Απλά σου λέει ότι αν έχει κόσμο ο πίνακας θα του δώσει ένα κίνητρο παραπάνω για να τραβήξει από τον πίνακα ενώ αυτός κοντεύει να τελειώσει. Γιατί πχ τώρα ήθελε να τραβήξει 900 άτομα και από τα 1350 με το ζόρι βρήκε ούτε 600Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 10:00 amΦίλε το λέει η προκήρυξη ότι θα τραβάει για δύο χρόνια από τους πίνακες που θα βγουν μην τα ξαναλέμεVit13 έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 4:55 am Κάντε τα χαρτιά σας όλοι να μαζευτούμε πολλοί έτσι ώστε όσοι δεν μπούνε τώρα του χρόνου να τραβήξει από εδώ να μην βγάλει νέα προκήρυξη...
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Καταλαβαίνω πως το λέτε παιδιά αλλά από την στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ δεν γίνεται να το αλλάξουν πιστεύω! Επίσης λογικό μετά από δύο χρόνια ο κόσμος να έχει βρει αλλού δουλειά και να μην έχουν μαζευτείΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 11:53 amΑπλά σου λέει ότι αν έχει κόσμο ο πίνακας θα του δώσει ένα κίνητρο παραπάνω για να τραβήξει από τον πίνακα ενώ αυτός κοντεύει να τελειώσει. Γιατί πχ τώρα ήθελε να τραβήξει 900 άτομα και από τα 1350 με το ζόρι βρήκε ούτε 600Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 10:00 amΦίλε το λέει η προκήρυξη ότι θα τραβάει για δύο χρόνια από τους πίνακες που θα βγουν μην τα ξαναλέμεVit13 έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 4:55 am Κάντε τα χαρτιά σας όλοι να μαζευτούμε πολλοί έτσι ώστε όσοι δεν μπούνε τώρα του χρόνου να τραβήξει από εδώ να μην βγάλει νέα προκήρυξη...
Αν δεν έχει άτομα πίσω σε περίσσεια για να πάρει σε επόμενα καλέσματα μέσα στο 27 θα αναγκαστεί να βγάλει νέα προκήρυξη... Για αυτό καλό είναι να τα κάνουνε πολλοί τώρα για να τραβήξει από αυτή
-
Επισκέπτης
Μη το λες. Αν θέλει να βγάλει καινούργια προκήρυξη ο υπουργός θα βγάλει. Εμείς που περιμέναμε τώρα από τον πίνακα είχε φτάσει το σκατό στην κάλτσα.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 12:58 pmΚαταλαβαίνω πως το λέτε παιδιά αλλά από την στιγμή που έχει βγει το ΦΕΚ δεν γίνεται να το αλλάξουν πιστεύω! Επίσης λογικό μετά από δύο χρόνια ο κόσμος να έχει βρει αλλού δουλειά και να μην έχουν μαζευτεί
-
GeorgeLeo
Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι. Θέλω να κάνω μια ερώτηση πιστεύετε θα υπάρξει κι άλλη προκήρυξη ειδικών φρουρών μέσα στα επόμενα χρόνια; Δεν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου λόγο στρατού. Τελειώνω το καλοκαίρι του 27.
-
Επισκέπτης
Φίλε είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος γιατί υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα γιατί έχει και εκλογές του χρόνου
-
Επισκέπτης
ναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 1:43 amΑν έχεις όντως τόσα μόρια και ανησυχείς είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και να γίνουν 10.000 αιτήσεις που δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τα μόρια που έχεις σε κατατάσσουν στους 100 πρώτους του πίνακαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 12:19 am Ανεβασα τους μισθους παλικαρια για να μην ακουμε βλακειες ....αυτα ισχυουν προς ωρας....
Το θεμα ειναι να καταφερουμε να μπουμε στο σωμα με βαση τα μορια μας και να μην κοπουμε μετα βεβαια
Εγω ακουσα οτι δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο γιατι ειναι απο λιγα τμηματα που εχω καποιους γνωστους μου και μιλαω για Αθηνα -Πειραια απο καποιες περιοχες
Εγω παντος εχω 3040 στην Α κατηγορια μακαρι να φτασουν..!!
-
Επισκέπτης
Μέσα θα είσαι αγορίνα. Καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή και δεν εμπιστεύεσαι, αλλά μην ακούς κανέναν. Μια χαρά τα λες ωστόσο. Με 3040 είσαι safe και το παίρνω εγώ πάνω μου.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pmναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 1:43 amΑν έχεις όντως τόσα μόρια και ανησυχείς είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ακόμα και να γίνουν 10.000 αιτήσεις που δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Τα μόρια που έχεις σε κατατάσσουν στους 100 πρώτους του πίνακαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 12:19 am Ανεβασα τους μισθους παλικαρια για να μην ακουμε βλακειες ....αυτα ισχυουν προς ωρας....
Το θεμα ειναι να καταφερουμε να μπουμε στο σωμα με βαση τα μορια μας και να μην κοπουμε μετα βεβαια
Εγω ακουσα οτι δεν υπαρχει μεγαλη συμμετοχη βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο γιατι ειναι απο λιγα τμηματα που εχω καποιους γνωστους μου και μιλαω για Αθηνα -Πειραια απο καποιες περιοχες
Εγω παντος εχω 3040 στην Α κατηγορια μακαρι να φτασουν..!!
-
Επισκέπτης
Φίλε και εγώ που κοίταξα τα μόρια του 24 αρκετοί είχαν 3000+ μόρια φέτος μπορεί να ανέβουν οι βάσεις δεν ξέρουμε ακόμα. Θα μάθουμε πιστεύω γύρω στις 10 ΙουνίουΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:42 pmΜέσα θα είσαι αγορίνα. Καλά κάνεις και κρατάς μια πισινή και δεν εμπιστεύεσαι, αλλά μην ακούς κανέναν. Μια χαρά τα λες ωστόσο. Με 3040 είσαι safe και το παίρνω εγώ πάνω μου.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 12:40 pmναι εχω τοσα 3040 και ανησυχω ΔΕΝ πρεπει να ανησυχω!! πως εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου!! οταν στις προηγουμενες προκηρυξεις εφτασαν εως τα 3550 μορια . Για να λες σε καποιον οτι ειναι εκτος τοπου και χρονου μαλλον αυτο ισχυει για σενα .Σιγουρα ισος ειναι καλα μορια οχι ομως οτι με διασφαληζουν σιγουρο....να ειμαι στους επυτηχων. Γιατι θα υπαρξουν αρκετα παιδια οπως εγω που εχουμε πτυχιο παν/μιου -ειδικες δυναμεις-διπλομα οδυγησεις-αγγλικα λοουερ-συν το βαθμο του γενικου λυκιου.
-
Alg
Δε νομίζω να ανέβουν τα μόρια. Πολύς κόσμος μπήκε έκανε τα χαρτιά του, είδε τι συνέβη και έφυγε. Πιο πολύ πιστεύω θα έχει συμμετοχή από πιτσιρίκια που μόλις βγήκαν από στρατό. Για το λόγο αυτό η στα ίδια θα κυμανθούν ή θα πέσουν και άλλο. Προσωπική άποψη πάντα.
-
Επισκέπτης
Μακάρι να έχεις δίκιο. Δεν θέλω να πω τι μόρια έχω αλλά με βάση αυτά που υπήρχαν ήμουν στους πρώτους 300 αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος για το τι θα γίνει αν δεν το δούμε.Alg έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 2:18 pm Δε νομίζω να ανέβουν τα μόρια. Πολύς κόσμος μπήκε έκανε τα χαρτιά του, είδε τι συνέβη και έφυγε. Πιο πολύ πιστεύω θα έχει συμμετοχή από πιτσιρίκια που μόλις βγήκαν από στρατό. Για το λόγο αυτό η στα ίδια θα κυμανθούν ή θα πέσουν και άλλο. Προσωπική άποψη πάντα.
-
Επισκέπτης
https://www.astynomia.gr/file/2024/11/0 ... %CE%91.pdf
Τα μόρια του 24 όποιος θέλει να τα δει
Τα μόρια του 24 όποιος θέλει να τα δει
-
DPG
Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..
-
Alg
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή; Αύγουστο ΠΚΕ;DPG έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:36 pm Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..
-
Επισκέπτης
Λογικά ναιAlg έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:43 pmΓίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Δηλαδή; Αύγουστο ΠΚΕ;DPG έγραψε: Κυρ Μάιος 17, 2026 6:36 pm Γεια χαρά σε όλους!Είμαι φρουρος της τελευταίας σειράς και αυτό που έχω να σας πω τουλάχιστον για να έχετε μια εικόνα είναι ότι τελευταία μέρα πριν φύγουμε από Τρίπολη μας είπαν ότι η επόμενη σειρά θα μπει τον Σεπτέμβριο.Αυτο απλά έτσι για να έχετε μια εικόνα με το χρονοδιάγραμμα να κάνετε τα κουμάντα σας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες