Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Re: Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2026)

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΘΕΜΑ: «Κοινοποίηση πινάκων επιτυχόντων - επιλαχόντων για κάλυψη εκατόν είκοσι επτά (127) κενών θέσεων Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης στο Πυροσβεστικό Σώμα».

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... 2a31aad4cf
Alexiss20

Δημοσίευση από Alexiss20 »

Αξίζει να μπω εποχικός πόσα χρήματα είναι τον μηνα

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alexiss20 έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 9:03 pm Αξίζει να μπω εποχικός πόσα χρήματα είναι τον μηνα

γύρος στο χιλιάρικο 
Alexakoss

Δημοσίευση από Alexakoss »

3ος επιλαχών είμαι 
Όταν με καλέσουν πρέπει να έχω καρτέλα έτοιμη η θα μας δώσουν χρόνο
Nik87

Δημοσίευση από Nik87 »

Καλησπέρα είμαι επιτύχων β οδηγός αξίζει κάποιος να μπει εποχικος πυροσβέστης και αν μπει ποτέ μπορεί να μονιμοποιηθεί; Επίσης πρέπει να δωσω αθλήματα και υγειονομικές εξετάσεις κάθε χρόνο;

Επισκέπτης

Nik87 έγραψε: Πέμ Μάιος 28, 2026 5:00 pm Καλησπέρα είμαι επιτύχων β οδηγός αξίζει κάποιος να μπει εποχικος πυροσβέστης και αν μπει ποτέ μπορεί να μονιμοποιηθεί; Επίσης πρέπει να δωσω αθλήματα και υγειονομικές εξετάσεις κάθε χρόνο;

σαν δουλειά δεν αξίζει μόνο για να πάρεις τα μόρια να μπεις μόνιμος αξίζει αν είσαι κάτω από 30 

Nik1987

Δημοσίευση από Nik1987 »

Είμαι 37 άρα δεν αξίζει; Ηλικίακα εννοείς;
Επισκέπτης

Αν έχεις σταθερή δουλειά έξω προσωπικά δεν θα πήγαινα με τη καμία εποχικός εκτός αν μπορείς να κάνεις και τις δύο αν είσαι πχ ελεύθερος επαγγελματίας κτλ. Τώρα για να είμαι ειλικρινής μονιμότητα 37 χρονών δεν νομίζω να σε παίρνει (στην εμοδε πήγε 35 με τα χίλια ζόρια). Αν το βλέπεις δηλαδή σαν δεύτερη δουλειά είναι πολύ καλά αλλά για κύρια ασχολία δεν αξίζει 
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από niasimas »

Nik87 έγραψε: Πέμ Μάιος 28, 2026 5:00 pm Καλησπέρα είμαι επιτύχων β οδηγός αξίζει κάποιος να μπει εποχικος πυροσβέστης και αν μπει ποτέ μπορεί να μονιμοποιηθεί; Επίσης πρέπει να δωσω αθλήματα και υγειονομικές εξετάσεις κάθε χρόνο;

Δεν θα μονιμοποιηθείς, εκτός και αν περάσεις σε κάποια άλλη προκήρυξη της Πυροσβεστικής. Εποχικός θα είσαι, μέχρι να τελειώσει η πενταετία και να βγει νέα προκ εποχικών, όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα μόρια που θα έχεις πάρει, για να ξαναγίνεις εποχικός. Δεν υπάρχει μονιμοποίηση. 

Nik78

Δημοσίευση από Nik78 »

Οπότε θα με παίρνουν χωρίς προκήρυξη κάθε χρόνο σίγουρα χωρίς προκήρυξη για τα επόμενα 5 χρόνια μόνο με ιατρικές εξετάσεις κ μετά την 5 έτια πρέπει να ξανά βγει πρόκυρηξη για εποχικους όπου θα με παίρνουν για άλλα 5 χρόνια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες