Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Arapis321
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω
Από την μια είναι δουλειά στο δημόσιο, κάποιοι το κυνηγάνε αυτό. Πληρώνει κ στην ώρα του, όσα κ να δίνει...
Από την άλλη δέχεται τόση υποτίμηση, προκηρύξεις κ πανελλήνιες.
Το 2024 η α κατηγορία είχε 3250 υποψηφίους, η β δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω κάτω από 4000 σύνολο.
Από την μια είναι δουλειά στο δημόσιο, κάποιοι το κυνηγάνε αυτό. Πληρώνει κ στην ώρα του, όσα κ να δίνει...
Το 2024 η α κατηγορία είχε 3250 υποψηφίους, η β δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω κάτω από 4000 σύνολο.
-
Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου, η αλήθεια όταν έδινα πανελλήνιες για αστυνομία ήταν πολύ αυστηρότερα τα πράγματα κυρίως στην υψομέτρηση.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 11:50 amΈδωσα για συνοριοφύλακες και γενικά ασχολούμαι με γυμναστήριο και τρέξιμο κτλ. Για ύψος σε μετράνε και με τα παπούτσια την τελευταία μέρα. Στα αθλήματα εμάς όσοι έκαναν μέχρι 5 λεπτά τα 1000 μέτρα τους πέρασαν. Στα υπόλοιπα πέρασαν όλοι ακόμα και η σφαίρα δεν ήταν 7 κιλά. 5 κιλά με το ζόρι για άντρες και για γυναίκες ήταν μικρότερη η σφαίρα. Αν θέλεις κάποια άλλη πληροφορία μου λες. Επίσης στα 1000 μέτρα κόπηκαν αρκετοί οπότε όσοι θέλετε να μπείτε πραγματικά σας λέω να ξεκινήσετε από Ιούνιο για να έχετε προετοιμασία 2 μήνες τουλάχιστον
-
Επισκέπτης
Πιστεύετε οι πρώτοι θα μπουν με 3.000 μόρια και πάνω ή θα μπουν και με χαμηλότερα ; Βέβαια αυτό έχει να κάνει πόσοι με πτυχίο έκαναν αίτηση..
-
Επισκέπτης
-
Markpl
Θα παίρνει άτομα. Το λογικό είναι, αφού έχουμε κ μια καλύτερη εικόνα πλέον με τα μόρια και τις βάσεις του 2024, ότι εάν δεν μπουν τώρα, θα μπουν σε λιγο καιρό. Για αυτό αναφέρθηκε για αυτούς που θέλουν πραγματικά, να κάνουν τα χαρτιά τους, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους έστω και αργότερα.
Αυτό έχει σημασία. Ακόμα κάποιοι το σκέφτονται. Ρωτάνε για το μισθό εάν αξίζει, εαν δεν αξίζει..οπότε και κάποιοι που κατέθεσαν, είναι πολύ πιθανό να μην παρουσιαστούν. Οποτε μέχρι και τους τελικούς πίνακες, δε μπορεί κανένας να πει με σιγουριά.
Αυτό έχει σημασία. Ακόμα κάποιοι το σκέφτονται. Ρωτάνε για το μισθό εάν αξίζει, εαν δεν αξίζει..οπότε και κάποιοι που κατέθεσαν, είναι πολύ πιθανό να μην παρουσιαστούν. Οποτε μέχρι και τους τελικούς πίνακες, δε μπορεί κανένας να πει με σιγουριά.
-
Επισκέπτης
Απίστευτο πως η συζήτηση έχει κρατηθεί σε απίστευτο επίπεδο. Φτου Φτου
-
Alg
Το θέμα είναι εσύ τι θες να κάνεις! Εάν έχεις ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό σου και θες να ακολουθήσεις κάτι συγκεκριμένο απλά καν’το. Καλά δεν είναι και δε θα είναι πουθενά. Το θέλεις όμως; Παιδιά το ίδιο τροπάριο γίνεται. Εχει τόσο ανάγκη που θα πάρει και άλλους σε λίγους μήνες. Ο κάθε ένας κάνει τον δικό του αγώνα. Κοιτα να το κάνεις όσο καλύτερα γίνεται και μη σκέφτεσαι κάτι άλλο. Δες το σαν ένα παιχνίδι. Παίζεις με πιθανότητες. Απλά μπες και παίξε.Arapis321 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 12:25 pm Εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω
-
Επισκέπτης
3250 ήταν το σύνολο. 2700 Α και 550 η Β. Αλλά όπως έχω ξαναπεί σε αυτό το φόρουμ και πολλοί ζούνε στον δικό τους κόσμο. Ήταν για 300 θέσεις και κάνεις δεν ήξερε ότι θα πάρει άλλες τρείς σειρές και φυσικά δεν είχε γίνει η τροποποίηση του ΦΕΚ πού έλεγε ότι οι πίνακες θα ισχύουν για 2 χρόνια. Οπότε όσοι λέτε για 2000 αιτήσεις θα δείτε κάνα τριπλάσιο αριθμό αιτήσεων και θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ μετά.Arapis321 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 12:25 pm Εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω
-
Επισκέπτης
Παιδιά εννοείται θα έχουν γίνει οι τριπλάσιες αιτήσεις από την στιγμή που όλοι είδαν ότι τραβάει από τον πίνακα ακόμα και τον τελευταίο του τελευταίου
-
Arapis321
Τέλος οι αιτήσεις
Για να δούμε τώρα, θα δείξουμε υπομονή κ σύντομα θα μάθουμε πόσες αιτήσεις έγιναν τελικά κ ποια θα είναι η βάση
Για να δούμε τώρα, θα δείξουμε υπομονή κ σύντομα θα μάθουμε πόσες αιτήσεις έγιναν τελικά κ ποια θα είναι η βάση
-
NikosPatrinos
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Μαθητής/Βοηθός Ηλεκτρολόγου
- Επικοινωνία:
Στοίχημα 20€ ότι θα είναι λιγότερες αποτι στην προηγούμενη.
-
Alg
Και περισσότερες να είναι, πιστεύω ότι θα είναι πιτσιρίκια. Οι βάσεις δύσκολα να ανέβουν. Στα ίδια θα κυμανθούν. Πιστεύω αυτοί που μπήκαν μπήκαν. Κάποιοι που θα ήθελαν να κάνουν την αίτηση, πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω ηλικίας οπότε βγαίνουν εκτός. Από τον πίνακα του 24 δεν υπάρχει κανείς να ξανακάνει γιατί μπήκαν όλοι. Πότε περίπου θα βγουν; Έχουμε καμία εικόνα; Και γενικά εάν έχετε ακούσει τίποτα, να μας πείτε.
-
Arapis321
Συνήθως δύο βδομάδες δεν κάνουν;
Τώρα έχει κ πολλές προκηρύξεις οπότε δεν είναι απίθανη η καθυστέρηση
Τώρα έχει κ πολλές προκηρύξεις οπότε δεν είναι απίθανη η καθυστέρηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες