όχι λάθος μου μπερδεύτηκαalex30 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 10:37 pmΔηλαδή αν δουλεύεις 1 μήνα σαν οδηγός φορτηγού παίρνεις 6 μόρια ;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:22 pm12 έχεις 6 από τα ένσημα και 6 από των εθελοντισμοLoco7 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 9:16 pm Εγώ που έχω ένσημα οδηγού 25 μέρες δίπλωμα γ και 2 χρόνια εθελοντής πόσα μόρια είναι ;
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
alex30
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Πόσα παίρνεις ; Δώσε μου ένα παράδειγμα,επίσης σου ξανά λέω επειδή έχω απορίες δώσε μου κάτι να επικοινωνήσουμε ρε μέσω ινστα μέσενγερ ότι έχεις !Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 10:40 pmόχι λάθος μου μπερδεύτηκαalex30 έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 10:37 pmΔηλαδή αν δουλεύεις 1 μήνα σαν οδηγός φορτηγού παίρνεις 6 μόρια ;
-
Επισκέπτης
Πράγματι πιστεύετε μερικοί πως δε θα υπάρξουν πολλές αιτήσεις λόγω γ διπλώματος,αν βγει προκήρυξη, έγινε...
Το δίπλωμα γ πλέον είναι κάτι στάνταρ, δεν είναι πτυχίο ΑΕΙ.
Το ότι δε βάζουν βαθμό απολυτηρίου που να μετράει, αυτό να αναρωτηθείτε γιατί δε γίνεται.
Το ότι δε βάζουν βαθμό απολυτηρίου που να μετράει, αυτό να αναρωτηθείτε γιατί δε γίνεται.
-
Επισκέπτης
Γτ τότε 8/10 εποχικούς θα έμεναν έξω. Αν κοιτάξεις απολυτήρια στον διαγωνισμό των εποχικών είναι τραγικά τα πράγματα . Από 10 μέχρι 13 είναι πάνω από τούς μισούς (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις). Επίσης προκήρυξη σώματος ασφαλείας που δεν μετράει ξένες γλώσσες και υπολογιστές (σε ένα σώμα μηχανοκίνητο και που μοστραρει τεχνολογίες όπως ντροουνσ κτλ ) πρέπει να είναι μοναδικό φαινόμενο. Και μην αρχίσετε εεε η φωτιά δεν σβήνει με αγγλικά κτλ (γνωστή καραμέλα) γτ εγώ θα πω ότι δεν σβήνει ούτε με πολυτεκνια ούτε με κάρτα ανεργίας.
-
Επισκέπτης
καλά είδαμε και στους ειδικούς φρουρούς που μετράνε πτυχία και απολυτήριο και οι τελευταίοι έχουν μπει μόνο με πολυτεχνεία τουλάχιστον στην Πυροσβεστική θα έχουν και της ειδικές δυνάμεις του και το δίπλωμα γ θεωρώ είναι πολύ καλύτερη η μοριοδοτηση στην Πυροσβεστική απλά δεν βολεύει αυτούς που έχουν πτυχίοΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Μάιος 08, 2026 6:16 am Γτ τότε 8/10 εποχικούς θα έμεναν έξω. Αν κοιτάξεις απολυτήρια στον διαγωνισμό των εποχικών είναι τραγικά τα πράγματα . Από 10 μέχρι 13 είναι πάνω από τούς μισούς (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις). Επίσης προκήρυξη σώματος ασφαλείας που δεν μετράει ξένες γλώσσες και υπολογιστές (σε ένα σώμα μηχανοκίνητο και που μοστραρει τεχνολογίες όπως ντροουνσ κτλ ) πρέπει να είναι μοναδικό φαινόμενο. Και μην αρχίσετε εεε η φωτιά δεν σβήνει με αγγλικά κτλ (γνωστή καραμέλα) γτ εγώ θα πω ότι δεν σβήνει ούτε με πολυτεκνια ούτε με κάρτα ανεργίας.
-
Επισκέπτης
ναι και θα το δεις πάντα οι προκηρύξεις που είναι για οδηγούς είναι λιγότερες οι αιτήσεις από τους μάχιμουςΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 11:43 pm Πράγματι πιστεύετε μερικοί πως δε θα υπάρξουν πολλές αιτήσεις λόγω γ διπλώματος,αν βγει προκήρυξη, έγινε...
δηλαδή δεν μπορεί να έχει η προκήρυξη για τους πεθ την ίδια συμμετοχή με την εμοδε η με τους ειδικούς φρουρούς που ο κάθε ένας μπορεί να πάει και να κάνει μια αίτηση
-
Επισκέπτης
ποίο εύκολο βρίσκεις 600 άτομα με ΑΕΙ πτυχίο παρά για 600 άτομα με γΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 11:43 pm Πράγματι πιστεύετε μερικοί πως δε θα υπάρξουν πολλές αιτήσεις λόγω γ διπλώματος,αν βγει προκήρυξη, έγινε...
-
Επισκέπτης
μάγκες σήμερα να μην περιμένουμε κάτι αφού θα βγει για τους επιλαχόντες έτσι λογικά όμως από βδομάδα θα βγει και για τους πεθ τι λέτε
-
Επισκέπτης
Φίλε μου για να βγάλεις επαγγελματικό δίπλωμα πρέπει να χεις κλείσει τα 21. Οπότε η προκυρηξη θα παίξει με όριο 21-30, ή εμοδε και η κάθε προκυρηξη μάχιμων ξεκινούσε από 18 χρονών οπότε έχει απαραίτητη προϋπόθεση το δίπλωμα Γ κατηγορίας και απευθύνεται και σε μικρότερο εύρος ηλικίας. Ξανά σκέψου λοιπόν εάν οι αιτήσεις θα ναι πολλές ή όχι.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 07, 2026 11:43 pm Πράγματι πιστεύετε μερικοί πως δε θα υπάρξουν πολλές αιτήσεις λόγω γ διπλώματος,αν βγει προκήρυξη, έγινε...
-
Επισκέπτης
για να μπούνε άτομα με κάτω από 10 μόρια για παράδειγμα 9 και 8 πόσες αίτησης θα πρέπει να γίνουν στο περίπου
-
Επισκέπτης
Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα των αιτήσεων αλλά η ποιότητα.
-
Επισκέπτης
Ο Μπαρδάκης ειναι live στη τηλεόραση στο IONIAN και μολις ειπε πως ετοιμάζεται η προκήρυξη
-
Επισκέπτης
τι έγινε ρε παιδιά σταμάτησαν τα τρολ να γράφουν και έπεσε νεκρά
-
Επισκέπτης
Χαχα ακριβώς ! Ξύδι κάνει καλό ! Η προκήρυξη θα βγει και από όσα ακούω εγώ προσωπικά θα είναι σύντομα , πιθανόν να έχουμε εξελίξεις αυτή την εβδομάδα που έρχεται να δούμε και το ΦΕΚ ,εσείς που γράφατε Σεπτέμβρη ή ότι δεν βγαίνει καλή χώνεψη!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες