Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε συ πλάκα κάνεις; Δεν έπρεπε να την έχεις κομπλέ όταν πέρασες ιατρούς; Εκτός και αν δεν πήγες, οπότε, μάλλον χαιρέτα!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 10:52 am Καλημέρα σας. Θα ξανά δώσω την Πέμπτη αθλήματα λόγο τραυματισμού αλλά δεν εχω το τηλέφωνο που μας έδωσαν στο χαρτί που το αναγράφει μπορεί κάποιος να το γράψει είναι ανάγκη!

Για να το ζητάς θα το χρειάζεσαι, αλλά η ενημέρωση λέει 08:00 το πρωί στο Ολυμπιακό χωριό. Ξεκίνα να πας και άσε τα τηλέφωνα!

Επισκέπτης

Τελικά δεν κατάλαβα τι θα γίνει με όσους έχουμε δέσμευση θα μας πάρουν; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 4:58 pm Τελικά δεν κατάλαβα τι θα γίνει με όσους έχουμε δέσμευση θα μας πάρουν; 

Τι εννοείς δέσμευση;
Κάποια στιγμή θα πάρουν επιλαχόντες. Έχω μάθει πως θα ζητήσουν 20-25 άτομα ακόμα. Επίσης, κόπηκαν αρκετοί σε διάφορα ενώ ξέρω άτομα ψηλά που δεν πήγαν καθόλου, αυτό το τελευταίο από τρίτο άτομο, δεν ξέρω αν ισχύει. Επομένως υπομονή!!!

paparovic

Δημοσίευση από paparovic »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 12:41 pm Ρε συ πλάκα κάνεις; Δεν έπρεπε να την έχεις κομπλέ όταν πέρασες ιατρούς; Εκτός και αν δεν πήγες, οπότε, μάλλον χαιρέτα!

Ρε σεις αυτή την εβδομάδα δεν είναι οι γιατροί;;; Εγώ σήμερα έβγαλα ακτινογραφία και αιματολογικές

Επισκέπτης

paparovic έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 6:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 12:41 pm Ρε συ πλάκα κάνεις; Δεν έπρεπε να την έχεις κομπλέ όταν πέρασες ιατρούς; Εκτός και αν δεν πήγες, οπότε, μάλλον χαιρέτα!

Ρε σεις αυτή την εβδομάδα δεν είναι οι γιατροί;;; Εγώ σήμερα έβγαλα ακτινογραφία και αιματολογικές

Αν δεν μπήκες στο site της αστυνομίας και ενημερωνόσουν από εδώ, μάλλον σου ξέφυγαν τα βασικά και είναι κρίμα. Οι γιατροί ήταν 2-3/06 ψυχοτεχνικά και 3-4/06 οι λοιπές ιατρικές εξετάσεις.
Σήμερα ήταν τα ψυχοτεχνικά και αύριο οι λοιπές εξετάσεις, για όποιον είχε δηλώσει κόλλημα. Ομοίως τα αθλητικά ήταν χθες και την Πέμπτη όσοι δήλωσαν τραυματισμό!
https://www.astynomia.gr/file/2025/12/% ... E%95-1.pdf

Επισκέπτης

Ρε παιδιά εγω ζήτησα αναβολή για τα αθλήματα αλλά δεν μου έδωσαν χαρτί τι να κάνω τώρα; να έρθω Πέμπτη να δώσω κανονικά; 
Επισκέπτης

Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν 
Dpg

Δημοσίευση από Dpg »

Εγώ μάγκες για την εμπειρία πήγα . Κοπέλες έψαχνα αλλά δεν βρήκα ! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε !!!
Paparovic

Δημοσίευση από Paparovic »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 7:11 pm

Αν δεν μπήκες στο site της αστυνομίας και ενημερωνόσουν από εδώ, μάλλον σου ξέφυγαν τα βασικά και είναι κρίμα. Οι γιατροί ήταν 2-3/06 ψυχοτεχνικά και 3-4/06 οι λοιπές ιατρικές εξετάσεις.
Σήμερα ήταν τα ψυχοτεχνικά και αύριο οι λοιπές εξετάσεις, για όποιον είχε δηλώσει κόλλημα. Ομοίως τα αθλητικά ήταν χθες και την Πέμπτη όσοι δήλωσαν τραυματισμό!

Τι λες τώρα ρε συ??? όχι ρε γαμωτο!!! Ξες αν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχω στις ΠΚΕ μόνος μου εκ των υστέρων? είναι πολύ άδικο αυτό που συνέβη και δεν ενημέρωσε κανείς στο φόρουμ. Υποτίθεται είμασταν και μια γροθιά σε όλο αυτό...

Επισκέπτης

Ο άλλος περιμένει απτό φόρουμ.... ότι νανε
Επισκέπτης

Dpg έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 11:22 pm Εγώ μάγκες για την εμπειρία πήγα . Κοπέλες έψαχνα αλλά δεν βρήκα ! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε !!!

Ωραίο σκεπτικό. Δήλωσε συμμετοχή στο first date και βρες κοπέλα. 
Επισκέπτης

Paparovic έγραψε: Τετ Ιουν 10, 2026 12:30 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 09, 2026 7:11 pm

Τι λες τώρα ρε συ??? όχι ρε γαμωτο!!! Ξες αν υπάρχει περίπτωση να συμμετάσχω στις ΠΚΕ μόνος μου εκ των υστέρων? είναι πολύ άδικο αυτό που συνέβη και δεν ενημέρωσε κανείς στο φόρουμ. Υποτίθεται είμασταν και μια γροθιά σε όλο αυτό...

Ωραίος! Προλαβαίνεις άνετα να πας να κάνεις εξετάσεις πκε αθλήματα και μετά να περάσεις στην ΤΤΕ τον ονείρων σου.  Μην ξεχάσεις τον α!μ!κ!α! σου και την ταυτότητα σου.... δεν θα σε δεχτούν αλλιώς. 
Επισκέπτης

Αυτό που άκουσα από την υπεύθυνη επιτροπής είναι ότι,μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν βγει τα αποτελέσματα και ότι οι Ειδικοί Φρουροί που δεν έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον διετία δεν μπορούν να φύγουν από την Αστυνομία. Μετα την διετία κάνεις αίτηση στην επιτροπή του ΥΔΤ για να κρίνει εάν μπορείς.Άρα δεν μπορούν όσοι είναι επιτυχόντες να πάνε τώρα στην τράπεζα. Ανέφερε κάτι και για τους ΣΦΟΧ αλλά δεν το άκουσα καλά.
Επισκέπτης

Την τελευταια μερα στα αθληματα η κοπελα απο το αρχηγειο ειπε:
-οι επιτυχοντες να ξεκινησουν τις διαδικασιες παραιτησεις
-οσοι εχουν προσληψιμη θεση αναμενουν εντος 2 βδομαδων το πινακα και επειτα δηλωνουν παραιτηση
-οσοι παραμεινουν επιλαχοντες να αναμενουν να παρει και αλλη φιυρνια
-Σφοχ αξιωματικοι να επικοινωνησουν με 2ο γραφειο
-φρουροι κατω απο 2 ετη ας κανουν ενα τηλεφωνο στο 2ο γραφειο αλλα αυτο που γνωριζει ειναι οτι δεν εχουν τη δυνατοτητα παραιτησης
-αρχες σεπτεμβρη αρχιζουν οι διαδικασιες προσληψης
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες