ναι ρε είναι σίγουρο όμως ότι θα βγει στης 17Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 6:18 pm Που είστε εσείς ρε που όταν σας έλεγα. Εγώ δεν θα βγει Απριλίο θα βγει 17 μαϊου και αν βγεί και πέσατε να με φάτε λέγατε το είπε ο υπουργός το είπε ο μπαρδακης ότι θα βγει από μέρα σε μερα μέσα στον Απρίλιο ακούστε τον κάθε μπαρδακης εσείς πρόβατα τους έχετε κάνει θεούς όλους
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Από ότι μου έχουν πει από το σώμα 15 με 17 είναι πιθανή ημερομηνία μου είχαν πει καλά και αυτοί πιθανολογούν με το τι ακουγεται τα λένε δεν είμαι τρολ το λέω από τώρα ελπίζω να βγείΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 7:11 pmναι ρε είναι σίγουρο όμως ότι θα βγει στης 17Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 6:18 pm Που είστε εσείς ρε που όταν σας έλεγα. Εγώ δεν θα βγει Απριλίο θα βγει 17 μαϊου και αν βγεί και πέσατε να με φάτε λέγατε το είπε ο υπουργός το είπε ο μπαρδακης ότι θα βγει από μέρα σε μερα μέσα στον Απρίλιο ακούστε τον κάθε μπαρδακης εσείς πρόβατα τους έχετε κάνει θεούς όλους
-
Επισκέπτης
Ωραία,επιβεβαιώθηκες..χάρηκες τώρα;θα σου πάρουμε ένα ποδήλατο να χαρείς περισσότερο..Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 6:18 pm Που είστε εσείς ρε που όταν σας έλεγα. Εγώ δεν θα βγει Απριλίο θα βγει 17 μαϊου και αν βγεί και πέσατε να με φάτε λέγατε το είπε ο υπουργός το είπε ο μπαρδακης ότι θα βγει από μέρα σε μερα μέσα στον Απρίλιο ακούστε τον κάθε μπαρδακης εσείς πρόβατα τους έχετε κάνει θεούς όλους
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά το θέμα δεν είναι να λέμε μια ημερομηνία για να πέσουμε μεσα και να κερδίσουμε το θέμα είναι να βγει η προκήρυξη να ξεκινήσουν η διαδικασία για αυτό πρέπει όσοι έχουν πληροφορίες και γνωρίζουν κάτι να το μοιράζονται και να μαθαίνουμε κάποια εξέλιξη και όχι να βάζουμε διαγωνισμούς ποιός θα πέσει μέσα όσο για των μπαρδακη εγώ του έχω εμπιστοσύνη για να λέει ότι είναι στο εθνικό τυπογραφείο κάτι θα ξέρει οποίος των γνωρίζει ας επικοινωνήσει να μας πει αν ισχύει
-
Επισκέπτης
Εγω μιλησα το μεσημέρι με τον Μπαρδάκη στο τηλέφωνο. Δεν ειπε ποτέ σε κανεναν οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο. Ο άνθρωπος είπε πως του είπαν απο το Υπουργείο πως η προκήρυξη βρίσκεται στο ΣΤΕ. Το ίδιο έγραψε και ενας φίλος λίγες ημέρες πριν. Τωρα εσεις πως φτάσατε να λέτε ότι ειπε οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο ενας θεός ξέρει.
-
Επισκέπτης
ναι ρε σειρα το το θέμα μας είναι αν βρίσκεστε όντως στο εθνικό τυπογραφείο όχι αν το είπε ο μπαρδακης η το υπουργείοΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 11:41 pm Εγω μιλησα το μεσημέρι με τον Μπαρδάκη στο τηλέφωνο. Δεν ειπε ποτέ σε κανεναν οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο. Ο άνθρωπος είπε πως του είπαν απο το Υπουργείο πως η προκήρυξη βρίσκεται στο ΣΤΕ. Το ίδιο έγραψε και ενας φίλος λίγες ημέρες πριν. Τωρα εσεις πως φτάσατε να λέτε ότι ειπε οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο ενας θεός ξέρει.
-
Επισκέπτης
Φιλε μου αυτο σου εξηγώ, πως δεν ειναι στο εθνικό τυπογραφείο, το Υπουργείο και ο Μπαρδάκης λενε πως βρίσκεται στο ΣΤΕ. Τι εννοείς οχι αν το ειπε ο Μπαρδάκης ή το Υπουργείο μα αυτοί το τρεχουνΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 11:52 pmναι ρε σειρα το το θέμα μας είναι αν βρίσκεστε όντως στο εθνικό τυπογραφείο όχι αν το είπε ο μπαρδακης η το υπουργείοΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 11:41 pm Εγω μιλησα το μεσημέρι με τον Μπαρδάκη στο τηλέφωνο. Δεν ειπε ποτέ σε κανεναν οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο. Ο άνθρωπος είπε πως του είπαν απο το Υπουργείο πως η προκήρυξη βρίσκεται στο ΣΤΕ. Το ίδιο έγραψε και ενας φίλος λίγες ημέρες πριν. Τωρα εσεις πως φτάσατε να λέτε ότι ειπε οτι ειναι στο εθνικό τυπογραφείο ενας θεός ξέρει.
-
alex30
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Purosbestiki
- Επάγγελμα: Anergos
- Επικοινωνία:
Μάγκες ένα λέω εγώ καλό Πάσχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες