Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

President έγραψε: Δευ Ιουν 15, 2026 8:58 pm Και πότε θα σε πάρει τηλέφωνο ρε φίλε, αφού δημοσιευτούν ; Εάν ήταν θα στο είχε πει ήδη. Φτάνει αυτό που όλοι έχετε γνωστό και λέτε αρλούμπες και κυρίως μην τρώτε παπά οι ίδιοι. Και άμα ήξερες σιγά μην έλεγες , πίστεψε με τα έχουμε ζήσει αυτά και ξέρουμε πολύ καλά 

Φίλε τι δεν κατάλαβες από ότι ακριβώς είπα ; Μπορεί να τους τα στείλουν το πρωί και τα δημοσιεύουν αυτοί ή το μεσημέρι ή την επόμενη μέρα. Δεν είπα ότι μου είπαν πόσα μόρια έχει ο πρώτος ή πόσες αιτήσεις έγιναν. Χαλάρωσε και έκανα μια εικασία ότι μάλλον αυτή την εβδομάδα θα βγουν δεν ανέφερα πουθενά κάτι σίγουρο 
President

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από President »

Το θέμα είναι ότι δεν είπες τίποτα απλά προκάλεσες απέχθεια με το ότι και καλά έχεις γνωστό. Άρα καταλήγεις σε αυτό που είπα εγώ ότι θα σε πάρει τηλέφωνο όταν δημοσιευτούν και μην το παίζεις πολύ ιστορία. Έχουμε κουραστεί από πολυλογάδες που απλά λένε και μετά το παίζουν και έξυπνοι. Να είσαι σίγουρος ότι όταν το μάθεις εσύ θα το μάθω και εγώ οπότε ήταν εντελώς αχρείαστο το μήνυμα σου . Το ότι θα βγουν μέσα στην εβδομάδα σχεδόν όσοι συμμετέχουν στην προκήρυξη το λένε οπότε δεν έχεις πει τίποτα ουσιώδεις παρά μόνο να προκαλέσεις απέχθεια ότι και καλά έχεις γνωστό. Απλά περίμενε όπως όλοι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες