Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
gewjhggmfbdf
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Καλημέρα παιδιά,ΕΠΟΠ Πληροφορικής από ΓΕΕΘΑ εδώ.Διάβασα κάτι σχόλια εδώ μέσα ότι η Πληροφορική «δεν αξίζει», ότι καλύτερα να πάτε ΠΝ και ότι θα κάνετε μεγάλη "μακακία" αν δηλώσετε Πληροφορική. Κάπου εκεί με έπιασαν τα γέλια και είπα να γράψω δύο πράγματα για να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά τι ισχύει και να μην ακούνε άσχετους που ούτε γνωρίζουν το αντικείμενο ούτε έχουν περάσει απ’ το σώμα.Αρχικά, αν είστε Αθήνα ή έχετε σπίτι Αθήνα και δεν θα μπλέξετε με νοίκια, τότε πραγματικά είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, ειδικά αν θέλετε κάτι σταθερό στο Δημόσιο και δεν ψήνεστε να μπείτε στον ιδιωτικό τομέα.Η Πληροφορική αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ειδικότητα μέσα στον Στρατό. Και όχι, δεν το λέω επειδή είμαι μέσα, θα το καταλάβετε μόνοι σας όταν μπείτε με το καλό. Το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα σώματα και όπλα. Τα περισσότερα στελέχη έχουν πτυχία, γνώσεις και πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας. Δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία που αρκετοί έχουν στο μυαλό τους για τον στρατό, ούτε θα βρεθεί κάποιος να σου “την πει” χωρίς λόγο.Επίσης, ασχολείσαι αποκλειστικά με το κομμάτι της Πληροφορικής. Κυριολεκτικά μόνο αυτό. Υπηρεσίες πάνω στο αντικείμενο. Όχι σκοπιές, όχι όπλα, όχι τα κλασικά που φαντάζονται πολλοί. Αυτά ξεχάστε τα. Αν μπεις Πληροφορική, κάνεις Πληροφορική.Οπότε όσοι το σκέφτεστε, δηλώστε το χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά αν έχετε και κάποιο πτυχίο πάνω στο αντικείμενο. Αν δεν θέλετε ιδιωτικό τομέα (αν και εκεί είναι τα περισσότερα λεφτά αντικειμενικά) και είστε κι από Αθήνα, τότε πραγματικά είναι μονόδρομος.Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο σώμα. Απλά μην ακούτε τον κάθε άσχετο που πετάει μια άποψη χωρίς να έχει ιδέα τι λέει.
-
Επισκέπτης
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
οπως ειπε και ενας προηγουμενως .το δικό σου "καλύτερο" είναι για τους άλλους το "χειρότερο".την αποψη μου λεω κι εγω ασχετος δεν ειμαι. που θα πεις και οτι δεν εχω ιδεαgewjhggmfbdf έγραψε: Δευ Ιουν 01, 2026 10:11 am Καλημέρα παιδιά,ΕΠΟΠ Πληροφορικής από ΓΕΕΘΑ εδώ.Διάβασα κάτι σχόλια εδώ μέσα ότι η Πληροφορική «δεν αξίζει», ότι καλύτερα να πάτε ΠΝ και ότι θα κάνετε μεγάλη "μακακία" αν δηλώσετε Πληροφορική. Κάπου εκεί με έπιασαν τα γέλια και είπα να γράψω δύο πράγματα για να ξέρουν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά τι ισχύει και να μην ακούνε άσχετους που ούτε γνωρίζουν το αντικείμενο ούτε έχουν περάσει απ’ το σώμα.Αρχικά, αν είστε Αθήνα ή έχετε σπίτι Αθήνα και δεν θα μπλέξετε με νοίκια, τότε πραγματικά είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, ειδικά αν θέλετε κάτι σταθερό στο Δημόσιο και δεν ψήνεστε να μπείτε στον ιδιωτικό τομέα.Η Πληροφορική αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ειδικότητα μέσα στον Στρατό. Και όχι, δεν το λέω επειδή είμαι μέσα, θα το καταλάβετε μόνοι σας όταν μπείτε με το καλό. Το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα σώματα και όπλα. Τα περισσότερα στελέχη έχουν πτυχία, γνώσεις και πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας και επικοινωνίας. Δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία που αρκετοί έχουν στο μυαλό τους για τον στρατό, ούτε θα βρεθεί κάποιος να σου “την πει” χωρίς λόγο.Επίσης, ασχολείσαι αποκλειστικά με το κομμάτι της Πληροφορικής. Κυριολεκτικά μόνο αυτό. Υπηρεσίες πάνω στο αντικείμενο. Όχι σκοπιές, όχι όπλα, όχι τα κλασικά που φαντάζονται πολλοί. Αυτά ξεχάστε τα. Αν μπεις Πληροφορική, κάνεις Πληροφορική.Οπότε όσοι το σκέφτεστε, δηλώστε το χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά αν έχετε και κάποιο πτυχίο πάνω στο αντικείμενο. Αν δεν θέλετε ιδιωτικό τομέα (αν και εκεί είναι τα περισσότερα λεφτά αντικειμενικά) και είστε κι από Αθήνα, τότε πραγματικά είναι μονόδρομος.Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όποιον θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο σώμα. Απλά μην ακούτε τον κάθε άσχετο που πετάει μια άποψη χωρίς να έχει ιδέα τι λέει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης