορούσε κάποιος να πει εάν ξέρει η με βάση αυτό που πιστεύει ότι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, για το πότε θα γίνουν τα αθλήματα (παρόλο που καθυστερούν να βγουν τα αποτελέσματα, το ξέρω); Το λέω όχι για να ξέρω εγώ προσωπικά, απλά για να μπορέσω να δηλώσω άδεια καλοκαιρινή διότι με πιέζουν. Μήπως γνωρίζει κάποιος έστω και κάτι;
-
Επισκέπτης
Στους ειδικούς φρουρούς του 2024 οι πίνακες δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβρη και τα πκε έγιναν αρχές Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Οπότε θεωρώ παρόμοιο χρόνο περίπου ; Αν και η τωρινή προκήρυξη εχει μια σχετική καθυστέρηση γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει ήδη οι πίνακες ( συγκριτικά με του 24 πάντα)
-
Gerasimoskop
Είδα δημοσιεύθηκαν οι πίνακες για τα παιδιά των πανελληνίων σήμερα. Οπότε λογικά θεωρώ κοντοζυγώνει τη και τα δικά μας, ίσως σήμερα. Ετσι νιώθωΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 18, 2026 11:18 am Στους ειδικούς φρουρούς του 2024 οι πίνακες δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβρη και τα πκε έγιναν αρχές Νοέμβρη αν δεν κάνω λάθος. Οπότε θεωρώ παρόμοιο χρόνο περίπου ; Αν και η τωρινή προκήρυξη εχει μια σχετική καθυστέρηση γιατι κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει ήδη οι πίνακες ( συγκριτικά με του 24 πάντα)
-
Επισκέπτης
Αφού δεν βγήκαν μέχρι τώρα μάλλον αύριο θα έχουμε ενημέρωση
-
Επισκέπτης
Για να αργεί τόσο η επιτροπή που τα βγάζει φανταστείτε μετά ο ΑΣΕΠ πόσο καιρό θα κάνει
-
President
Εάν σκεφτούμε ότι τα ατ είχαν προθεσμία έως της 3 Ιουνίου να ανεβάσουν όλες τις συμμετοχές στο σύστημα της αστυνομίας, ημερολογιακά δεν έχουν καθυστερήσει πολύ γιατί και στου 2024 είχαν κάνει 20-25 ημέρες. Άρα θεωρητικά από την νέα εβδομάδα θα έχουμε κάποια ανακοίνωση . Τώρα είμαστε στις 16 ημέρες .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες