Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Μάγκες το θέμα μας είναι να βγει επιτέλους ότι θέλουν ας κάνουν με το όριο ηλικίας γιατί αργεί τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω
-
Επισκέπτης
Η προκήρυξη θα βγει σύντομα και τι λες εσύ δεν ξέρω. Οταν κάτι ακούγεται συνήθως γίνεται. Εσένα πως σου έχει κάτσει Οκτώβρης δεν ξέρω. Οπως για τα παιδιά που πήρε στην ΕΜΟΔΕ που έλεγαν σιγά μην μας πάρει τώρα κτλ. Επίσης τραβάτε να δουλέψετε έξω και κάποια στιγμή θα βγει γιατί θα το φάτε το αγγούρι οι περισσότεροι εδώ μέσα.
-
Επισκέπτης
Καλά για το σύντομα μην παίρνεις και όρκο εδώ και 2 μήνες λένε είναι έτοιμη και ότι βγαίνει να δούμε πόσο καιρό θα τους χρειαστεί για να βγείΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 9:36 amΗ προκήρυξη θα βγει σύντομα και τι λες εσύ δεν ξέρω. Οταν κάτι ακούγεται συνήθως γίνεται. Εσένα πως σου έχει κάτσει Οκτώβρης δεν ξέρω. Οπως για τα παιδιά που πήρε στην ΕΜΟΔΕ που έλεγαν σιγά μην μας πάρει τώρα κτλ. Επίσης τραβάτε να δουλέψετε έξω και κάποια στιγμή θα βγει γιατί θα το φάτε το αγγούρι οι περισσότεροι εδώ μέσα.
-
Επισκέπτης
έλα ντε αυτό είναι είναι το θέμα ότι βγαίνουν και λένε συνέχεια ότι είναι θέμα χρόνου να βγει και δεν βγαίνει καλύτερα να βγαίνανε και να λέγαν ξεκάθαρα υπάρχει κάποιο θέμα και δεν γνωρίζουμε πότε θα εκδοθεί η ότι θα βγεί μετά την αντιπυρικη και όχι το ίδιο και το ίδιο ότι βρίσκεται στο ΣτΕ και θα βγεί το προσεχές διάστημαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 10:54 amΚαλά για το σύντομα μην παίρνεις και όρκο εδώ και 2 μήνες λένε είναι έτοιμη και ότι βγαίνει να δούμε πόσο καιρό θα τους χρειαστεί για να βγείΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 16, 2026 9:36 amΗ προκήρυξη θα βγει σύντομα και τι λες εσύ δεν ξέρω. Οταν κάτι ακούγεται συνήθως γίνεται. Εσένα πως σου έχει κάτσει Οκτώβρης δεν ξέρω. Οπως για τα παιδιά που πήρε στην ΕΜΟΔΕ που έλεγαν σιγά μην μας πάρει τώρα κτλ. Επίσης τραβάτε να δουλέψετε έξω και κάποια στιγμή θα βγει γιατί θα το φάτε το αγγούρι οι περισσότεροι εδώ μέσα.
-
Επισκέπτης
Ένα μηνα στο ΣτΕ είναι άντε καλά κάτι άλλο παίζετε από πίσω για να το καθυστερούν τόσο πολύ δεν παίζει όλη αυτή η φάση να ζητάνε όλες η υπηρεσίες άτομα άμεσα και αυτοί να μην την βγάζουν κάτι προσπαθούν να ανεβάσουν κάνα όριο ηλικίας δεν ξέρω
-
Επισκέπτης
Τι έγινε ; Ξενερώσατε όλοι σας ;
-
Pan24
Ρε σας κοροϊδεύουν λέω εγώ
στην ομαδική με τους εποχικούς
έκανε ένα παιδί ερώτηση προς τον Μπαρδάκη και δεν του απάντησε κανείς ίσα ίσα που άλλαξαν την συζήτηση στην ερώτηση του παιδιού
κάτι ετοιμάζουν και εσείς δεν ξέρετε τιπ
στην ομαδική με τους εποχικούς
έκανε ένα παιδί ερώτηση προς τον Μπαρδάκη και δεν του απάντησε κανείς ίσα ίσα που άλλαξαν την συζήτηση στην ερώτηση του παιδιού
κάτι ετοιμάζουν και εσείς δεν ξέρετε τιπ
-
Pan24
Η ερώτηση ήταν πότε προορίζεται να βγει η προκήρυξη
-
Επισκέπτης
και τι ετοιμάζουν ρε φίλε και δεν το λένε στους εποχικούς
-
Επισκέπτης
Ωραία πάμε προς τα τέλη του μήνα και ακόμα συζητάμε για το πότε θα εκδοθεί από το Απρίλιο καλά πάμε μπράβο στο υπουργείο fast track διαδικασίες
-
Επισκέπτης
καλά τώρα όντως γίνετε να μην ξέρει κανείς τι θα γίνει με την προκήρυξη;
-
Επισκέπτης
Άντε να δούμε και αυτή την εβδομάδα τι παπάρα πάλι θα φάμε
-
Επισκέπτης
Μας δουλεύουν κανονικά όλοι τους δεν εξηγείται αλλιώς
-
Επισκέπτης
Κανένας εποχικός ρε μάγκες δεν είναι εδώ να γνωρίζει τίποτα το τι γίνεται μας έχουν αφήσει στην αναμονή εδώ και 2 μήνες και δεν ξέρουμε τπτ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες