ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αγαπητοι στρατιωτες εγω παρουσιαστηκα αυλωνα με την 301 ΕΣΣΟ τον νοεμβριο του 2007. απο την στιγμη που μπηκα στο στρατοπεδο δεν συναντησα τιποτα απο ολα οσα μου ειχαν αναφερει καποιοι εξω απο εκει. ημουν στην 1η επιλαρχια στην δευτερη ιλη. ναι μεν καποιοι φαντασμενοι οπως αλλιως λεγονται στρατοκαυλοι και στρατιωτες και αξιωματικοι το επαιζαν μαγκες αλλα οι αξιωματικοι δικαιως γιατι ηθελαν να μας σπασουν τον τσαμπουκα. οι μαγκες στρατιωτες ετρωγαν συνεχως στερησεις εξοδου και το ωραιο ειναι οτι ενω ηξεραν τι εγινε ντυνονταν πηγαιναν στο διοικητηριο να παρουν το εξοδοχαρτο και μετα τους εστελναν πακετο στην ιλη. οσοι λοιπον εχουν να παρουσιαστουν εκει καλο ειναι να ξερουν οτι δεν υπαρχει φοβος για ιστοριες αρκει να μην επιθυμουν και αυτοι το ιδιο και σε περιπτωση τετοια να μην δινουν σημασια και δημιουργουνται προβληματα. εχετε πιστη στον εαυτο σας και να ειστε σιγουροι οτι θα περασετε καλα αλλα προπαντων να ξερετε οτι ειναι κεντρο το μεγαλυτερο στα βαλκανια το τριτο στον κοσμο με εκταση 7.500 στεμματα και με περιφραξη συρμα 18 χλμ. καλη θητεια!
Anonymous

Παιδια ειμαι Ι4 χερετε περιπου που θα με στειλουν μεταθεση
Anonymous

Καλησπερα παιδια απλα φανταστικα αυλωνα. Τωρα θα δουμε τι θα δειξει η συνεχεια.1 επιλαρχια 3 υλη απλα κορυφη. Ειδικα ο λοχιας μας.
nekrothaftis
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από nekrothaftis »

flashman έγραψε:Καλησπερα παιδια απλα φανταστικα αυλωνα. Τωρα θα δουμε τι θα δειξει η συνεχεια.1 επιλαρχια 3 υλη απλα κορυφη. Ειδικα ο λοχιας μας.

είναι ακόμα ο καψαλίδης εκεί;
Anonymous

Εικόναγεια σας παιδια. Παω για εκπαιδευση αυλωνα κ μετα που΄; Ξερει κανεισ;
Anonymous

flashman έγραψε:Καλησπερα παιδια απλα φανταστικα αυλωνα. Τωρα θα δουμε τι θα δειξει η συνεχεια.1 επιλαρχια 3 υλη απλα κορυφη. Ειδικα ο λοχιας μας.

γαματα θα περασεις 1/3 κ καψαλιδης το κοματι εκει ειναι νομιζο να κανεις απογευμαυινη μαζη του καλα πολυ πλακα. Εγω ημουν 301 νοεμβριο 7ος θαλαμος κοιμομουνα απεναντη απο τη πορτα στο πανω κρεβατι
ωραιες εποχες...
304 lele.......
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 304 lele....... »

Καλα παιδια η αυλωνα δεν παλευετε 4.4 επιλαρχια ολα τα λευτα...
Anonymous

Γειά σας! Παρουσιαζόμαι στον αυλώνα 3 νοεμβρίου και εχω τελειώσει τεχνικός δικτύων η/υ τεε και εχω κ ένα άλλο πτυχίο πληροφορικής
. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν μπορώ να εχω καμία καλή θέση εκεί μέσα. Ευχαριστώ.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα πολυμετρήσει. Ίσως κάνεις θέση γραφείου, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον Διοικητή
MAD11
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από MAD11 »

Καποιος να μας πει περισσοτερες λεπτομερειες; Με τις εξοδους τι παιζει; Εχει κολλημενα μυαλα ανωτερους; Εχει και καψωνια; Γιατι εχω ακουσει παρα πολλα περιεργα για τους μαυροσκουφηδες. ευχαριστω.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι έξοδοι θα εξαρτηθούν από τα πόσα άτομα θα υπάρχουν για να καλύπτουν τις υπηρεσίες. Όχι, κολημένους καραβανάδες δεν θα βρείς εκεί. Το μόνο "καψώνι" είναι οι ομαδικές κάμψεις.

Και εγώ τα ίδια και χειρότερα άκουγα πριν πάω. Γιατί όντως πριν πολλά χρόνια ο Αυλώνας ήταν "μαύρος".
Anonymous

Γεια σας παιδια, ρομπερτο το ονομα μου, ειμαι ελληνοιταλοσ
22 χρονων, πειραιασ
μου ηρθε το χαρτι για πεζικο οδερπας αυλωνα.
τι πεζει εκει; με τα κινιτα τι ακριβος γινετε; Μπορω να παρο κανονικα το κινιτο μου;
επισεις καλη παραμεθοριο πια θα ητανε;
εχο διπλομα οδηγησης 3 χρονια βοηθαει σε ΤΠτ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κινητό χωρίς κάμερα μπορείς να έχεις, το ΚΕΤΘ είναι μια χαρά αλλά τεράστιο στρατόπεδο, καλή παραμεθόριος συνήθως είναι τα νησιά.

Όχι, δεν παίζει και πολύ ρόλο το δίπλωμα οδήγησης.

Roberto
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Ενδιαφέροντα: pc
Επάγγελμα: tenxikos

Δημοσίευση από Roberto »

Ευχαριστο nassos!
συνεχιστε την καλη δουλεια!
Net-Captain
Πολίτης
Πολίτης
Επάγγελμα: Τεχνικός Η/Υ, Δικτύων, Προγραμματιστής

Δημοσίευση από Net-Captain »

Γειά σας παιδειά, ειμαι απο κω Παρουσιάζομαι αυλώνα στις 02-11-2009. Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα... Πιθανότατα να είμαι Ι4 άοπλο λόγω άσθματος, έχω πτυχία πληροφορικής, υπάρχει καμιά πιθανότητα όταν παρουσιαστώ να μπώ σε κνένα γραφείο τις 2 πρώτες βδομάδες της ορκομοσίας; Αν ναι θα γλιτώσω αγγαρίες και τέτοια; Και το άλλο που θέλω να μάθω είναι απο την ημέρα της ορκομοσίας πότε θα πάρω μετάθεση;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης