Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Alg25

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Alg25 »

kkal έγραψε: Κυρ Μάιος 24, 2026 10:14 pm Εγώ απλά θεωρώ ότι θα πάρει τώρα τους 380 και μετά θα πάρει κι άλλους κάτι τέτοιο 

Ναι ακριβώς αυτό. Εχει το περιθώριο να πάρει αλλους 926. Αυτό κατάλαβα εγώ. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα ! Τι μπαμ ήταν αυτό. Εγώ θεωρώ αναφέρεται σε αυτή. Ξέρει κανείς πότε βγήκε το ΦΕΚ της προκήρυξης ; 
Mariopl

Δημοσίευση από Mariopl »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 8:07 am Καλημέρα ! Τι μπαμ ήταν αυτό. Εγώ θεωρώ αναφέρεται σε αυτή. Ξέρει κανείς πότε βγήκε το ΦΕΚ της προκήρυξης ; 

Ξέρουμε ότι δημοσιεύτηκε 13/5. Το πιθανό σενάριο είναι πως αναφέρεται σε αυτή. Καθώς δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη ανοιχτή προκήρυξη. Εν μέρει αναφέρει την επέκταση του πίνακα κατά 926. Παίρνει 380 και στη συνέχεια θα καλύψει και αυτό το ποσό. Η απευθείας ή τμηματικά.
Επισκέπτης

Mariopl έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 8:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 8:07 am Καλημέρα ! Τι μπαμ ήταν αυτό. Εγώ θεωρώ αναφέρεται σε αυτή. Ξέρει κανείς πότε βγήκε το ΦΕΚ της προκήρυξης ; 

Ξέρουμε ότι δημοσιεύτηκε 13/5. Το πιθανό σενάριο είναι πως αναφέρεται σε αυτή. Καθώς δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη ανοιχτή προκήρυξη. Εν μέρει αναφέρει την επέκταση του πίνακα κατά 926. Παίρνει 380 και στη συνέχεια θα καλύψει και αυτό το ποσό. Η απευθείας ή τμηματικά.

Από την στιγμή που βγήκε το ΦΕΚ με θέσεις δηλαδή 380 θα πάρει αυτούς λογικά και ύστερα θα κάνει ΠΚΕ για να πάρει τους υπόλοιπους από την στιγμή που έχουν γίνει οι αιτήσεις. Η μόνη λογική απάντηση πιστεύω είναι 
Επισκέπτης

Στους 926 συμπεριλαμβάνονται και οι 380; Ή είναι + 926
Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Μάλλον αναφέρεται στις ετήσιες προσλήψεις…λογικά θα πάρει τώρα 380 και μετά όσους προβλέπεται θα δούμε παιδιά μακάρι να μπούμε όλοι 
Επισκέπτης

https://www.alfavita.gr/ergasia/516759_ ... on-froyron

Δείτε λίγο αυτό. Εγώ καταλαβαίνω ότι αυξάνονται οι θέσεις, δηλαδή πέρα από αυτές τις 380 θα πάρει ακόμα 926.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον ο οποίος έχει ήδη μπει στο σώμα με προηγούμενη προκήρυξη να μας ενημερώσει σχετικά με την εκπαίδευση, μετά από πόσο καιρό μπήκαν στη σχολή κτλ. Πιο πολύ ρωτάω γιατί εγώ δουλεύω σεζόν και σε μια ενδεχόμενη επιτυχία μου να ξέρω πότε περίπου προβλέπεται να μπουν οι επιτυχόντες κτλ. Κάποιες γενικές πληροφορίες δηλαδή. Ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όλους!
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

926-500 που πήρε -380 τώρα 
Μετά θα δούνε πόσοι θα φύγουν κ θα πάρουν πάλι 
Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 4:20 pm 926-500 που πήρε -380 τώρα 
Μετά θα δούνε πόσοι θα φύγουν κ θα πάρουν πάλι 

Το θέμα είναι αν τους 926 θα τους πάρει σε αυτή τη φάση η μετά 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Τώρα θα πάρει 380
Στο μέλλον θα πάρει κ άλλους, δεν είναι απίθανο να πάρει περισσότερους από όσους λέει με τέτοιες ανάγκες κ εκλογές. Όσοι έκαναν αίτηση αξίζει να περιμένουν 
Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Μακάρι αδέρφια να μπούμε όλοι όσοι το γουστάρουμε εύχομαι τα καλύτερα…δεν ξέρουμε πόσες αιτήσεις να έγιναν στο περίπου ε; 
Επισκέπτης

Ρε παιδιά ίσως εγώ είμαι μπετοβλακας, αλλά θεωρώ πως θα πάρει και τους +900 τώρα και γιαυτο να το έκανε. Ειδάλλως θα το έβγαζε τη στιγμή που θα ήταν να τους πάρει. (Δεν έχω κάποια πληροφορία. Μονολογώ) 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 9:01 pm Ρε παιδιά ίσως εγώ είμαι μπετοβλακας, αλλά θεωρώ πως θα πάρει και τους +900 τώρα και γιαυτο να το έκανε. Ειδάλλως θα το έβγαζε τη στιγμή που θα ήταν να τους πάρει. (Δεν έχω κάποια πληροφορία. Μονολογώ) 

Μάλλον θα πάρει 380 λογικά τέλος Αυγούστου και όταν τελειώσουν βασικά δηλαδή μετά από 3 μήνες θα πάρει τους υπόλοιπους. Γιατί και στην Τρίπολη πήγαν 600+ Νοέμβρη και Φεβρουάριο μπήκε η επόμενη σειρά αλλά αυτοί πέρασαν ΠΚΕ Ιανουάριο 
Επισκέπτης

Αρα τα ΠΚΕ πότε περίπου θα γίνουν ; Γνωρίζει κάποιος έχει ακούσει κάποιος κάτι ; Για να ξέρουμε κιόλας να είμαστε εδώ. Τέλη Ιουνίου ; Μέσα Ιουλίου ; Αύγουστο δεν νομίζω είναι νεκρός μήνας γενικά 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες