Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Legamenos

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Legamenos »

Σε κάθε περίπτωση φίλοι μου να είστε προσεκτικοί κ υγιής για να μπορούμε να συμμετέχουμε αν μας ζητηθεί!
Marg28

Δημοσίευση από Marg28 »

Πιστεύετε θα απορροφήσει κόσμο όπως έγινε με το 24; 
Ghgh

Δημοσίευση από Ghgh »

Τι θετικά έχει το να γίνει κάποιος μπάτσος 
Alg

Δημοσίευση από Alg »

Εσύ συγγνώμη, μπαίνεις σε μια σελίδα που αφορά προκηρύξεις τις αστυνομίας. Για ποιο λόγο; Για να κάνεις αυτή την ερώτηση; Μου φαίνεται λίγο αστείο. Συνήθως μπαίνουν αυτοί που ενδιαφέρονται για να μάθουν νεότερα😂😂😂😂 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μην απαντατε σε τετοιες ερωτησεις 

Επισκέπτης

ποιο παλικαρη μπορει να μας πει για μισθους 
Αν καποιος εχει ακουσει στη περιοχη του ποσες αιτησεις μπορει να εχουν γινει
Με ποσα μορια μπορει καποιος να ειναι δυνατος... βεβαια αυτο που λεω ειναι σχετικο..
Αν μπορω να παω σε ΔΙΑΣ-ΟΠΚΕ-.....
Αν αυτες οι ομαδες εχουν καποιο επιπλεον επιδομα στο μισθο τους
Τωρα για τα αλλα που διαβαζω για δυσκολιες στο σωμα , θα πω οτι αυτο υπαρχει παντου, το θεμα ειναι ποσο αγαπας αυτο που θελεις να κανεις.
Βεβαια αυτο σε ξεκουραζει ...ειναι ο μισθος στο τελος του μηνα
Alg24

Δημοσίευση από Alg24 »

Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει όσον αφορά τα μόρια. Είναι αναλόγως και τις αιτήσεις που θα γίνουν. Θα γίνουν τόσες πολλές όπως έγινε στην προηγούμενη; Ή δε θα έχει τόση συμμετοχή; Σίγουρα για να είσαι κομπλέ πάνω από 2.700 νομίζω…αλλά και πάλι, εάν πρόκειται να πάρουν επιλαχόντες υπάρχει περίπτωση να είναι και αυτοί που έχουν και λιγότερα γιατί τους απορροφάνε. Οπότε είτε τώρα μπει κάποιος είτε μετά ως επιλαχών. 

Vit13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Vit13 »

Ο μισθός στην αρχή είναι βασικός με 780 ευρώ εκεί παίζει. Με τν καιρό ανεβαίνει όταν φύγουν οι κρατήσεις σε βάθος διετίας. Από εκεί και πέρα για Δίας ΟΠΚΕ ως νέος λίγο δύσκολο να πας . Ειδικά ΟΠΚΕ πηγαίνουν λίγα άτομα αυτοί με τα μεγαλύτερα βύσματα. Στην αρχή θα σε φάει το Α.Τ στην Αθηνών κάποιο από τα πολλά . Το ξαναλέω .Ειναι δουλειά που πρέπει να τη γουστάρεις.γιατι.αλλιως δεν θα περάσεις ωραία. Μην περιμένεις να φύγεις ποτέ από Αθήνα γιατί οι θέσεις που ανήκουν είναι ελάχιστες και οι υπηρεσιακές ανάγκες στην Αθήνα είναι αμέτρητες. Αν κάποιος από επαρχία μπει και έχει σκοπό να πάει ε.και καλά επαρχία ίσως να το ξεχάσει γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν σας πειράζει η Αθήνα τότε όλα κομπλέ αρκεί να έχεις σπίτι δικό σου για να γλυτώσεις ενοίκια κλπ. Τα λεφτά που δίνουν δεν φτάνουν για να κάνεις ζωή..  :|

Rampo11

Δημοσίευση από Rampo11 »

Σίγουρα στην αρχή έχει κρατήσεις δε λέω , αλλά για 2 χρόνια 780; Δεν νομίζω 

Επισκέπτης

Rampo11 έγραψε: Τετ Μάιος 13, 2026 5:12 pm Σίγουρα στην αρχή έχει κρατήσεις δε λέω , αλλά για 2 χρόνια 780; Δεν νομίζω 

Δεν ισχύει αυτό με τα 780. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής παίρνεις 370 ευρώ και μόλις την ολοκληρώσεις δηλαδή τους 4 πρώτους μήνες παίρνεις τα ίδια για 5 μήνες σε συνδυασμό με ότι θα πάρεις κάποια αναδρομικά μαζεμένα τα οποία είναι κοντά στα 2000 ευρώ. Αλλά αυτό θα συμβεί μόνο μία φορά δηλαδή τόσο καιρό θα είσαι με 380 ευρώ τον μήνα στην καλύτερη. Μετά το πεντάμηνο θα αρχίσεις να βλέπεις κανονικό μισθό ο οποίος ξεκινάει από 1000 ευρώ και μπορεί να φτάσει και τα 1200 σχεδόν αν έχεις πολλά βραδινά και πενθήμερα.

Rampo11

Δημοσίευση από Rampo11 »

Άρα όσο είσαι σχολή συν 1 μήνα πρακτική είναι 380 τον μήνα. Μετά παίρνεις τα αναδρομικά γύρω στα 2000 τον 5ο μήνα
Επισκέπτης

Rampo11 έγραψε: Πέμ Μάιος 14, 2026 1:10 am Άρα όσο είσαι σχολή συν 1 μήνα πρακτική είναι 380 τον μήνα. Μετά παίρνεις τα αναδρομικά γύρω στα 2000 τον 5ο μήνα

Ακριβώς 

Vit13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Vit13 »

Ο μισθός θα φτάσει 1100 + ύστερα από ενάμισι χρόνο τουλάχιστον όταν φύγουν οι κρατήσεις...βέβαια ανάλογα τα βραδινά και πενθήμερα... Αν πάρεις άδεια το καλοκαίρι θα πάρεις 800 ευρώ ...
Palik

Δημοσίευση από Palik »

Παιδιά με 2.400 έχω ελπίδες α κατηγορία 
Επισκέπτης

vit σταματα να λες πραγματα που δεν ισχυουν εισαι ασχετος τελειος εκτος οτι τα βλεπεις ολα μαυρα!! αν δεν σου αρεσει το σωμα μην πας . 
αυτα που λες δεν ισχυουν .
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες