Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vit13 έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 9:45 pm Ισχύει ότι ακούγεται ότι θα πάρει κ άλλους μετά τους 380; Ειδικά μέσα στο 2027

Πω ναι λέμε μπορεί και τέλος του χρόνου να πάρει. Γενικά θα παίρνει για δύο χρόνια λέμε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 9:50 pm
Vit13 έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 9:45 pm Ισχύει ότι ακούγεται ότι θα πάρει κ άλλους μετά τους 380; Ειδικά μέσα στο 2027

Πω ναι λέμε μπορεί και τέλος του χρόνου να πάρει. Γενικά θα παίρνει για δύο χρόνια λέμε 

Προσωπικα δεν εχω ακουσει τιποτα για αλλα ατομα εκτος απο αυτα τα 380 αλλα ναι εαν ειναι να παρει απο αυτους θα τραβηξει 
John2000
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Το χαρτί cdl δίνει κάποια μόρια και αν ναι πόσα? καλησπέρα 
Stedd

Δημοσίευση από Stedd »

Καλησπέρα σας απολυτήριο 18,2 , proficiency, ειδικές δυνάμεις, διπλώματα αυτοκινήτου- μηχανής ,τριτεκνια και πτυχίο πανεπιστημίου έχω ελπίδες,, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Vit13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vit13 »

Για α κατηγορία είσαι ναι έχεις 

Επισκέπτης

Stedd έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 2:08 pm Καλησπέρα σας απολυτήριο 18,2 , proficiency, ειδικές δυνάμεις, διπλώματα αυτοκινήτου- μηχανής ,τριτεκνια και πτυχίο πανεπιστημίου έχω ελπίδες,, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Πολλές. 
Vit13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Vit13 »

Θεωρείτε ότι αυτή η προκήρυξη έχει ζήτηση ; Βλέπω ότι καμία σχέση με παλιά ο κόσμος δεν πάει γενικά είναι δύσκολη η διαβίωση...
Επισκέπτης

Stedd έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 2:08 pm Καλησπέρα σας απολυτήριο 18,2 , proficiency, ειδικές δυνάμεις, διπλώματα αυτοκινήτου- μηχανής ,τριτεκνια και πτυχίο πανεπιστημίου έχω ελπίδες,, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

Σίγουρα μεσα εισαι ρε φιλε και απο τους πρωτους κιολας, θα μας τρελανεις;
Stedd

Δημοσίευση από Stedd »

Ευχαριστώ ρε μάγκες για τα αισιόδοξα λόγια. Μακάρι να είμαι μέσα , το γουστάρω πολύ από μικρός ! Και εύχομαι όσοι από εσάς το έχετε μέσα στην καρδιά σας να μπει !! Ξέρει καποιος αν υπάρχει περίπτωση πέρα από Αθήνα τοποθέτηση ,να μπορεί να πάει Θεσσαλονίκη ; 
Επισκέπτης

3720 μόρια θα είσαι πρώτος στον πίνακα 
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Πέμ Απρ 30, 2026 8:25 pm Θεωρείτε ότι αυτή η προκήρυξη έχει ζήτηση ; Βλέπω ότι καμία σχέση με παλιά ο κόσμος δεν πάει γενικά είναι δύσκολη η διαβίωση...

Υπάρχουν πολλοί από επαρχία που θέλουν να φύγουν από το χωριό τους και βλέπουν τους ειδικούς φρουρούς ως μία καλή αφορμή για αυτό. Αλλά όπως και να έχει αν δεν έχεις σπίτι δεν επιβιώνεις. Αυτή η δουλειά είναι μόνο για Αθηναίους.

Vit13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Vit13 »

Μακάρι όσοι τα κάνουνε να μπούνε έστω και στα επόμενα καλέσματα ως επιλαχόντες 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες