Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Σε υπέρ ευχαριστούμε!
απόλαυσε το που ξεμπέρδεψες νωρίς!
απόλαυσε το που ξεμπέρδεψες νωρίς!
-
Synoriofylakas
Φίλε μου εγώ δεν είμαι εδω ούτε για να κατακρίνω ούτε για να συγκρίνω , είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ λέγοντας σας αυτά που είδα! Ειλικρινά στεναχωριέμαι να βλέπω άτομα να κόβονται.
Επιτρεπόταν κανονικά το ρολόι. Επίσης προσπαθήστε αριστερή αριστερή γραμμή για να μην κάνετε παραπάνω μέτρα. Ηταν ένας αστυνομικός που έδωσε το ξεκίνημα και κάποια παιδιά από σχολή που κράταγαν χρόνο και περίμεναν στην ουσία εκεί που τερματίζεις. (Έξτρα τιπ όσοι ξεκινάτε πρώτοι κερδίζετε 3-4 δεύτερα γιατί ο χρόνος ξεκινάει να μετράει αφού περάσει ο τελευταίος την γραμμή εκκίνησης. Δεν σου φωνάζουν πόσος χρόνος μένει αλλά όσους βλέπουν να έχουν μείνει πίσω τους λένε να ανεβάσουν ρυθμό για να τα καταφέρουν εντός χρόνου.
Επιτρεπόταν κανονικά το ρολόι. Επίσης προσπαθήστε αριστερή αριστερή γραμμή για να μην κάνετε παραπάνω μέτρα. Ηταν ένας αστυνομικός που έδωσε το ξεκίνημα και κάποια παιδιά από σχολή που κράταγαν χρόνο και περίμεναν στην ουσία εκεί που τερματίζεις. (Έξτρα τιπ όσοι ξεκινάτε πρώτοι κερδίζετε 3-4 δεύτερα γιατί ο χρόνος ξεκινάει να μετράει αφού περάσει ο τελευταίος την γραμμή εκκίνησης. Δεν σου φωνάζουν πόσος χρόνος μένει αλλά όσους βλέπουν να έχουν μείνει πίσω τους λένε να ανεβάσουν ρυθμό για να τα καταφέρουν εντός χρόνου.
-
Synoriofylakas
Είδα ένα παιδί που είπε παραπανω ότι γυμναστης λεει χρόνο , εγώ ήμουν αρκετά μπροστά οπότε δεν το πήρε το αυτί μου.. επίσης για κάποιον που ρώτησε πριν το άλμα εις ύψος είχε κοντάρι και είδα αρκετά παιδιά που το ακούμπησαν απαλά κουνήθηκε και δεν έπεσε. Πιστεύω ότι παίζει ρόλο και αν φυσάει , εμείς είχαμε πολύ καλή μέρα σήμερα!
-
Επισκέπτης
Σαουτ Αουτ χθες στο παιδι που παρεμεινε επιτηδες παραπανω τελευταιος ωστε να φυγουν στο 1000αρι τα παιδια πρωτα και να αρχισει να μετραει χρονος αφου ξεκινησει και αυτος με αποτελεσμα να κερδισει χρονο στους μπροστα!!
-
Επισκέπτης
Φαντάζομαι οτι το παιδί αυτό λογικά ήξερε οτι το βγάζει υπερ άνετα.
Αλλα μπράβο του, τρομερός συναδελφισμος πριν καν γίνουμε συνάδελφοι.
-
Επισκέπτης
Ναι μαζι του εμεινα στο τελος προφανως και το ειχαμε για να βοηθησουμε και τους αλλους..Αυτο ειναι καλό κολπο και για τους επομενους να ξερετε οτι ο χρονος ξεκιναει απο τον τελευταιο που θα φυγει και οχι μολις πουνε οι αστυνομικοι..Προφανως εμεις τους το ρωτησαμε για επιβεβαιωση,γελεσαν και μας ειπανε ναι.Οποτε αφησαμε για λιγο ολο το τσουρμο να ξεκινησει.
-
GiannisAlpha
Ερώτηση
οι ΣΦΟΧ έχουνε ταυτότητα και 24ωρη άδεια οπλοφορίας ή μόνο στην υπηρεσία ;
οι ΣΦΟΧ έχουνε ταυτότητα και 24ωρη άδεια οπλοφορίας ή μόνο στην υπηρεσία ;
-
Επισκέπτης
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια παιδιά . Παρόλο που είμαι στους πίνακες δεν θα συμμετάσχω , με έχουν στείλει μακριά από το σπίτι και δεν θα βγαίνω οικονομικά . Εύχομαι τα καλύτερα
-
Ghost4
Παιδιά ξέρουμε η εκπαίδευση τι θα συμπεριλαμβάνει?
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Βάλε και 2000€ ακομη για να βρεις σπίτι να νοικιάσεις αν διορίστηκες πέρα του τόπου διαμονής σου συν όλα τα υπόλοιπα έξοδα σου
-
Kuro
Παιδιά μια διευκρίνιση θελω, επιτρέπουν και το smart watch στα αθληματα? Ειδα οτι επιτρέπεται ρολοι αλλα κατι ακουσα οτι οχι σμαρτ
-
Επισκέπτης
Φίλε εγώ είχα κανονικά δηλαδή δεν μας έκαναν έλεγχο στα αθλήματα αλλά καλύτερα να μην το κοιτάς για να μην αγχωθείς, έτσι έκανα εγώ
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες