Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 5:19 pm Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω για όσους γνωρίζουν. 
Ήρθε μαιλ για την σχολή πως ξεκινάει 20 Μαΐου και ώρα 08:00πμ και λεει πως μπορούμε να πηγαίνουμε απο τις 07:00πμ αλλά δεν λέει μέχρι τις ώρα.. Εννοούν μέχρι τις 08:00πμ να είμαστε εκεί; και δεύτερον δεν αναφέρει να εχουμε μαζί μας κάποια έγγραφα. Μήπως χρειάζονται αμκα, αφμ,λογαριασμός iban;
εαν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

όχι φίλε σχολή δε ζητάνε τίποτα. Απλά ταυτότητα εννοείται ότι θα έχεις μαζί σου. Και ναι μέχρι και τις 8 είναι! Άντε καλή σας αρχή 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 7:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 5:19 pm Ρε παιδιά 2 ερωτήσεις έχω για όσους γνωρίζουν. 
Ήρθε μαιλ για την σχολή πως ξεκινάει 20 Μαΐου και ώρα 08:00πμ και λεει πως μπορούμε να πηγαίνουμε απο τις 07:00πμ αλλά δεν λέει μέχρι τις ώρα.. Εννοούν μέχρι τις 08:00πμ να είμαστε εκεί; και δεύτερον δεν αναφέρει να εχουμε μαζί μας κάποια έγγραφα. Μήπως χρειάζονται αμκα, αφμ,λογαριασμός iban;
εαν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

όχι φίλε σχολή δε ζητάνε τίποτα. Απλά ταυτότητα εννοείται ότι θα έχεις μαζί σου. Και ναι μέχρι και τις 8 είναι! Άντε καλή σας αρχή 

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!
Theodore92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Theodore92 »

Εμάς παιδιά από την 6Κ/2018 όταν πήρα τηλέφωνο και ρώτησα πότε θα μας φωνάξουν για τα αθλήματα είπαν σύντομα αλλά δεν μου είπαν πότε ακριβώς και δεν θέλω να χάσω την σεζόν.Θυμάστε με ποια σειρά δώσατε τα αθλήματα?πχ πρώτα το ένα χιλιόμετρο μετά τα 100 μέτρα μετά άλμα εις μήκος και μετά άλμα εις ύψος?Επίσης το άλμα εις ύψος μπορώ να το πηδήξω όπως θέλω η όχι? χρειάζεται συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν το περάσω με άλλο τρόπο πχ θα με κόψουν?Ψυχομετρικα κλπ γράψατε τέστ η πήγατε σε ψυχολόγο για συνέντευξη?Και κάτι τελευταίο τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα σε ποιες περιοχές τα περνάτε στην Αθήνα?

Επισκέπτης

Theodore92 έγραψε: Δευ Μάιος 18, 2026 10:21 pm Εμάς παιδιά από την 6Κ/2018 όταν πήρα τηλέφωνο και ρώτησα πότε θα μας φωνάξουν για τα αθλήματα είπαν σύντομα αλλά δεν μου είπαν πότε ακριβώς και δεν θέλω να χάσω την σεζόν.Θυμάστε με ποια σειρά δώσατε τα αθλήματα?πχ πρώτα το ένα χιλιόμετρο μετά τα 100 μέτρα μετά άλμα εις μήκος και μετά άλμα εις ύψος?Επίσης το άλμα εις ύψος μπορώ να το πηδήξω όπως θέλω η όχι? χρειάζεται συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν το περάσω με άλλο τρόπο πχ θα με κόψουν?Ψυχομετρικα κλπ γράψατε τέστ η πήγατε σε ψυχολόγο για συνέντευξη?Και κάτι τελευταίο τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα σε ποιες περιοχές τα περνάτε στην Αθήνα?

Μια ερώτηση, γιατί σας καλούν για αθλήματα εσάς φέτος?
Τώρα η απαντήσεις όπως τις πέρασα εγώ πέρυσι τον Ιούνιο. Η σειρά αθλημάτων που κάναμε εμείς ήταν, ξεκινά με 1000αρι, άλμα εις υψος, αλμα εις μήκος, σφαίρα και τελευταίο το 100αρι. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία και πηδάς όπως σε βολεύει εσένα απλά να περάσεις, έχεις 3 προσπάθειες στα άλματα. Στα ψυχομετρικα πας και γράφεις στην αρχή κάποιες ερωτήσεις που σου λένε, να κρατάς μολύβι στυλό και Α4. Μετά πηγαίνεις για συνέντευξη σε επιτροπή μόνος, εμάς ήταν μέσα 5 άτομα και σε ρωτάνε διάφορα. Τα αθλήματα γίνονται στο Ολυμπιακό χωριό και στην σχολή αστυφυλάκων στους Θρακομακεδόνες τα ψυχομετρικα. 

Theodore92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Theodore92 »

Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις.
Προφανώς λόγο ελλείψεων ξανά φώναξαν 400 άτομα για λίγες θέσεις 20 δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.
Είναι για γέλια ή κατάσταση να φωνάζουν 400 άτομα για 20  θέσεις? 
Οι ελπίδες είναι ελάχιστες αν πάνε και οι 400.
Αλλά από ότι ξέρω δεν θα πάνε από τους 400 ούτε οι μισοί.
Εγώ πιστεύω ότι επειδή πάμε σε εκλογές παίρνουν άτομα για τα ψηφαλακια.

Επισκέπτης

Theodore92 έγραψε: Τρί Μάιος 19, 2026 1:38 am Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις.
Προφανώς λόγο ελλείψεων ξανά φώναξαν 400 άτομα για λίγες θέσεις 20 δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς.
Είναι για γέλια ή κατάσταση να φωνάζουν 400 άτομα για 20  θέσεις? 
Οι ελπίδες είναι ελάχιστες αν πάνε και οι 400.
Αλλά από ότι ξέρω δεν θα πάνε από τους 400 ούτε οι μισοί.
Εγώ πιστεύω ότι επειδή πάμε σε εκλογές παίρνουν άτομα για τα ψηφαλακια.

Εμάς πέρυσι στην 9Κ/21:κάλεσαν 1500 άτομα περίπου για 120 θέσεις περίπου. Αλλά όπως λες δεν πήγαν πάρα πολλοί. Επίσης έχουμε ξεμείνει αρκετοί επιλαχόντες που πετύχαμε και περιμένουμε μήπως μας καλέσουν για καμιά κάλυψη θέσης. 

Επισκέπτης

Η σχολή ξεκίνησε?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες