απο που να τα ξερω αυτα φιλε μου!! Αν ηταν να τα ξερω αυτα θα ηξερα και τα αποτελεσματα !!
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Karmdi
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Άλλος λέει ότι έγιναν πολύ λίγες αιτήσεις, άλλος λέει ότι έγιναν πολλές. Δε μπορούμε να ξέρουμε στα σίγουρα. Εγώ πιστεύω ούτε τόσο πολλές θα είναι, ούτε λίγες. Πιστεύω γύρω στις 2.500 αιτήσεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 14, 2026 1:54 pm καλησπερα σε ολους . μολις ειχα μια πληροφορεια για το ποσες ειναι περιπου οι αιτησεις απο το ατομο που ειναι στο σωμα .
κοντα πανω κατω στης 5000
ΔΕΝ ειμαι τρολ .εγω ο ιδιος εχω κανει αιτηση και εχω πανω 3000 μορια στην Α κατηγορια
Πιστευω οτι μεσα στην εβδομαδα θα βγουν τα αποτελεσματα
-
President
Ρε φίλε και το ΑΙ που ρώτησα με είπε 4-5 χιλιάδες χαίρω πολύ γιατί τόσες περίπου γίνονται σε κάθε προκήρυξη
-
Gerasimoskop
Καλά το ai ότι να ναι θα σου βγάλει. Και 5.000 να είναι και 6 ακόμα, στο τέλος να δούμε πόσοι θα συνεχίσουν. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Πολλοί έκαναν την αίτηση και δε θα πατήσουν καν το πόδι τους. Άλλες που θα είναι άκυρες επίσης…εγώ το πιστεύω πάντως δε θα είναι τόσες πολλές. Ας βγω και λάθος. Τη γνώμη μου λέω. Δε το κάνω για να βγω από πάνω…ίσα ίσα…στην ίδια φάση είμαστε όλοι. Μπορεί να είμαι και ο τελευταίος του τελευταίου. Με βάση το τι γίνεται το λεω.
-
Επισκέπτης
Ναι και εγώ έτσι έλεγα το 24 που έκανα τα χαρτιά μου και έφτασε το σκατό στην κάλτσα για να μπω φέτος με 3250 αιτήσεις... Αν δεν έπαιρνε σειρά τώρα θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ που δεν έκανα τα χαρτιά μου στην Β κατηγορία διότι θα έμπαινα με τους περσινούς 600 και τώρα δεν θα είχα δικαίωμα συμμετοχής.Gerasimoskop έγραψε: Κυρ Ιουν 14, 2026 8:10 pmΚαλά το ai ότι να ναι θα σου βγάλει. Και 5.000 να είναι και 6 ακόμα, στο τέλος να δούμε πόσοι θα συνεχίσουν. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό. Πολλοί έκαναν την αίτηση και δε θα πατήσουν καν το πόδι τους. Άλλες που θα είναι άκυρες επίσης…εγώ το πιστεύω πάντως δε θα είναι τόσες πολλές. Ας βγω και λάθος. Τη γνώμη μου λέω. Δε το κάνω για να βγω από πάνω…ίσα ίσα…στην ίδια φάση είμαστε όλοι. Μπορεί να είμαι και ο τελευταίος του τελευταίου. Με βάση το τι γίνεται το λεω.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
ρε παιδια μια πληροφορεια ειχα και ειπα να σας την πω .
Και μαλλον κακος σας το ειπα οτι μου ειπαν οτι ειναι 5000 αιτησεις
Ουτε εγω θελω να ειναι τοσες αιτησεις!!!
Μακαρι να μου ειπε λαθος... αλλα ειναι τετοια η θεση του που ειναι δυσκολο να κανει λαθος
Και θα το ξανα πω ΔΕΝ ειμαι τρολ
Μακαρι να μου ειπε λαθος... αλλα ειναι τετοια η θεση του που ειναι δυσκολο να κανει λαθος
-
Gerasimoskop
Φίλε έκανες πολύ καλά και ενημέρωσες. Και εμείς εικασίες κάνουμε. Δε ξέρουμε. Θα δείξει. Τώρα ότι είναι. Δεν αλλάζει κάτι. Δε πρέπει να ξεχνάμε μάγκες ότι υπάρχουν και οι επιλαχόντες. Τους χρησιμοποιούν πολύ. Έρχονται και εκλογές. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. Πήρε τους 380 για να καλύψει το κενό που άφησε η προηγούμενη. Για το επόμενο διάστημα θα προκύψουν άλλες θέσεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 14, 2026 9:07 pm ρε παιδια μια πληροφορεια ειχα και ειπα να σας την πω .
-
President
Θεωρώ πως άμα γνώριζαν τον αριθμό των αιτήσεων σίγουρα θα υπήρχε κάποια διαρροή από το σωματείο ειδικών φρουρών που θα έλεγαν απλά ότι έγιναν χ αιτήσεις χωρίς κάτι παραπάνω
-
Επισκέπτης
συμφωνω απολυτα φιλε μου σε οσα ειπες . απλα δεν εχουμε απο το να περιμενουμε να βγουν τα αποτελεσματα μεσα στην εβδομαδαGerasimoskop έγραψε: Κυρ Ιουν 14, 2026 9:36 pmΦίλε έκανες πολύ καλά και ενημέρωσες. Και εμείς εικασίες κάνουμε. Δε ξέρουμε. Θα δείξει. Τώρα ότι είναι. Δεν αλλάζει κάτι. Δε πρέπει να ξεχνάμε μάγκες ότι υπάρχουν και οι επιλαχόντες. Τους χρησιμοποιούν πολύ. Έρχονται και εκλογές. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό. Πήρε τους 380 για να καλύψει το κενό που άφησε η προηγούμενη. Για το επόμενο διάστημα θα προκύψουν άλλες θέσεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 14, 2026 9:07 pm ρε παιδια μια πληροφορεια ειχα και ειπα να σας την πω .
-
Επισκέπτης
ευχομαι φιλε μου να εκανε λαθος..... ο δικος μου και να ειναι λιγοτερες απο 5000!!
Για να αυξυθουν γι ολα τα παιδια η πιθανοτητες να μπουν στο σωμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 12 επισκέπτες