Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Μια χαρά κανονικά μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας οι ΕΠΟΠ απλά θα παραιτηθείτε χαλώντας το Ι σας όπως όλοι αυτοί στο ΠΝ. Αρκεί να έχετε κάνει κανονική θητεία πριν μπήκατε ΕΠΟΠ ή να μπήκατε πριν τελειώσετε την θητεία σας ενώ υπηρετούσατε, επειδή στην αστυνομία κοιτάνε το Ι της θητείας σας, αλλιώς όχι δεν μπορείτε αν δεν έχετε κάνει θητεία ή δεν μπήκατε ενώ την κάνατε. Από όσο ξέρω.
-
Επισκέπτης
Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Συγκεκριμένα για αεροπορία και ένας άλλος γνωστός μου που είναι εποπ τεθωρακισμένων ζήτησε παραίτηση πέρσι και του είπαν μπορεί να φύγει φέτος τον Αύγουστο γιατί δεν είχε συμπληρώσει τον χρόνο απαραίτητης υπηρεσίας τώρα εσείς πως φύγατε δεν ξέρωΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 6:48 pmΕίμαι πρώην ΕΠΟΠ που παραιτήθηκε πριν την τριετία και μπήκε ΕΦ με την τελευταία σειρά. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες ή ακόμα χειρότερα σου μετέφεραν.
-
Επισκέπτης
Παιδιά τουλάχιστον αν φύγουμε από Εποπ και πάμε ειδικοί φρουροί είναι καλύτερα τα πράματα ή όχι ;
Εγώ θα σου πω ένα πράγμα και εάν δεν πιστεύεις βρες κάποιον αστυνομικό που είναι στο σώμα πάνω από ένα έτος να σου πει πως είναι η ΕΛΑΣ... Το σίγουρο είναι ότι ως ΕΠΟΠ δεν έχεις κίνδυνο και είσαι πιο κυριλέ ειδικά αν είσαι αεροπορία. Όταν κάποιος μπει στην ελας θα καταλάβει τι εννοώ. Και αν δεν πιστεύεις ρώτησε κάποιον αστυνομικό να σου πει τι γίνεται στην Αθήνα και πως είναι τα πράγματα υπηρεσιακά. Μην μπερδεύεις όμως την αστυνομία της Αθήνας με της επαρχίας. Είναι τελείως διαφορετικοί κόσμοι .
-
Επισκέπτης
Για αυτόν που ρώτησε για κινητικότητα συγκεκριμένα στο τμήμα που έκανα αίτηση εγώ είχε 8 αιτήσεις. Το είπα και θα το ξαναπώ κάνετε όλοι τα χαρτιά σας και ας σας πάρουν σε ένα χρόνο. Να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο οσοι πραγματικά θέλουν την δουλειά αυτή !
-
Επισκέπτης
Αφού είναι τόσο μίζερα όπως τα περιγράφεις εσύ γιατί θέλεις να μπεις στην αστυνομία;Vit13 έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 12:45 pm Εγώ θα σου πω ένα πράγμα και εάν δεν πιστεύεις βρες κάποιον αστυνομικό που είναι στο σώμα πάνω από ένα έτος να σου πει πως είναι η ΕΛΑΣ... Το σίγουρο είναι ότι ως ΕΠΟΠ δεν έχεις κίνδυνο και είσαι πιο κυριλέ ειδικά αν είσαι αεροπορία. Όταν κάποιος μπει στην ελας θα καταλάβει τι εννοώ. Και αν δεν πιστεύεις ρώτησε κάποιον αστυνομικό να σου πει τι γίνεται στην Αθήνα και πως είναι τα πράγματα υπηρεσιακά. Μην μπερδεύεις όμως την αστυνομία της Αθήνας με της επαρχίας. Είναι τελείως διαφορετικοί κόσμοι .
-
Legamenos
Ναι παιδιά πείτε όσοι ρωτήσατε στα τμήματα αν γίνονται πολλές αιτήσεις ή ρωτήστε όσοι θα κάνετε να έχουμε εικόνα.
Εμένα εδώ Κορινθία όχι πολλά πράγματα
Εμένα εδώ Κορινθία όχι πολλά πράγματα
-
Maklp
Εχουμε καμία εικόνα ή γνωρίζει κάποιος για τα αθλήματα πότε περίπου πιστεύεται; Καμία εκτίμηση κάποιος;
-
Legamenos
Καλώς τον φίλο
22 μαϊου λήγουν οι αιτήσεις, συνήθως αν δεν κάνω λάθος στις 2-3 εβδομάδες έβγαιναν τα προσωρινά αποτελέσματα για να γίνουν οι ενστάσεις. Λογικα θα υπάρχουν κ ισοβαθμίες. Μετά άλλες 2 εβδομάδες περίπου για τις ενστάσεις, κ άλλες 2-3 για τα οριστικά αποτελέσματα. Μετά σε εύλογο χρονικό διάστημα εβδομάδων πάλι γίνονται τα αθλήματα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ. Το θέμα είναι να φτάσουμε στα αθλήματα, μετά πάει γρήγορα η κατάσταση. Μετά τα αθλήματα, σε λίγες μέρες μπαίνουν σχολή.
Στο τμήμα όταν ρώτησα μου είπαν ότι εμπλέκεται κ ο ΑΣΕΠ σε αυτο. Αυτή την στιγμή γίνεται χαμός από προκηρύξεις οπότε αν υπάρχει καθυστέρηση δεν θα είναι περίεργο. Να θυμίσω σε αυτό το κομμάτι ότι ο υπουργός έχει κάνει δήλωση ότι το φθινόπωρο θα στελεχωθούν τμήματα της Αττικής, οπότε θεωρητικά μέχρι Νοέμβρη πρέπει να έχουν βγει οι 380.
22 μαϊου λήγουν οι αιτήσεις, συνήθως αν δεν κάνω λάθος στις 2-3 εβδομάδες έβγαιναν τα προσωρινά αποτελέσματα για να γίνουν οι ενστάσεις. Λογικα θα υπάρχουν κ ισοβαθμίες. Μετά άλλες 2 εβδομάδες περίπου για τις ενστάσεις, κ άλλες 2-3 για τα οριστικά αποτελέσματα. Μετά σε εύλογο χρονικό διάστημα εβδομάδων πάλι γίνονται τα αθλήματα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ. Το θέμα είναι να φτάσουμε στα αθλήματα, μετά πάει γρήγορα η κατάσταση. Μετά τα αθλήματα, σε λίγες μέρες μπαίνουν σχολή.
Στο τμήμα όταν ρώτησα μου είπαν ότι εμπλέκεται κ ο ΑΣΕΠ σε αυτο. Αυτή την στιγμή γίνεται χαμός από προκηρύξεις οπότε αν υπάρχει καθυστέρηση δεν θα είναι περίεργο. Να θυμίσω σε αυτό το κομμάτι ότι ο υπουργός έχει κάνει δήλωση ότι το φθινόπωρο θα στελεχωθούν τμήματα της Αττικής, οπότε θεωρητικά μέχρι Νοέμβρη πρέπει να έχουν βγει οι 380.
-
Επισκέπτης
με της ιατρικες εξετασεις θα πρεπει να παμε εμεις να μαζεψουμε τα χαρτια οπως και στις προκηρυξεις ΕΠΟΠ !!
!
!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα να σε ρωτήσω σε παρακαλώ επειδή θέλω να κάνω το ίδιο ακριβώς τι χαρτί ζήτησες από το πρώτο γραφείο σαν πιστοποιητικό;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 09, 2026 6:48 pmΕίμαι πρώην ΕΠΟΠ που παραιτήθηκε πριν την τριετία και μπήκε ΕΦ με την τελευταία σειρά. Οπότε δεν ισχύει αυτό που λες ή ακόμα χειρότερα σου μετέφεραν.
-
Marklp
[quote="Legamenos" post_id=566371 time=1778430757 user_id=undefined]
Καλώς τον φίλο
[/quote]
Δε βγαίνει έτσι όπως τα λες το Νοέμβρη να έχουν στελεχωθεί οι νέοι Ειδικοί φρουροί. Εφόσον μετά από διάστημα δύο μηνών να γίνουν τα αθλήματα πάει Αύγουστος. Δε θα χρειαστεί και άλλος χρόνος μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα; Πιο πιθανό Οκτώβρη να μπουν οι νέοι ειδικοί φρουροί. Μήπως εννοούσε αυτό; Ότι Νοέμβρη θα μπουν για να αποφοιτήσουν μετά και να κάνουν τις υπηρεσίες; Σε ευχαριστώ πάρα πολυ ωστόσο.
Τον Αύγουστο γίνονται Πκε;
Καλώς τον φίλο
[/quote]
Δε βγαίνει έτσι όπως τα λες το Νοέμβρη να έχουν στελεχωθεί οι νέοι Ειδικοί φρουροί. Εφόσον μετά από διάστημα δύο μηνών να γίνουν τα αθλήματα πάει Αύγουστος. Δε θα χρειαστεί και άλλος χρόνος μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα; Πιο πιθανό Οκτώβρη να μπουν οι νέοι ειδικοί φρουροί. Μήπως εννοούσε αυτό; Ότι Νοέμβρη θα μπουν για να αποφοιτήσουν μετά και να κάνουν τις υπηρεσίες; Σε ευχαριστώ πάρα πολυ ωστόσο.
-
Επισκέπτης
Φίλε μετά τα ΠΚΕ τα αποτελέσματα βγαίνουν γύρω στις 10 μέρες δύο εβδομάδες. Η τελευταία σειρά τελείωσε 3-4 Φεβρουαρίου και 14-15 κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά μπήκανMarklp έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 9:23 pmΔε βγαίνει έτσι όπως τα λες το Νοέμβρη να έχουν στελεχωθεί οι νέοι Ειδικοί φρουροί. Εφόσον μετά από διάστημα δύο μηνών να γίνουν τα αθλήματα πάει Αύγουστος. Δε θα χρειαστεί και άλλος χρόνος μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα; Πιο πιθανό Οκτώβρη να μπουν οι νέοι ειδικοί φρουροί. Μήπως εννοούσε αυτό; Ότι Νοέμβρη θα μπουν για να αποφοιτήσουν μετά και να κάνουν τις υπηρεσίες; Σε ευχαριστώ πάρα πολυ ωστόσο.Legamenos έγραψε: Κυρ Μάιος 10, 2026 7:32 pm Καλώς τον φίλο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες