Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Ελά μωρε σιγα μην σε κόψουν εκει μεσα (αν με το καλο μπουμε) αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Για ναρκωτικα θα εξετάσουν περισσότερ πιστευω.

Ξερει κανείς αν στις ιατικες εξετασεις για αεροπορία εποπ θα πρεπει να γδυθείς και να σε εξετασουν ή μόνο εξετασεις αιματος κτλ;
Γεια σας και απο εμενα ηθελα να ρωτισω αν καποιος ξερει αν γινονται οφθαλμολογικες εξετασεις
Λογικά γίνονται εξετάσεις...ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Γεια σας και απο εμενα ηθελα να ρωτισω αν καποιος ξερει αν γινονται οφθαλμολογικες εξετασεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Καλημερα, ναι γινονται κανονικα οφθαλμολογικες εξετασεις αλλα δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα γιατι εκει αν κοπεις θα κοπεις εαν εχεις αρκετα σοβαρο προβλημα, π. Χ. Εαν εχεις αρκετα μεγαλο βαθμο μυωπιας η αστιγματισμου η αν εχεις αχρωματοψια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εαν οι βαθμοι ειναι σε λογικα πλασια και οχι π. Χ.6+ δεν εχεις προβλημα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημερα φιλε Κωστα, θα γδυθεις κανονικα και με τον νομο αλλα δεν ειναι τιποτα, μην σε ανυσηχει αυτο
Ας μοζ πει καποια τι ακριβως κανουν στις εξετασεις γιατι μ ειπε ενας φιλος οτι ειναι ολες οι κοπελες μαζι, με τα εσωρουχα και τις εξεταζουν. Εχω ενα κολλημα με το θεμα "γυμνισμος" (εστω μισογυμνισμος). Δεν θα το θελα αυτο...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
AnnaMaria έγραψε:Ας μοζ πει καποια τι ακριβως κανουν στις εξετασεις γιατι μ ειπε ενας φιλος οτι ειναι ολες οι κοπελες μαζι, με τα εσωρουχα και τις εξεταζουν. Εχω ενα κολλημα με το θεμα "γυμνισμος" (εστω μισογυμνισμος). Δεν θα το θελα αυτο...
Καλημερα! Ρε κοπελια συγνωμη για το θαρρος εξετασεις θα σου κανουν δεν θα σε "βατεψουν" κιολας! Στο φιναλε με αλλες κοπελες θα εισαι οποτε μην ανησυχεις εκτος αν... Σου τυχει καμμια "αλλοθρησκη" τοτε σε καταλαβαινω αλλα μην τρελαινεσαι εξετασεις ειναι θα περασουν
Φιλικα!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
Σιγα βρε Αννα Μαρια μου, δεν ειναι τιποτα... Χαβαλε κ γελιο θα ριξεις, εχει πολλη πλακα... Δεν θα νιωσεις ουτε ενα δ/πτο οτι εισαι χωρις ρουχα!
Dum spiro spero
Γεια σας κ καλη χρονια! στις εξετασεις κανουν τεστ παπ; Αν τυχει κ εχεις περιοδο τι γινετε; δεν το κανεις; Ας μου απαντησει καποια! ευχαριστω!
Καλη χρονια. Δεν νομιζω
ΜΑΡΙΑ έγραψε:Γεια σας κ καλη χρονια! Στις εξετασεις κανουν τεστ παπ; Αν τυχει κ εχεις περιοδο τι γινετε; Δεν το κανεις; Ας μου απαντησει καποια! Ευχαριστω!
οχι φυσικα δεν γινετε τεστ παπ, φετος μπηκε για πρωτη φορα γυναικολογος αλλα κοιταξε μονο αν εχουμε καποια τομη απο χειρουργειο στη κοιλια.
Α καταλαβα! οχι τιποτα αλλο αλλα το τεστ παπ στα νοσοκομεια ειναι καπως επιπονο... καταλαβενετε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες