Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 10:49 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 8:58 am Σιγά το προνόμιο λέει ο άλλος. Ναι είναι πολύ ωραίο να είσαι σερβιτόρος ή ντελιβερι στα 63-65 σου θα βρίσκεις σίγουρα δουλειά . Δεν χρυσωνω το χάπι ξέρουμε (οι περισσότεροι) τι πάει να πει ΕΠΟΠ στην Ελλάδα (με πολλά στραβά και αδικίες) αλλά μη τα ισοπεδώνουμε και όλα.

ο ΕΠΟΠ καταρχας δεν θεωρειται μονιμος απο την αρχη. μονιμος θα θεωρειται μετα την 7ετια και αφου περασει απο γραπτες και υγειονομικες εξετασεις.διαβαστε το νομο γιατι μαλλον καποιοι δεν εχετε ιδεα. για εμενα αξιζει για αλλα πραγματα οχι για τις λεσχες που εχουν φαγητο που ουτε σκυλος δεν τρωει ουτε για τα ΚΑΑΥ που ειναι σε αθλια κατασταση. παντως αν βγει προκυρηξη προσεξτε καλα που θα δηλωσετε. μην την πατησετε και δηλωσετε κοινο σωμα πληροφορικης γιατι θα κανετε χοντρη μακακια. χιλιες φορες ναυτικο κατα τη γνωμη μου .το λεω μεσα απο την εμπειρια μου.καλη τυχη σε ολους. εγω εδωσα 4 φορες αν και την πατησα ηταν εξαιρετικη εμπειρια

Σαφώς όπως και οι ειδικοί φρουροί και όπως και οι πυροσβέστες. Μονιμοποίηση στην 7ετια. Τωρα για λεσχες κτλ αυτά είναι μλκ. Επίσης για τον φίλο πιο πάνω ναι τα 1100 δεν στα χαρίζουν τα δουλεύεις κανονικότατα. Απλά ο στρατός ειναι ξεκάθαρος. Δίνω αυτά και απαιτώ αυτά. Ο καθένας τα ζυγίζει και κάνει τις επιλογές του. Απλά το είπα για αυτούς που λένε ααα ντελίβερι βγάζω περισσότερα. 
Επισκέπτης

Παιδιά απλά πράγματα. Όποιοι νομίζουν πως το να πηγαίνουν τις πίτσες στα σπίτια είναι ένα ωραίο επάγγελμα για έναν άντρα με γεια τους με χαρά τους. Τους συμβουλεύω ωστόσο να σκεφτούν και κάποια άλλα πράγματα πέρα απο της ελεημοσύνη και το χαρτσιλικάκι που τους δίνει ο κόσμος. Αυτά είναι μεταξύ αλλων το ασφαλιστικό τους, το αν η δουλειά αυτή θα έχει και στο μέλλον δουλειά, το κατά πόσο είναι μια δουλειά που μπορούν να κάνουν και σε μεγάλη ηλικία, το κύρος που θα έχουν στην κοινωνία ως ντιλιβεράδες κλπ κλπ.
Για μένα ντιλιβεράς είναι ο ορισμός της προσωρινής δουλειάς. Είναι μια δουλειά για νεαρούς, για φοιτητές ή για ανθρώπους που την κάνουν μέχρι να βρουν μια καλύτερη δουλειά. 
Μπορεί βεβαίως τελευταία πολύ ντιλιβεράδες να πηγαίνουν εκεί που συζητούν για διάφορα επαγγέλματα και να κάνουν τους έξυπνους λέγοντας πως βγάζουν τρελά λεφτά αλλά εγώ αφενός πιστεύω ότι τα λεφτά δεν είναι τόσα όσα λένε γιατί έχουν γίνει και πολλοί αλλά και αφετέρου εγω δεςν θα ήθελα να μου δίνει ο κόσμος ψιλά. Εννοείται ότι όλοι κάνουν μια δουλειά να ζήσουν και το σέβομαι αλλά ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ. Δηλαδή κάποιος πρέπει κάποια στιγμή να τους τα χώσει.   
Απο την άλλη βεβαίως ό,τι νομίζει ο καθένας.
Επισκέπτης

εγω συμφωνω εν μερει με αυτα που λες.αλλα οχι τωρα οτι ο ΕΠΟΠ εχει κυρος. και να ειχε ομως σιγα χεστηκε η κοινωνια για το τι εισαι και τι οχι. αυτα ισχυαν παλια τωρα κανεναν δεν τον ενδιαφερει αν εισαι στρατιωτικος ή αν εισαι ντελιβερας ή αστροναυτης. εχει αλλαξει ο κοσμος.τωρα στο ντελιβερι επειδη ειχα κανει δεκαδες χιλιαδες χιλιομετρα και ειχα γνωρισει πολλους εχει και καλους εχει και αξεστους χαμηλου επιπεδου οποτε μην πολυδινεις σημασια σε αυτα που λενε
Επισκέπτης

εσυ πιο πανω που ειπες για μονιμοποιηση να ξερεις οτι δε θεωρειται μονιμος ο ΕΠΟΠ απο την αρχη οπως ο αποφοιτος ΣΜΥ για παραδειγμα . στην 7ετια κρινεται η συνολικη εικονα του στρατιωτικου,περναει υγειονομικες και γραπτες οπου πρεπει να γραψει 70% τουλαχιστον και μετα μονιμοποιειται. δεν ειναι μπηκα κι εδεσα το γαϊδαρο. τουλαχιστον πριν μπειτε διαβαστε κανεναν νομο
Επισκέπτης

Καλά προφανώς εγώ δεν είπα ότι έχεις κύρος ως ΕΠΟΠ ή ως ειδικός φρουρός ειδικά που το 60% του ελληνικού πληθυσμού μισεί την αστυνομία. Απλά προφανώς σαν άκουσμα στην κοινωνία είναι καλύτερο να λες είμαι στρατιωτικός ή αστυνομικός παρά ντελιβερας βέβαια δεν είσαι αξιωματικός αλλά και πάλι είναι καλύτερο. Δεν θα σου εξασφαλίσει να βρεις γκόμενα απαραίτητα μόνο καμία χαζή πού θα σε επιλέξει επειδή έχεις την σταθερότητα του δημοσίου. Αλλά μην φέρνετε ως παράδειγμα το ντελιβερι ρε μάγκες υπάρχουν ένα σωρό δουλειές που βγάζεις πολύ χρήμα, πχ υδραυλικός, ηλεκτρολόγος αν δουλέψεις εκεί μαζεύεις πολύ χρήμα.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Eleonora »

Έ όχι, δεν εξισώνεται ο ντελιβεράς με ένα στέλεχος των Ε.Δ. Και σίγουρα, είναι το απόλυτο προσωρινό επάγγελμα, κατάλληλο για έναν νεαρό, που ψάχνεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο. Μόνιμος ντελιβεράς από επιλογή, καταδεικνύει έλλειψη στόχων και προσωπικής εξέλιξης. Κατανοώ ασφαλώς την ανάγκη βιοπορισμού του καθενός, αλλά όχι, με τίποτα, δεν μπορεί κάποιος να έχει όνειρο το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δλδ απορώ που το συγκρίνουν και κάποιοι. Ακόμη και τα διπλάσια να βγάζουν, ίουυ από φιλοδωρήματα, τρέχοντας πόρτα πόρτα, λυπάμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει.Το εθνόσημο και η προσφορά στην πατρίδα, ότι και να νομίζει κάποιος, έχει άλλο αντίκρυσμα και στην κοινωνία, και στην αυτοεκτίμησή σου. Όποιος δεν το κατανοεί, απλά δεν είναι κατάλληλος,να γίνει στέλεχος, και να μην το επιχειρήσει. Τόσο απλά. 
Styga
Επισκέπτης

χαίρομαι που μετά απο εμένα τόσοι πολλοί εμπνεύστηκαν και έγραψαν το ίδιο με μένα.
Επισκέπτης

Eleonora έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 8:13 pm Έ όχι, δεν εξισώνεται ο ντελιβεράς με ένα στέλεχος των Ε.Δ. Και σίγουρα, είναι το απόλυτο προσωρινό επάγγελμα, κατάλληλο για έναν νεαρό, που ψάχνεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο. Μόνιμος ντελιβεράς από επιλογή, καταδεικνύει έλλειψη στόχων και προσωπικής εξέλιξης. Κατανοώ ασφαλώς την ανάγκη βιοπορισμού του καθενός, αλλά όχι, με τίποτα, δεν μπορεί κάποιος να έχει όνειρο το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δλδ απορώ που το συγκρίνουν και κάποιοι. Ακόμη και τα διπλάσια να βγάζουν, ίουυ από φιλοδωρήματα, τρέχοντας πόρτα πόρτα, λυπάμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει.Το εθνόσημο και η προσφορά στην πατρίδα, ότι και να νομίζει κάποιος, έχει άλλο αντίκρυσμα και στην κοινωνία, και στην αυτοεκτίμησή σου. Όποιος δεν το κατανοεί, απλά δεν είναι κατάλληλος,να γίνει στέλεχος, και να μην το επιχειρήσει. Τόσο απλά. 

να λετε τα πραγματα οπως ειναι ομως.ο ΕΠΟΠ αν θελει να λεγεται στρατιωτικος πρεπει να εχει συμπεριφορα στρατιωτικου εντος και εκτος της στρατιωτικης μοναδας. οχι να φερεται σαν χωριατης,αξεστος,ψευτομαγκας,λεξιλογιο γηπεδου. επισης οταν λετε τα θετικα να τα λετε ολα οπως ειναι .ο ΕΠΟΠ μονιμος δε θεωρειται αν δεν περασει την 7ετια και τις υγειονομικες και γραπτες εξετασεις μονιμοποιησης. για να γνωριζουν ακριβως και οι υποψηφιοι.τωρα το τι θεωρει προνομιο καποιος οκ. εγω δε θεωρω τα ΚΑΑΥ και τις λεσχες προνομιο ουτε τις 10 παραπανω μερες αδειας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 4:28 pm Καλά προφανώς εγώ δεν είπα ότι έχεις κύρος ως ΕΠΟΠ ή ως ειδικός φρουρός ειδικά που το 60% του ελληνικού πληθυσμού μισεί την αστυνομία. Απλά προφανώς σαν άκουσμα στην κοινωνία είναι καλύτερο να λες είμαι στρατιωτικός ή αστυνομικός παρά ντελιβερας βέβαια δεν είσαι αξιωματικός αλλά και πάλι είναι καλύτερο. Δεν θα σου εξασφαλίσει να βρεις γκόμενα απαραίτητα μόνο καμία χαζή πού θα σε επιλέξει επειδή έχεις την σταθερότητα του δημοσίου. Αλλά μην φέρνετε ως παράδειγμα το ντελιβερι ρε μάγκες υπάρχουν ένα σωρό δουλειές που βγάζεις πολύ χρήμα, πχ υδραυλικός, ηλεκτρολόγος αν δουλέψεις εκεί μαζεύεις πολύ χρήμα.

το οτι καποιος ειναι στρατιωτικος καμια γυναικα δε γοητευει αν δεν εχει και την εξωτερικη εμφανιση .επισης καμια δε θα σε επιλεξει επειδη εισαι μονιμος.με αυτα που λετε καποιοι ρεζιλι γινεστε

Επισκέπτης

Γτ ποιος είπε ότι τα ΚΑΑΥ είναι προνόμιο ή ότι θα βρεις γκόμενα?? Ρε πάτε καλά ? Ότι θέλετε διαβάζετε εδώ μέσα κάποιοι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 11:42 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 4:28 pm Καλά προφανώς εγώ δεν είπα ότι έχεις κύρος ως ΕΠΟΠ ή ως ειδικός φρουρός ειδικά που το 60% του ελληνικού πληθυσμού μισεί την αστυνομία. Απλά προφανώς σαν άκουσμα στην κοινωνία είναι καλύτερο να λες είμαι στρατιωτικός ή αστυνομικός παρά ντελιβερας βέβαια δεν είσαι αξιωματικός αλλά και πάλι είναι καλύτερο. Δεν θα σου εξασφαλίσει να βρεις γκόμενα απαραίτητα μόνο καμία χαζή πού θα σε επιλέξει επειδή έχεις την σταθερότητα του δημοσίου. Αλλά μην φέρνετε ως παράδειγμα το ντελιβερι ρε μάγκες υπάρχουν ένα σωρό δουλειές που βγάζεις πολύ χρήμα, πχ υδραυλικός, ηλεκτρολόγος αν δουλέψεις εκεί μαζεύεις πολύ χρήμα.

το οτι καποιος ειναι στρατιωτικος καμια γυναικα δε γοητευει αν δεν εχει και την εξωτερικη εμφανιση .επισης καμια δε θα σε επιλεξει επειδη εισαι μονιμος.με αυτα που λετε καποιοι ρεζιλι γινεστε

Εντάξει από τι φαίνεται γεννήθηκες χθες.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 7:49 am

εγω που ειμαι 29 ετων ναι γεννηθηκα χθες .εσυ μαλλον προχθες .εισαι πιο παλιος. εμενα καμια γυναικα δε με κοιταξε παντως επειδη ειμαι ενστολος. βασικα γενικα καμια γυναικα. αυτες τις μπο**δες που γραφετε καποιοι μονο κανενας χαζος ή κανενας πιτσιρικας θα τις πιστεψει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 5:03 pm

εγω που ειμαι 29 ετων ναι γεννηθηκα χθες .εσυ μαλλον προχθες .εισαι πιο παλιος. εμενα καμια γυναικα δε με κοιταξε παντως επειδη ειμαι ενστολος. βασικα γενικα καμια γυναικα. αυτες τις μπο**δες που γραφετε καποιοι μονο κανενας χαζος ή κανενας πιτσιρικας θα τις πιστεψει

Είσαι τέρμα αβγαλτος. Οι γυναίκες είναι ΦΟΎΛ συμφέροντολογες πάνε πάντα σε όποιον έχει λεφτά και είναι στο δημόσιο. Όλες το χρήμα κυνηγάνε ξύπνα!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 29, 2026 12:05 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 5:03 pm

Είσαι τέρμα αβγαλτος. Οι γυναίκες είναι ΦΟΎΛ συμφέροντολογες πάνε πάντα σε όποιον έχει λεφτά και είναι στο δημόσιο. Όλες το χρήμα κυνηγάνε ξύπνα!!!!

πρεπει ο αλλος να εχει και εμφανιση 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες