ωραίος φίλε ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το όριο ηλικίας τι γνωρίζεις θα αλλάξει;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 10, 2026 9:29 am Παιδιά και γω έγραψα πριν λίγες μέρες ότι την εβδομάδα που μας πέρασε θα έβγαινε , εγώ είπα ότι ίσως πάει για αυτήν την εβδομάδα γιατί ξέρω ότι πάντα καθυστερούν , το άτομο που μου το είπε είχε επαφή με τον υπουργό , δεν έχω λόγο να λέω ψέματα , ούτε να κοροϊδεύω κανέναν , και γω περιμένω και θα κάνω τα χαρτιά μου και με καίει η προκήρυξη , σήμερα έγινε ανάρτηση από σωματείο ότι υπήρξαν πολλές ερωτήσεις και είχαν συνάντηση με τον αρχηγό και τους διαβεβαίωσε εντός του μήνα ότι θα βγει ίσως και εντός δεκαημέρου , χοντρά ψηλά η προκ είναι έτοιμη μόλις φύγει από το ΣτΕ θα εκδοθεί , ξαναλέω ότι κάτι προσπαθούν να αλλάξουν με το όριο ηλικίας ,δεν σημαίνει ότι θα γίνει , επειδή ο καθένας λέει τα δικά του και ρώτησα και άλλο άτομο με επαφές ψηλά , μου είπε μέχρι τα τέλη του μήνα , εδώ ήμαστε και θα δούμε ποιος τελικά έχει δίκιο !
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/share/p/1DxyB8DdRR/
Ο αρχηγός λέει πως μέχρι τέλος του Ιουνίου θα έχει βγεί η προκήρυξη πιθανώς και μέσα στο 10 ημερο
Ο αρχηγός λέει πως μέχρι τέλος του Ιουνίου θα έχει βγεί η προκήρυξη πιθανώς και μέσα στο 10 ημερο
-
Επισκέπτης
Δεν γνωρίζω φίλε μου ! Ολα είναι ανοιχτά , και να υπάρχουν εξελίξεις κανείς δεν θα βγει να το πανηγυρίσει γιατί οι αλλαγές γίνονται στο λεπτό ! Αν δεν δεις κάτι γραμμένο να μην είσαι σίγουρος για τιποτα ! Αυτο ξέρω εγώ .Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 10, 2026 9:39 amωραίος φίλε ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το όριο ηλικίας τι γνωρίζεις θα αλλάξει;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 10, 2026 9:29 am Παιδιά και γω έγραψα πριν λίγες μέρες ότι την εβδομάδα που μας πέρασε θα έβγαινε , εγώ είπα ότι ίσως πάει για αυτήν την εβδομάδα γιατί ξέρω ότι πάντα καθυστερούν , το άτομο που μου το είπε είχε επαφή με τον υπουργό , δεν έχω λόγο να λέω ψέματα , ούτε να κοροϊδεύω κανέναν , και γω περιμένω και θα κάνω τα χαρτιά μου και με καίει η προκήρυξη , σήμερα έγινε ανάρτηση από σωματείο ότι υπήρξαν πολλές ερωτήσεις και είχαν συνάντηση με τον αρχηγό και τους διαβεβαίωσε εντός του μήνα ότι θα βγει ίσως και εντός δεκαημέρου , χοντρά ψηλά η προκ είναι έτοιμη μόλις φύγει από το ΣτΕ θα εκδοθεί , ξαναλέω ότι κάτι προσπαθούν να αλλάξουν με το όριο ηλικίας ,δεν σημαίνει ότι θα γίνει , επειδή ο καθένας λέει τα δικά του και ρώτησα και άλλο άτομο με επαφές ψηλά , μου είπε μέχρι τα τέλη του μήνα , εδώ ήμαστε και θα δούμε ποιος τελικά έχει δίκιο !
-
Επισκέπτης
τι γίνεται ρε παιδιά όλα τα σώματα ασφαλείας βλέπω πλέων ενισχύονται με προκηρύξεις μέχρι και το λιμενικό που δεν πολύ έπαιρνε μάλλον το σύστημα με την πανελλήνιες δεν πολύ τραβάει πλέων και θα πάει σε αλλαγή
-
Επισκέπτης
Την άλλη Τετάρτη μένουμε σχολή, τα λέμε συνάδελφοι!
-
Επισκέπτης
με κάτω από 10 μόρια έχει πιθανότητες κάποιος να είναι επιτυχών ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης