Μην αγχώνεσαι εσύ θα τα μάθεις τηλεφωνικός,δεν θα σε μπερδεύουν τα συντακτικά και τα ορθογραφικά εκεί.
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Soldaten
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
ΤΙ σας τα λέγαμε εμείς ρε φίλε! Το βρίσκεις λογικό; Να ακυρωθεί; Κάποιοι που άφησαν δουλειές; Κάποιοι που γαμ.... Να κατέβουν Αθήνα με τόσο έξοδα ΚΤΕΛ ξενοδοχεία; Φαγητά και κάθε μέρα να παίρνουν ταξί για Ολυμπιακό χωριό 70 ευρώ την μέρα; Δεν ακούγεται και λογικό
-
Nero
Να ακυρωθεί λέει η προκήρυξη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πωπω τι ανιδεοι υπάρχουν εδώ μέσα,ορκομωσια μέσα στην εβδομάδα από τέρμα ψηλά..
Εσύ που δεν σε ακούγαμε άσε ένα τηλέφωνο να μας φέρεις την επόμενη εβδομάδα καφέδες στην σχολή
Πωπω τι ανιδεοι υπάρχουν εδώ μέσα,ορκομωσια μέσα στην εβδομάδα από τέρμα ψηλά..
Εσύ που δεν σε ακούγαμε άσε ένα τηλέφωνο να μας φέρεις την επόμενη εβδομάδα καφέδες στην σχολή
-
Lagos
Όλα καλά είναι αρχές Ιουνίου σχολή....μην ακούτε βλακείες...από ***** ανώνυμες χορτάσαμε....
-
GustavoFring
-
Kaktoss
Καλησπέρα παίδες. Όλοι έχουμε τον πόνο μας και εγώ μαζί που είμαι επιτυχών. Βέβαια εγώ έχω και ένα άλλο πρόβλημα.
Έχω ένα ταξίδι κανονισμένο Νορβηγία εδώ και 7 μήνες με πληρωμένα αεροπορικά ξενοδοχεία κλπ και θα λείπω 4 με 9 Ιουνίου. Εννοείται έχω ενημερώσει τη δουλειά και για ενδεχόμενη παραίτηση και αυτές τις μέρες έχω βάλει κανονικά άδεια.
Σε περίπτωση που βγει κάτι ενώ είμαι εξωτερικό και προφανώς δε μπορώ να γυρίσω απ' τη μια μέρα στην άλλη τι γίνεται;
Ήταν ταξίδι που ήθελα να κάνω από πάντα και δε μπορεί να ακυρωθεί όσο είμαι εκεί. Τώρα αν βγει κάτι πριν φύγω θα δω τι θα κάνω... Θα μπορέσω να στείλω λέτε κανέναν στο τμήμα εκ μέρους μου για υπογραφές κλπ;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και την απάντηση σας.
Έχω ένα ταξίδι κανονισμένο Νορβηγία εδώ και 7 μήνες με πληρωμένα αεροπορικά ξενοδοχεία κλπ και θα λείπω 4 με 9 Ιουνίου. Εννοείται έχω ενημερώσει τη δουλειά και για ενδεχόμενη παραίτηση και αυτές τις μέρες έχω βάλει κανονικά άδεια.
Σε περίπτωση που βγει κάτι ενώ είμαι εξωτερικό και προφανώς δε μπορώ να γυρίσω απ' τη μια μέρα στην άλλη τι γίνεται;
Ήταν ταξίδι που ήθελα να κάνω από πάντα και δε μπορεί να ακυρωθεί όσο είμαι εκεί. Τώρα αν βγει κάτι πριν φύγω θα δω τι θα κάνω... Θα μπορέσω να στείλω λέτε κανέναν στο τμήμα εκ μέρους μου για υπογραφές κλπ;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας και την απάντηση σας.
-
Nero
Φίλε μου θα είμαστε σχολή τις ημερομηνίες που είπες,κάνεις τις επιλογές σου,προφανώς τα ζυγίζεις.
Αν θες να γίνεις αστυνομικός δεν πας αν θες να δεις την Νορβηγία περισσότερο από το να μπεις στο σώμα πας κανονικότατα καις αφήνεις κάποιον που το θέλει περισσότερο από εσένα στην θέση σου, με πολύ αγάπη αγορίνα μου!
Αν θες να γίνεις αστυνομικός δεν πας αν θες να δεις την Νορβηγία περισσότερο από το να μπεις στο σώμα πας κανονικότατα καις αφήνεις κάποιον που το θέλει περισσότερο από εσένα στην θέση σου, με πολύ αγάπη αγορίνα μου!
-
55555
Θα σου πρότεινα να πάρεις να ρωτήσεις την αστυνομική διεύθυνση που ανήκεις ίσως αυτή σου δώσω μια πιο ξεκάθαρη απάντηση και νομίζω είναι η μόνοι που μπορείς να εμπιστευτείς καπως ( Αν σου δώσουν καμιά πληροφορία πες και σε μας)
Καλή επιτυχία πάντως φίλε εύχομαι να μη χάσεις ούτε την θέση ούτε το ταξίδι
-
Επισκέπτης
Στην Κομοτηνή στην σχολή ξέρουν πως θα πάμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Επειδή παιδιά δεν είναι παιδική, όποιος δεν παρουσιαστεί δεν προσλαμβάνεται. Αν πάρεις στο ατ πιστεύω θα γελάνε.
Δυστυχώς όταν συμμετέχεις σε διαγωνισμούς έτσι είναι, πόσο μάλλον της αστυνομίας.
Φύλλο πορείας παίρνεις κ παρουσιάζεσαι τη μέρα που αναγράφει. Στον στρατό τι θα τους έλεγες; Την μέρα που λέει το φύλλο πορείας δυστυχώς έχω κάτι καλύτερο να κάνω;
Επειδή παιδιά δεν είναι παιδική, όποιος δεν παρουσιαστεί δεν προσλαμβάνεται. Αν πάρεις στο ατ πιστεύω θα γελάνε.
Δυστυχώς όταν συμμετέχεις σε διαγωνισμούς έτσι είναι, πόσο μάλλον της αστυνομίας.
Φύλλο πορείας παίρνεις κ παρουσιάζεσαι τη μέρα που αναγράφει. Στον στρατό τι θα τους έλεγες; Την μέρα που λέει το φύλλο πορείας δυστυχώς έχω κάτι καλύτερο να κάνω;
-
Επισκέπτης
Μόνο για λόγους ανωτέρας βίας όπως πχ ιατρικός λόγος μπορείς ίσως να παρεις λίγες μέρες αναβολή μέχρι να παρουσιαστείς . Ο φίλος ομως πρεπει να διαλέξει είτε ταξίδι είτε αστυνομία .Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 25, 2026 3:27 pm Στην Κομοτηνή στην σχολή ξέρουν πως θα πάμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
-
Stuart
Έλα να σ πω φίλε εσύ με την Νορβηγία άμα είσαι μέσα ακύρωσε τα αεροπορικά στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνεις το ημιση του ποσόυ που έχεις δώσει αν το ακυρώσεις μία δύο μέρες πιο πριν και όχι τελευταία στιγμή. Λοιπόν άμα το ακυρώσεις και παρουσιαστεις στη σχολή θα πάμε νορβηγία μετά μαζί και άλλες σειρές μας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες