Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

για τους εποχικούς εγώ πιστεύω παίζει ρόλο ότι έχει φύγει και πολύς κόσμος σε άλλες προκηρύξεις για συνοριοφύλακες ειδικούς φρουρούς εποπ πεθ και όσοι είναι πάνω από 30 απλά δεν βλέπουν μέλλον 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 6:33 pmφιλαράκι εγώ πιστεύω θα τρέξουν οι διαδικασίες μέσα στο καλοκαίρι ώστε μέχρι φθινώπορο να έχουν βρεθεί τα 600 άτομα και να ξεκινήσει η εκπαίδευση γιατί μην κοροιδευωμαστε μέσα στο καλοκαίρι εκπαίδευση για 600 άτομα δεν γίνεται και στο κάτω κάτω και τώρα αν βγεί η προκήρυξη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής θα πάει τέλη Αυγούστου οπότε το μόνο που μπορούνε να κάνουν τώρα οι αιτήσεις και τα αθλήματα 

Κοιτα φίλε μου , έστω ότι βλέπαμε τη προκήρυξη αυτές τις μέρες αν την έτρεχαν μέσα Ιούλη θα είχανε τελειώσει με όλα και θα έμπαινα σχολή , όπως γράφω όμως και πιο πάνω προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι διστάζουν να μπουν στη καρδιά της αντιπυρικής σε τέτοια μονοπάτια γιατί το ξέρουν πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις σε φωτιές σε όλη την Ελλάδα και να εκπαιδεύεις και 600 άτομα την ίδια ώρα . Απο αυτούς τους ανίκανους βεβαίως να τα περιμένουμε όλα πλέον , διότι δεν παίρνου χαμπάρι από τίποτα ! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 10:38 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 6:33 pmφιλαράκι εγώ πιστεύω θα τρέξουν οι διαδικασίες μέσα στο καλοκαίρι ώστε μέχρι φθινώπορο να έχουν βρεθεί τα 600 άτομα και να ξεκινήσει η εκπαίδευση γιατί μην κοροιδευωμαστε μέσα στο καλοκαίρι εκπαίδευση για 600 άτομα δεν γίνεται και στο κάτω κάτω και τώρα αν βγεί η προκήρυξη μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής θα πάει τέλη Αυγούστου οπότε το μόνο που μπορούνε να κάνουν τώρα οι αιτήσεις και τα αθλήματα 

Κοιτα φίλε μου , έστω ότι βλέπαμε τη προκήρυξη αυτές τις μέρες αν την έτρεχαν μέσα Ιούλη θα είχανε τελειώσει με όλα και θα έμπαινα σχολή , όπως γράφω όμως και πιο πάνω προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι διστάζουν να μπουν στη καρδιά της αντιπυρικής σε τέτοια μονοπάτια γιατί το ξέρουν πολύ καλά ότι είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις σε φωτιές σε όλη την Ελλάδα και να εκπαιδεύεις και 600 άτομα την ίδια ώρα 

συμφωνώ μαζί σου φίλε ότι είναι δύσκολο να εκπαιδευτούν 600 άτομα μέσα στην αντιπυρικη αλλά οι αιτήσεις και τα αθλήματα θα μπορούσαν να γίνουν καθώς δεν θα απασχολήσουν παραπάνω προσωπικό ούτως ή άλλως αυτοί που είναι σε αυτές της θέσεις δεν πρόκειται να βγούνε πότε ούτε σε φωτιά ούτε σε περιπολικό όποτε για εμένα το πιθανό σενάριο είναι αυτό να ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι οι αιτήσεις και να πάει η εκπαίδευση από φθινώπορο αλλιώς για να βγει από φθινόπωρο ή προκήρυξη πάει πολύ πίσω πέρσι για τους 150 βγήκε η προκήρυξη των Οκτώβριο και πήγαν στης υπηρεσίες των Μάρτιο όποτε μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά όπως ξανά είπαμε πότε δεν ξέρεις 

Kail

Δημοσίευση από Kail »

Παπαλα η προκυρηξη τελικά 
άρχισαν και βαφτούν αποτελέσματα για της άλλες 3 προκυρηξεις που είχαν βγει το Μάρτιο 
Επισκέπτης

Kail έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 12:50 pm Παπαλα η προκυρηξη τελικά 
άρχισαν και βαφτούν αποτελέσματα για της άλλες 3 προκυρηξεις που είχαν βγει το Μάρτιο 

και τι επειδή βγάζουν τα αποτελέσματα για της άλλες προκήρυξη σημαίνει ότι δεν θα βγει συνέλθετε λίγο ρε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 12:53 pm

και τι επειδή βγάζουν τα αποτελέσματα για της άλλες προκήρυξη σημαίνει ότι δεν θα βγει συνέλθετε λίγο ρε 

Η προκ θα βγει δεν λέμε αυτό , το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε καν αν θα βγει εντός Μάη ή Ιούνη ούτε πότε θα δοθούν αθλήματα και εν συνεχεία ούτε πότε θα γίνει η εκπαίδευση που μπορεί να πιάσει φθινόπωρο, απο την άλλη δεν νομίζω ότι θα βγει όπως περισυ που άργησε πολύ διότι τοποθετήθηκαν μαρτη στις υπηρεσίες , είναι σίγουρο ότι και του χρόνου θα βγει διαγωνισμός για ΠΕΘ γιατί τα κενά είναι τεράστια οι 600 δεν φτάνουν και όλα αυτά θα είναι ντόμινο στις καθυστερήσεις. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 1:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 12:53 pm

Η προκ θα βγει δεν λέμε αυτό , το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε καν αν θα βγει εντός Μάη ή Ιούνη ούτε πότε θα δοθούν αθλήματα και εν συνεχεία ούτε πότε θα γίνει η εκπαίδευση που μπορεί να πιάσει φθινόπωρο, απο την άλλη δεν νομίζω ότι θα βγει όπως περισυ που άργησε πολύ διότι τοποθετήθηκαν μαρτη στις υπηρεσίες , είναι σίγουρο ότι και του χρόνου θα βγει διαγωνισμός για ΠΕΘ γιατί τα κενά είναι τεράστια οι 600 δεν φτάνουν και όλα αυτά θα είναι ντόμινο στις καθυστερήσεις. 

ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα ή προκήρυξη θα βγει είναι το μόνο σίγουρο όπως και για τους χρόνου θα ξανά πάρει πάλι πεθ καθώς τα κενά είναι πάρα πολλά και δεν καλύπτονται ούτε με τους εποχικούς άσε που υπάρχει και θέμα με εποχικούς πλέον κανείς δεν θέλει να πάει 
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/p/19dhK58cEv/
για ρίξτε μια ματιά σε συνάντηση που είχε ο υπουργός με βουλευτή του είπε πως η προκήρυξη προχωράει και έχει σταλεί στο ΣτΕ πράγμα που γνωρίζουμε όμως του ανέφερε ότι η εκπαίδευση θα γίνει το προσεχές φθινώπορο άρα γνώμη μου αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να καθυστερήσουν λίγο ακόμα να βγει το ΦΕΚ ώστε να πάει Ιούνιος και να ξεκινήσουν από εκεί και πέρα της διαδικασίας και να φτάσει μέχρι το φθινόπωρο να έχει ολοκληρωθεί η προκήρυξη και να εκπαιδευτούν οι 600
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 1:52 pm https://www.facebook.com/share/p/19dhK58cEv/
για ρίξτε μια ματιά σε συνάντηση που είχε ο υπουργός με βουλευτή του είπε πως η προκήρυξη προχωράει και έχει σταλεί στο ΣτΕ πράγμα που γνωρίζουμε όμως του ανέφερε ότι η εκπαίδευση θα γίνει το προσεχές φθινώπορο άρα γνώμη μου αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να καθυστερήσουν λίγο ακόμα να βγει το ΦΕΚ ώστε να πάει Ιούνιος και να ξεκινήσουν από εκεί και πέρα της διαδικασίας και να φτάσει μέχρι το φθινόπωρο να έχει ολοκληρωθεί η προκήρυξη και να εκπαιδευτούν οι 600

Από Ιούλιο που θα ποιαναν δουλειά τώρα πήγαμε από Σεπτέμβριο με Οκτωβρίο ότι θα ξεκινήσει η εκπαίδευση καλά κρασιά έχει 2 μήνες στο ΣτΕ είναι άντε ρε κοροϊδεύουν τον κόσμο και από πίσω παίζονται πολιτικά παιχνίδια 
Επισκέπτης

Τέλεια από Αύγουστο στην καλύτερη το ΦΕΚ μπράβο στο υπουργείο για τις γρήγορες διαδικασίες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 2:11 pm Τέλεια από Αύγουστο στην καλύτερη το ΦΕΚ μπράβο στο υπουργείο για τις γρήγορες διαδικασίες 

πιστεύετω πριν το Αυγούστου θα βγει θα ΦΕΚ για να πούμε ότι θα είναι αίτημη για εκπαίδευση των Οκτώβριο η των Σεπτέμβριο εγώ λέω από Ιούνιο μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγεί το ΦΕΚ αλλιώς άμα βγει των Αυγούστου θα φτάσουν για εκπαίδευση από Νοεμβρίο με Δεκέμβριο που δεν πρόκειται να γίνει καθώς τότε θα είναι η σχολή πυροσβεστών στων Αυλώνα για εκπαίδευση 
Επισκέπτης

Απίστευτοι είναι αυτή κι άνθρωποι δεν τους καίγεται καρφί μιλάμε έχουν βγει όλα τα σωματεία και ζητάνε εξηγήσεις γιατί καθυστέρησε και έπρεπε είδη να έχουν προσληφθεί και ο άλλος λέει ξεκινάει η εκπαίδευση από Οκτώβριο αντε βγάλε άκρη 
Επισκέπτης

Σας τα έλεγα χθες και κοιτούσατε τα ταβάνια. Όσοι είστε εποχικοί όπως εμείς ή έστω έχετε προηγούμενη εμπειρία από το υπουργείο, θα γνωρίζετε το "πλούσιο παρελθόν" αυτού που ανέλαβε την ηγεσία πρόσφατα. Με αυτόν δεν πρόκειται να δούμε προκοπή, θα πάμε 1000 χρόνια πίσω. Και αναφέρομαι σε μια πληθώρα θεμάτων που έχουν αναδείξει τα σωματεία και που ο συγκεκριμένος στέκεται εμπόδιο στην υλοποίησή τους, σταθερά. 

Ο Θεός να μας λυπηθεί μπας και βγάλει την προκ εντός του 2026. 

Επισκέπτης

Ο Μπαρδάκης είναι έξαλλος απο εχθές έχει γίνει χαμός με το Υπουργείο παιδιά, το ΣΤΕ δεν απαντάει στα εγγραφα του Αρχηγείου και ο Μπαρδάκης ήθελε την έκδοση πριν την αντιπυρική ωστε οι νέοι συναδέλφοι που θα μπουν απο Πολίτες εποχικοί να παρουν τα μορια . Ξερω πως γινεται χαμός στα τηλέφωνα καθώς καθε χρονοδιάγραμμα που ειχαν ανακοινώσει απ το Υπουργείο παει βόλτα. Καλώς ήρθαμε στην εποχή Τουρνα και παλι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 26, 2026 2:36 pm Ο Μπαρδάκης είναι έξαλλος απο εχθές έχει γίνει χαμός με το Υπουργείο παιδιά, το ΣΤΕ δεν απαντάει στα εγγραφα του Αρχηγείου και ο Μπαρδάκης ήθελε την έκδοση πριν την αντιπυρική ωστε οι νέοι συναδέλφοι που θα μπουν απο Πολίτες εποχικοί να παρουν τα μορια . Ξερω πως γινεται χαμός στα τηλέφωνα καθώς καθε χρονοδιάγραμμα που ειχαν ανακοινώσει απ το Υπουργείο παει βόλτα. Καλώς ήρθαμε στην εποχή Τουρνα και παλι

κάτσε ρε φίλε για να πάρουν τα μόρια οι πολίτες που μπήκανε εποχικοί θα πρέπει να περάσουν 4 μήνες οπότε πως θα περνάνε αν έβγαινε πριν την αντιπυρικη για να τα πάρουν θα πρέπει να βγει μετά των Σεπτεμβρίο 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες