Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ισχύει η φήμη ότι η πλειοψηφία από τους 380 ειδικούς φρουρούς θα απορροφηθεί στην Τροχαία (κόμβους κ.λπ.); Δεδομένου ότι υπάρχουν ελλείψεις παντού, έχει ακούσει ή γνωρίζει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο επί του θέματος;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 12:49 pm
Specialfrouros έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 11:53 am Από πληροφορία,  θα πάτε όλοι Υ.ΜΕ.Τ και Υ.Α.Τ , με αλλα λόγια ΜΑΤ και καμιά 10 ρια γκόμενές στο 100

Είναι λίγο δύσκολο γνώμη μου πάντα να πάρει ειδικό φρουρό ουσιαστικά δόκιμο να τον βάλει ματ μην λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα!

Ακούγεται πολύ έντονα ότι θα πάρει 100 άτομα από αυτή τη σειρά αλλά πολλοί λένε ότι δεν ισχύει οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι βλακείες όλα αυτά 

Επισκέπτης

Παιδιά εδώ στο φόρουμ πόσα περίπου μόρια έχετε ; Όποιος θέλει ας μας πει, απλά για να δω και να δουν και οι υπόλοιποι που κυμαίνονται περίπου οι βάσεις γιατί έχω αγχωθεί βλέποντας τα μόρια του 24 
Xlamidia27

Δημοσίευση από Xlamidia27 »

Εγώ έχω 10 απολυτήριο και 2500 λόγο του ότι έχω περάσει σεξουαλικος μεταδιδομενο νομμσημα, αρα 3500 ειμαι σίγουρα μεσα
Επισκέπτης

Μαλακές τι σας ποτίζουν  :lol:

Marpl

Δημοσίευση από Marpl »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 3:37 pm Παιδιά εδώ στο φόρουμ πόσα περίπου μόρια έχετε ; Όποιος θέλει ας μας πει, απλά για να δω και να δουν και οι υπόλοιποι που κυμαίνονται περίπου οι βάσεις γιατί έχω αγχωθεί βλέποντας τα μόρια του 24 

Μα προφανώς δε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη με 10 - 20 άτομα που είναι εδώ στο φόρουμ. Ο άλλος μπορεί να έχει 3.400 άλλος να έχει 3.000 δε ξέρεις οι βάσεις που κυμαίνονται. Αυτό βγαίνει συνολικά από τις αιτήσεις που έγιναν. Εάν έχουν γίνει συνολικά πχ 2.000 αιτήσεις από άτομα που οριακά φτάνουν τα 2.000 και εσύ είσαι στα 2.500 ε θα είσαι πιο πάνω. Σα παράδειγμα λέω αυτούς τους αριθμούς. Υπομονή. Τα ίδια πάνω κάτω θα είναι πιστεύω. 
Επισκέπτης

Ναι ισχύει, απλά ρώτησα για να δω αν υπάρχουν αρκετά άτομα με υψηλά μόρια και αν θα ξεκινάει από ψηλά η βάση , δηλαδή αν πολλοί έχουν 3800 ε όσοι έχουν 3100 και κάτω θα μείνουν εκτός , ως επιλαχόντες βασικά. Ενώ αν ξεκινάει από 3400 έχουν πιθανότητα και όσοι έχουν 3000
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 4:43 pm Ναι ισχύει, απλά ρώτησα για να δω αν υπάρχουν αρκετά άτομα με υψηλά μόρια και αν θα ξεκινάει από ψηλά η βάση , δηλαδή αν πολλοί έχουν 3800 ε όσοι έχουν 3100 και κάτω θα μείνουν εκτός , ως επιλαχόντες βασικά. Ενώ αν ξεκινάει από 3400 έχουν πιθανότητα και όσοι έχουν 3000

Δύσκολα να μείνεις εκτός. Οσο είναι ενεργός ο πίνακας όπως έχει δείξει κ η ιστορία θα παίρνουν. Τι τώρα τι μετά…κλαιν. Δε λέω να είσαι κ ο τελευταίος του πίνακα αλλά εάν έχεις οκ μόρια είσαι κομπλέ. Μη φοβάσαι. 

Επισκέπτης

Με 3030 από Α’ έχω ελπίδες στην πρώτη φουρνιά ; Ή έστω ως επιλαχών;
Επισκέπτης

Μλκες εσείς που έχετε 3000+ μόρια και ρωτάτε αν είστε μέσα ή τρολαρετε (ελπίζω) ή έχετε όντως πρόβλημα αλλά και πάλι θα σας περάσουν στα ψυχοτεχνικα... Γίνεται χαμός από παραιτήσεις και οριακά δεν αξίζει και για κάποιον ο οποίος έχει σπίτι στην Αθήνα και τα πάντα έτοιμα από τον μπαμπά και την μαμά να κάτσει και εσείς ρωτάτε αν δεν είστε μέσα με 3000 μόρια. Πού και 10 χιλιάδες αιτήσεις να γίνουν θα είστε στους πρώτους 500ους... Τι να πω ρε ***** μου.. 
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 31, 2026 9:25 pm Μλκες εσείς που έχετε 3000+ μόρια και ρωτάτε αν είστε μέσα ή τρολαρετε (ελπίζω) ή έχετε όντως πρόβλημα αλλά και πάλι θα σας περάσουν στα ψυχοτεχνικα... Γίνεται χαμός από παραιτήσεις και οριακά δεν αξίζει και για κάποιον ο οποίος έχει σπίτι στην Αθήνα και τα πάντα έτοιμα από τον μπαμπά και την μαμά να κάτσει και εσείς ρωτάτε αν δεν είστε μέσα με 3000 μόρια. Πού και 10 χιλιάδες αιτήσεις να γίνουν θα είστε στους πρώτους 500ους... Τι να πω ρε ***** μου.. 

Ισχύει. Κούρασε λίγο αυτό με τα μόρια. 

Επισκέπτης

Μάγκες στην Αθήνα αν δεν έχετε υποστήριξη απο τις οικογένειες σας 250-300 ευρώ κάθε μήνα δεν βγαίνει η κατάσταση. Γιαυτό και οι νέοι πλέον δεν ενδιαφέρονται για τα Σ.Α. Θέλει πολύ σκέψη η απόφαση να πας Ε.Φ. στην Αθήνα και χωρίς προοπτικές μετάθεσης πλέον. Καλή τύχη σε όσους το αποφασίσουν. 

Επισκέπτης

Λέτε να έχουμε αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα; Παρασκευή συμπληρώνονται δύο εβδομάδες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 01, 2026 1:00 pm Λέτε να έχουμε αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα; Παρασκευή συμπληρώνονται δύο εβδομάδες 

Φίλε από την άλλη εβδομάδα ότι γίνει γιατί έχει πέσει και αργία αλλά πάει και ανάλογα πόσες αιτήσεις έγιναν άμα είναι ξανά 3000 λέω εγώ τώρα μπορεί και αυτή την εβδομάδα να βγουν που λέει ο λόγος 
Επισκέπτης

Να δείτε που θα είναι οι λιγότερες αιτήσεις όλων των εποχών 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες