Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 11:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 10:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 10:50 pm
έχεις δεί έργο μου φαίνεται σίγουρο είσαι αυτός που πιστεύει ότι θα γίνουν πάνω από 2000 αίτησης όσο για τους εμοδιτες δεν πρόκειται να τα κάνει κανείς καθώς η θέσεις θα είναι για νησιά η περισσότερες 

Για νησιά κ υπόλοιπες περιφέρειες θα είναι...

540 στους 600 θα είναι εποχικοί ή εμοδιτες.Αυτα

νταξει φίλε δεν πειράζει θα μπούμε του χρόνου που δεν θα υπάρχουν εποχικοί κάτω των 30 καθώς θα έχουν μπει τώρα και η κάλυψη κενών θα βγει των Σεπτεμβρίο όποτε δεν θα έχουν πάρει την αντιπυρικη κάνε πρόβλημα 

Μην τον δίνεις σημασία ρε δεν ξέρει τι γράφει απλώς για να γνωρίζει ο άνθρωπος στους 150 70 ήταν πολίτες και 80 εποχιακοί ενημέρωση να ξέρει τι του γίνεται οπότε στους 600 μπορείς να είναι και περισσότεροι πολίτες δεν σημαίνει επειδή έχουν μόρια οι εποχικοί θα μπούνε κιόλας στα αθλήματα όλα παίζονται 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 11:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 10:57 pm

Για νησιά κ υπόλοιπες περιφέρειες θα είναι...

540 στους 600 θα είναι εποχικοί ή εμοδιτες.Αυτα

νταξει φίλε δεν πειράζει θα μπούμε του χρόνου που δεν θα υπάρχουν εποχικοί κάτω των 30 καθώς θα έχουν μπει τώρα και η κάλυψη κενών θα βγει των Σεπτεμβρίο όποτε δεν θα έχουν πάρει την αντιπυρικη κάνε πρόβλημα 

Μην τον δίνεις σημασία ρε δεν ξέρει τι γράφει απλώς για να γνωρίζει ο άνθρωπος στους 150 70 ήταν πολίτες και 80 εποχιακοί ενημέρωση να ξέρει τι του γίνεται οπότε στους 600 μπορείς να είναι και περισσότεροι πολίτες δεν σημαίνει επειδή έχουν μόρια οι εποχικοί θα μπούνε κιόλας στα αθλήματα όλα παίζονται 

και εποχικοί με μέσο όρο 12 μόρια 5 ειδικες δυνάμεις 3 πει και 4 αντιπυρικη αυτά τα μόρια θα έχουν οι περισσότεροι εποχικοί όποτε μην πιστεύετε ότι θα είναι τόσο μεγάλη η βάση η ότι θα μπούνε 540 εποχικοί δεν γίνεται μόνο άμα είχαν δικαίωμα συμμετοχής 1.500 εποχικοί θα συνέβαινε για την εμοδε ασχολιαστο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 11:20 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 11:13 pm

και εποχικοί με μέσο όρο 12 μόρια 5 ειδικες δυνάμεις 3 πει και 4 αντιπυρικη αυτά τα μόρια θα έχουν οι περισσότεροι εποχικοί όποτε μην πιστεύετε ότι θα είναι τόσο μεγάλη η βάση η ότι θα μπούνε 540 εποχικοί δεν γίνεται μόνο άμα είχαν δικαίωμα συμμετοχής 1.500 εποχικοί θα συνέβαινε για την εμοδε ασχολιαστο 

Άσε να λέει τον καθένα ότι θέλει πολλοί τα λένε επίτηδες όλα κρίνονται στα αθλήματα και όχι μόνο στα μόρια με το καλό να βγει όταν βγει εκεί θα φανεί ο καθένας 
Επισκέπτης

Δεν σχολίασε κανενας και μου κανει εντύπωση την τελευταία παράγραφο στην ανακοίνωση του Μπαρδάκη οπου λεει πως με αύξηση οριου ηλικίας στα ίδια με την εμοδε, 35 δηλαδή, μπαίνουν ακόμα 700 εποχικοι. Αν λάβουμε υπόψιν πως ο Μπαρδάκης εχει πει πως μέχρι το 2029 θα παίρνουν μονο ΠΕΘ 600αρες - 700αρες θεσεις λογω συνταξιοδότησης , λέτε απο την επόμενη να δούμε αύξηση οριου; Δεν ήταν τυχαία η αναφορά αυτή παντως για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 1:40 am Δεν σχολίασε κανενας και μου κανει εντύπωση την τελευταία παράγραφο στην ανακοίνωση του Μπαρδάκη οπου λεει πως με αύξηση οριου ηλικίας στα ίδια με την εμοδε, 35 δηλαδή, μπαίνουν ακόμα 700 εποχικοι. Αν λάβουμε υπόψιν πως ο Μπαρδάκης εχει πει πως μέχρι το 2029 θα παίρνουν μονο ΠΕΘ 600αρες - 700αρες θεσεις λογω συνταξιοδότησης , λέτε απο την επόμενη να δούμε αύξηση οριου; Δεν ήταν τυχαία η αναφορά αυτή παντως για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

και να αυξηθεί το όριο από την επόμενη θα μπούνε από αυτούς τούς 700 καμία 400 μπορεί και παραπάνω οι μπορεί και όλοι το θέμα είναι από εκεί και πάνω τι θα γίνει γιατί η αλήθεια είναι ότι θα πάει πολύς κόσμος στους πεθ και δεν πρόκειται να είναι όλοι εποχικοί δεν βγαίνει στο ηλικιακό πρέπει να πάει πάνω από 35 για να πεις ότι θα υπάρχει απορρόφηση των εποχικών με 35 είναι μια καλή λύση αλλά και πάλι είναι για λήγουν 
Επισκέπτης

Να έχετε υπόψιν ότι ένας πολίτης που έχει δουλέψει από έξι μήνες μέχρι ένα χρόνο σαν επαγγελματίας οδηγός τούς εποχικούς τούς ρίχνει στο κεφάλι. Τώρα τι θα γίνει στα αθλήματα είναι ένα άλλο κεφάλαιο. 

Επισκέπτης

Παιδιά εποχικός είμαι και γω μην ακούτε τι λέει ο καθένας από το 19 ασχολούμαι με τις προκηρύξεις, το σωματείο ανέφερε ότι περίπου 600 έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπουν 600 εποχικοί μέσα , σας το έχω ξαναπεί τη βάση και το πόσοι θα μπουν θα το καθαρίσουν οι πολίτες καθώς αυτοί λαμβάνουν περισσότερα μόρια σε σχέση με ένα εποχικό οδηγό που έχει εργαστεί 1-2 αντιπυρικές , ένας πολίτης με 2 χρόνια φουλ ένσημα και ειδικές τους κάνει σκόνη ! Έχουμε και αθλήματα όμως , έχουμε και το οικονομικό και τις συνθήκες που κάποιοι μπορεί να παραμείνουν στον ιδιωτικό τομέα , άποψη μου πάντα είναι ότι οι θέσεις θα είναι περίπου 300-350 εποχικούς και οι υπόλοιπες για τους πολίτες από την άλλη αν βρεθούν αρκετοί πολίτες με μόρια και είναι και κομαντα για τα αθλήματα τότε θα οι πολίτες θα πάρουν περισσότερες.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 10:35 am Παιδιά εποχικός είμαι και γω μην ακούτε τι λέει ο καθένας από το 19 ασχολούμαι με τις προκηρύξεις, το σωματείο ανέφερε ότι περίπου 600 έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπουν 600 εποχικοί μέσα , σας το έχω ξαναπεί τη βάση και το πόσοι θα μπουν θα το καθαρίσουν οι πολίτες καθώς αυτοί λαμβάνουν περισσότερα μόρια σε σχέση με ένα εποχικό οδηγό που έχει εργαστεί 1-2 αντιπυρικές , ένας πολίτης με 2 χρόνια φουλ ένσημα και ειδικές τους κάνει σκόνη ! Έχουμε και αθλήματα όμως , έχουμε και το οικονομικό και τις συνθήκες που κάποιοι μπορεί να παραμείνουν στον ιδιωτικό τομέα , άποψη μου πάντα είναι ότι οι θέσεις θα είναι περίπου 300-350 εποχικούς και οι υπόλοιπες για τους πολίτες από την άλλη αν βρεθούν αρκετοί πολίτες με μόρια και είναι και κομαντα για τα αθλήματα τότε θα οι πολίτες θα πάρουν περισσότερες.

έτσι φιλαράκι και εγώ αυτό νομίζω σχεδόν μισές μισές θα είναι άντε μπορεί λίγο παραπάνω οι εποχικοί όσο και οι πολίτες δεν νομίζω να έχουν τόσα πολλά μόρια λόγοι θα αφήσουν της δουλειάς τους στα φορτηγά για να πάνε στην Πυροσβεστική και να τούς στείλουν σε κάνανε νησί 
Επισκέπτης

Με 8 μόρια μπορεί να με καλέσουν για αθλήματα να ξεκινήσω προπόνηση η όχι 
Επισκέπτης

τι λέει ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει το φεκ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 3:31 pm τι λέει ρε παιδιά έχουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει το φεκ

Τι νεο να υπάρχει φίλε μου , δεν βλέπεις ότι το μαγαζί είναι ένα ***** ; Δεν βλέπεις ότι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα ; Εχθές βγήκε πρόεδρος σωματείου σε τοπικό κανάλι και τους έκραξε ευθέως ότι έφτασε το καλοκαίρι και δεν έχουμε ούτε το ΦΕΚ για τους 600, και βγαίνει και ο υπουργός και λέει ότι θα εκπαιδευτούν το φθινόπωρο πάμε καλά ;τώρα τελείωσε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν αφού έχουν όλο το καλοκαίρι για να βγει ο διαγωνισμός να τρέξουν αιτήσεις πίνακες και αθλήματα ενώ στη πράξη θέλουν μόνο 40 μέρες άρα θα τη βγάλουν με την ησυχία τους , εκπαίδευση για καλοκαίρι τελείωσε πάμε φθινόπωρο πλέον και βλέπουμε . 
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/p/18JW4o9MJv/
σήμερα συνάντηση υπουργού με το σωματείο των μόνιμων ανέφερε πως η προκήρυξη για τους 600 πεθ βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο λέτε να έχουμε καμία εξέλιξη την άλλη βδομάδα να βγεί;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 27, 2026 5:43 pm https://www.facebook.com/share/p/18JW4o9MJv/
σήμερα συνάντηση υπουργού με το σωματείο των μόνιμων ανέφερε πως η προκήρυξη για τους 600 πεθ βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο λέτε να έχουμε καμία εξέλιξη την άλλη βδομάδα να βγεί;

Το πολύ καλό σημείο μπορεί να εννοεί ότι είναι στο ΣτΕ δεν βγάζεις άκρη με αυτούς εάν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου 
Επισκέπτης

μάγκες εγώ μίλησα με γνωστό συνδικαλιστή και λέει πως η προκήρυξη προχωράει κανονικά και είναι σε καλό δρόμο τώρα τι εννοώ μακάρι να έφυγε από το ΣτΕ άμα ξέρει κανείς κάτι παραπάνω σε μας πει 
Επισκέπτης

Από πληροφορία που είχα εκ των εσω η προκυρηξη θα βγει την βδομάδα που μπαίνει στη χειρότερη αρχές της παρα επόμενης. Αλλα κρατάω μικρό καλάθι γιατί από τις ίδιες πηγές ακούω ότι βγαίνει μερα με την μέρα από τον Φεβρουάριο 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες