Με τίποτα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες. Πιο πιθανό για το πρώτο 15μερο του Ιουνίου
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Epis
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Ξέρουμε όταν μας καλέσουν αν πούνε και που ακριβώς θα τοποθετηθουμε μετά την εκπαίδευση ! Είμαι από επικουρικό και πρώτη επιλογή έχω Θεσσαλονίκη
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα πάντως εγώ διαπιστώνω πως και στην τελευταία εξέταση που είναι τα αθλήματα είναι λίγα τα άτομα που είναι να διαγωνιστούν έχω εμπειρία και από άλλες επιτροπές για αυτό το λέω και δεν ξέρω κατά πόσο θα βγει το νούμερο των 700 θέσεων που κάποιοι να είναι και τυχεροί μπορεί να κάνω και λάθος δεν ξέρω η κάθε απάντηση σεβαστη
-
999999999
Καλησπέρα έχετε κάποια πληροφορία για τα παιδιά π πέρασαν τις προκαταρτικές
-
Επισκέπτης
Η λογική λέει πως στον πίνακα των διοριστέων θα φαινευαη σε ποια περιοχή διορίζεται ο καθένας.
όσον αφορά την εκπαίδευση, ναι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία συνήθως, το φύλλο πορείας μπορεί να λέει πως σε δυο μέρες πρέπει να είσαι στην σχολή. Αλλά για να δούμε.
οι προκηρύξεις του προσωπικού επίτηδες χρονοτριβούν γιατί αναγραφόταν στα ΦΕΚ ότι με το που βγει ο πίνακας ξεκινά η σύμβαση τους.
όσον αφορά την εκπαίδευση, ναι τρέχει πολύ γρήγορα η διαδικασία συνήθως, το φύλλο πορείας μπορεί να λέει πως σε δυο μέρες πρέπει να είσαι στην σχολή. Αλλά για να δούμε.
οι προκηρύξεις του προσωπικού επίτηδες χρονοτριβούν γιατί αναγραφόταν στα ΦΕΚ ότι με το που βγει ο πίνακας ξεκινά η σύμβαση τους.
-
Επισκέπτης
Οι τελικοι πινακες ξερουμε ποσο καιρο κανουν να βγουν μετα τα ΠΚΕ?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 11:30 pm Η λογική λέει πως στον πίνακα των διοριστέων θα φαινευαη σε ποια περιοχή διορίζεται ο καθένας.
-
Επισκέπτης
Καλησπερα Γνωριζουμε τι χρωμα στολη θα φοραμε στα αεροδρομια? Πιστετυω σιγουα επιχειρησιακη αλλα χρωμα δεν εχω ιδεα!? 
-
Jfkf
Παιδιά καλησπέρα πιστεύετε υπάρχει μεγάλη αποχή γενικά ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες