Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ZivoRun24 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 12:36 pm Αλάνια μην ακούτε μας περιμένουν οι καθηγητές στις σχολές! Ελληνική αστυνομία συναδελφοιιι! 

:lol:

Επισκέπτης

Οντως σας περιμενουνε..Θα λενε ηρθαν τα αυτιστικα να μας τα ζαλισουν παλι :lol:

Επισκέπτης

Βρε μλκς οι μισοί από δω μέσα αν δεν ήταν χαλαροί στα αθλήματα δεν θα συνεχιζατε να γράφεται εδώ μέσα για αυτό ηρεμία και χαμηλά την μπάλα πλησιάζουν οι μέρες...

ZivoRun24

Δημοσίευση από ZivoRun24 »

Φιλαράκο μου μην έχεις κόμπλεξ που δεν σε παίρνει το ηλικιακο ή δεν έχεις μόρια,δεν έγινες αστυνομικός πάει το όνειρο σου,όλα καλά μην βγάζεις χολή α και βγες αυτό φόρουμ είναι για δόκιμους αστυνομικούς μόνο οι συνάδελφοι μου δεν θέλουν να βλέπουν αυτά που γράφεις πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό για ποινικό και νόμο περί όπλων σερβιτόρε μου 
Znsxoli

Δημοσίευση από Znsxoli »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 11:55 am Είναι πολύ πιθανό όντως να μην συμπληρώθηκε σε κάποια νησιά. Αλλα δεν είναι ουτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. 

Ρε παιδία!!!!ΕΧΕΙ ΤΟΣς ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΤΟΥ 20 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΡΟΔΟ! ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΆΡΞΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ! ΕΛΕΟΣ!!!!! 
Bill9

Δημοσίευση από Bill9 »

Παιδιά ακούστε. Δεν γίνεται μετά από τόσο καιρό να ακυρωθεί! 2ον είδα κάποιον που αναφέρεται σε επαγγέλματα εστίασης κλπ φίλε μου την συγκεκριμένη στιγμή δουλεύω σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.αρκετό καιρό ! Να σε ενημερώσω πως είμαι σε κύριο πινακα δόξα το θεό! Και πέρασα με επιτυχία τα πκε! Και περιμένω εγώ όπως και όλα τα παιδιά τους πίνακες ικανών! Καλή συνέχεια σε όλους! Και εσύ ρε φίλε που λες θα ακυρωθεί η προκήρυξη πες και μας και την πηγή σ ρε μάγκα 
Επισκέπτης

ZivoRun24 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 1:36 pm Φιλαράκο μου μην έχεις κόμπλεξ που δεν σε παίρνει το ηλικιακο ή δεν έχεις μόρια,δεν έγινες αστυνομικός πάει το όνειρο σου,όλα καλά μην βγάζεις χολή α και βγες αυτό φόρουμ είναι για δόκιμους αστυνομικούς μόνο οι συνάδελφοι μου δεν θέλουν να βλέπουν αυτά που γράφεις πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό για ποινικό και νόμο περί όπλων σερβιτόρε μου 

Σου ερχεται τρανακι στα ντουζ της σχολης απο τους συναδελφους σου καημενε μου αστυνομολαγνε μπρος πισω θα σε παει :lol:

pepegopoulos123

Δημοσίευση από pepegopoulos123 »

ZivoRun24 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 1:36 pm Φιλαράκο μου μην έχεις κόμπλεξ που δεν σε παίρνει το ηλικιακο ή δεν έχεις μόρια,δεν έγινες αστυνομικός πάει το όνειρο σου,όλα καλά μην βγάζεις χολή α και βγες αυτό φόρουμ είναι για δόκιμους αστυνομικούς μόνο οι συνάδελφοι μου δεν θέλουν να βλέπουν αυτά που γράφεις πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό για ποινικό και νόμο περί όπλων σερβιτόρε μου 

Επειδη και εγω ειμαι στον κυριο πινακα και περιμενω να μπω σχολη να σου πω φιλε μου οτι κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη και ουτε ειναι ορθο να υποτιμαμε μια ειδικοτητα,σε αντιθεση με εσενα απο οτι φαινεται που μαλλον δεν εχεις ουτε 1 ενσημο στην ζωη σου και περιμενεις να βιοποριστεις απο το σωμα ως καημενος χαραμοφαης μπορω να προβλεψω με βεβαιοτητα οτι σιγουρα θα εισαι βαρος στην κοινωνια αν οχι και στην υπηρεσια σου μελλοντικα :roll:

Επισκέπτης

Οποιος δεν περασε μπορει να αποχωρισει απο το σαιτ και του ευχομαστε οτι καλυτερο!!!! Δεν φτανει που εχουμε το ανχος που θα παρατησουμε δουλιες οικοφενεια κτλ εχουμε και το καθε τρελαρα να βγανει κακια !!!! 
Επισκέπτης

Mιλαμε με ορισμένους απορώ τι κακία και τι τρολ έχουν μέσα τους με κακό σκοπό. Έχει βγει η προκήρυξη έχουν τρέξει οι διαδικασίες όλες μένει μόνο ο τελικός πίνακας και λένε ότι ακούνε για ακύρωση. Μιλάμε απίστευτοι όλοι 
Επισκέπτης

Οντως παιδια μου το ειπανε και εμενα παει για ακυρωση απο ΣτΕ χαλι μαυρο πολυ κριμα..
Επισκέπτης

ρε ειστε καθυστερημενοι καποιοι ποιος σας ειπε οτι μπορει να ακυρωθει ετσι οποτε θελει μια προκηρυξη;; Υπαρχουν ευρωπαικα κονδυλια   τα οποια εχουν βγαλει συγκεκριμενες θεσεις με αυτα τα λεφτα υπαρχουν ελλειψεις μην ειστε προβατα και ακουτε τον καθε ενα 
Επισκέπτης

55555 έγραψε: Παρ Μάιος 22, 2026 4:18 pmΤι είναι το ΣτΕ
αχαχαχ ο μορφωμενος που παιρνει τρελους μισθους ουτε αυτα δεν ξερει :lol:

55555

Δημοσίευση από 55555 »

Προφανώς δεν μου έχει χρειαστεί εξυπνακια δεν ειμαι της αστυνομίας ούτε έχω ασχοληθεί με προηγούμενες προκήρυξεις
Και να σαι σίγουρος οι περισσότεροι από εδώ πιο πολλά βγάζαμε έξω και δεν μπαίνουμε για το χρήμα , εγώ τεχνίτης είμαι και θα συνεχίσω εσύ κάτσε με τον μισθό σου 
Και δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση από το ΣτΕ δεν υπάρχει λόγος να βγεις βασικά 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες