Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Lagos
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Νομίζω ότι ο διαχειριστής πρέπει να το κλείσει αυτό το μαγαζί....πλέον δεν προσφέρει τίποτα επίσης δε χρειάζεται άλλο..συνήθως αυτά τα φόρουμ δημιουργούνται για να δίνουν πληροφορίες κλπ. Τώρα εδώ έχει καταντήσει μαλάκια τεράστια.
-
Επισκέπτης
Τώρα που είσαι τεχνιτης θα σε καταδωσουμε στην εργανη και θα χασεις την είσοδο στην σχολή σου απαγόρευεται ρητά να απασχολείσαι και σε άλλη εργασία,μόλις καρφωσες τον εαυτό σου αναφοεα55555 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 4:30 pm Προφανώς δεν μου έχει χρειαστεί εξυπνακια δεν ειμαι της αστυνομίας ούτε έχω ασχοληθεί με προηγούμενες προκήρυξεις
Και να σαι σίγουρος οι περισσότεροι από εδώ πιο πολλά βγάζαμε έξω και δεν μπαίνουμε για το χρήμα , εγώ τεχνίτης είμαι και θα συνεχίσω εσύ κάτσε με τον μισθό σου
Και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση από το ΣτΕ δεν υπάρχει λόγος να βγεις βασικά
-
55555
Σας ξέχασα ρε τι λέω αφού δεν θα μπούμε είπες οπότε συνεχίζω κανονικά
Έτσι δεν είπαμε ότι ξέρεις από το ΣτΕ?
Εσύ αγόρι μ εισαι η παραπληροφόρηση η ίδια και να ισχύει κάτι τέτοιο τι είσαι πληροφοριοδότης της ΕΛΑΣ ?
Έτσι δεν είπαμε ότι ξέρεις από το ΣτΕ?
Εσύ αγόρι μ εισαι η παραπληροφόρηση η ίδια και να ισχύει κάτι τέτοιο τι είσαι πληροφοριοδότης της ΕΛΑΣ ?
-
Επισκέπτης
Ακόμη κάποιο τον χαβά σας... τα πράγματα έχουν γίνει πολύ περίεργα το είπαν και στο γραφείο κατάταξης εδώ στην Αθήνα ότι υπάρχει κόλλημα με την εν λόγω προκήρυξη...ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες