Φίλε μου,μπορείς να με βοηθήσεις σχετικά με τη προηγούμενη μου ανάρτηση; Επίσης μου θα μου φαινόταν πάρα πολύ ενδιαφέρον αν μου έλεγες για την εμπειρία σου μέσα στο σχολείο,θα γούσταρα πάρα πολύ! Ελπίζω να είσαι γερός,χωρίς τραυματισμους και να το απολαμβάνεις όσο γίνεται. Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα φίλε μου, με το καλό να αποφοιτήσεις!Ypopsifiosbatraxos έγραψε: Δευ Σεπ 29, 2025 11:49 amΤελικά με πήραν, στο φύλλο έγραφε κανονικά ΔΥΚ Σκαραμαγκάς αττικής, υποβρύχιος καταστροφέας. Δοξα το θεό είχα χάσει την γη κάτω απ τα πόδια μου όταν είδα το φύλλο μετάθεσης που για κάποιο λόγο έλεγε Ρόδο… καλή τύχη σε όλους μάγκες και καλό κουράγιο. Εγώ δε ξέρω τι πράγματα να πάρω τώρα… άσπρα μπλουζάκια που είχες αναφέρει αγοράζεις από /κει? Η πρέπει να πάρεις από πριν?PlatsaPloutsa έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 12:55 pm Εγώ ήμουν στο Θερινό σχολείο. Α ΕΣΣΟ.
Εσείς τώρα υπομονή. Από τη στιγμή που παρουσιαστείς ΜΥΚ έχεις ένα μήνα προένταξη. Δηλαδή θα περάσεις καμία 10ρια γιατρούς, και αν πάρεις το ΟΚ από την επιτροπή έχει "χαλαρή" γυμναστική 4-5 ώρες, και έξοδο κάθε μέρα. (εδώ θα κοπεί το ~1/3)
Μετά από κάνα μήνα προένταξη πας ένταξη που είναι 12ώρες+ τη μέρα γυμναστική και έξοδο μόνο απόγευμα/βράδυ Τετάρτης και τα ΣΚ. (εδώ θα κοπεί ένα ~50%)
Μετά από κάνα μήνα ένταξη είναι η 1η Φάση (κράνος) που θα υποφέρεις 24 ώρες το 24ωρο. Η πρώτη φάση τελειώνει με την διαβολοεβδομάδα. (και όσοι την περάσουν πολύ πιθανόν θα βγάλουν και το σχολείο).
Έφεδρος στους ΟΥΚ
-
ThelwnapawOYK
Re: Έφεδρος στους ΟΥΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες