Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Legamenos
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Σε πάνε όπου σε χρειάζονται, όχι όπου θες δυστυχώς
-
Επισκέπτης
Έχει κάνει κάποιος αίτηση γιατί σε εμένα είπαν ότι δεν έχουν χρεωθεί ακόμα τα έγγραφα κτλ
-
Legamenos
Καλημέρα . Με απολυτήριο 14,9 πτυχίο προφισενσι δίπλωμα ιχ πόσα μόρια βγάζει για β κατηγορία ;
-
Επισκέπτης
1890 έχεις είναι πολύ χαμηλά. Με αυτά τα μόρια μπήκαμε οι τελευταίοι φέτος που εξαντλήθηκε ο πίνακας. Αλλά με 3250 αιτήσεις μόνο τώρα αν γίνουν οι διπλάσιες αιτήσεις είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάνε την προσπάθεια σου δεν χάνεις τίποτα και εγώ τον Αύγουστο του 24 ξενερωμενος ήμουνα αλλά τελικά τα κατάφερα έστω και 1,5 χρόνο αργότερα.
-
pepegopoulos
Παιδες εγω περασα ΣΦ και εχω να σας πω οτι Αστυνομικος Αθηνα αν δεν εισαι απο Αθηνα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και δεν θα βγαινετε οικονομικα..Εγω απο βορειο Ελλαδα και παραιτηθηκα με παλαιοτερη προκυρηξη επειδη πλεον περασα στην πολη μου.Δυστυχως μονο ενας Αθηναιος μπορει να ανταπεξελθει στην πρωτευουσα ειδαλλως καλυτερα στις πολεις σας με χαμηλο μισθο η σεζον παρα καταπιεση της Αθηνας (γνωμη μου).
-
Arif
Γνωρίζει κανείς υπεύθυνα με πόσα μόρια μπήκαν οι τελευταίοι φέτος στην κατηγορία Β' ΕΠΑΛ;
Με 1800 μόρια στην Β' έχει ελπίδες ένας γνωστός μου να μπει κάποια στιγμή;
Καλή τύχη παιδιά!
Με 1800 μόρια στην Β' έχει ελπίδες ένας γνωστός μου να μπει κάποια στιγμή;
Καλή τύχη παιδιά!
-
Επισκέπτης
Όλος ο πίνακας μπήκε ρε μάγκες μέχρι και ο τελευταίος και στις δύο κατηγορίες εξαντλήθηκε ο πίνακας.
-
Επισκέπτης
Θα φύγουν πολλοί τώρα και στους ειδικούς φρουρούς μόλις δουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.pepegopoulos έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 10:57 am Παιδες εγω περασα ΣΦ και εχω να σας πω οτι Αστυνομικος Αθηνα αν δεν εισαι απο Αθηνα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και δεν θα βγαινετε οικονομικα..Εγω απο βορειο Ελλαδα και παραιτηθηκα με παλαιοτερη προκυρηξη επειδη πλεον περασα στην πολη μου.Δυστυχως μονο ενας Αθηναιος μπορει να ανταπεξελθει στην πρωτευουσα ειδαλλως καλυτερα στις πολεις σας με χαμηλο μισθο η σεζον παρα καταπιεση της Αθηνας (γνωμη μου).
-
Επισκέπτης
Εννοώ από αυτούς πού τελειώνουν τώρα εκπαίδευση. Μόλις δουν ότι δεν βγαίνει οικονομικά όσοι δεν έχουν υποστήριξη από μπαμπά μαμά από πίσω θα βαρεσουν κατευθείαν παραίτηση.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 11:35 amΘα φύγουν πολλοί τώρα και στους ειδικούς φρουρούς μόλις δουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.pepegopoulos έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 10:57 am Παιδες εγω περασα ΣΦ και εχω να σας πω οτι Αστυνομικος Αθηνα αν δεν εισαι απο Αθηνα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και δεν θα βγαινετε οικονομικα..Εγω απο βορειο Ελλαδα και παραιτηθηκα με παλαιοτερη προκυρηξη επειδη πλεον περασα στην πολη μου.Δυστυχως μονο ενας Αθηναιος μπορει να ανταπεξελθει στην πρωτευουσα ειδαλλως καλυτερα στις πολεις σας με χαμηλο μισθο η σεζον παρα καταπιεση της Αθηνας (γνωμη μου).
-
John2000
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι
Καλημέρα για την β κατηγορία με πτυχίο ΕΠΑΛ 13,7 τριτεκνια δίπλωμα αυτοκινήτου και 3.5 χρόνια ΕΠΟΠ στης ένοπλες δυνάμεις τι λέτε έχω πιθανότητες?
-
Επισκέπτης
Έχεις 1750 μόρια είσαι χαμηλά κάντα δεν χάνεις τίποτα
-
Επισκέπτης
Το θέμα είναι ότι και με ΣΦ όπως το έχουν κάνει δεν είσαι μόνιμος και πρέπει να ελπίζεις στην μονιμοποιηση, από την άλλη ΕΦ είσαι μόνιμος αλλά είσαι Αθήνα. Σε όλα κάτι κερδίζεις κάτι χάνειςpepegopoulos έγραψε: Τρί Απρ 28, 2026 10:57 am Παιδες εγω περασα ΣΦ και εχω να σας πω οτι Αστυνομικος Αθηνα αν δεν εισαι απο Αθηνα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και δεν θα βγαινετε οικονομικα..Εγω απο βορειο Ελλαδα και παραιτηθηκα με παλαιοτερη προκυρηξη επειδη πλεον περασα στην πολη μου.Δυστυχως μονο ενας Αθηναιος μπορει να ανταπεξελθει στην πρωτευουσα ειδαλλως καλυτερα στις πολεις σας με χαμηλο μισθο η σεζον παρα καταπιεση της Αθηνας (γνωμη μου).
-
Giorikas25
Καλησπέρα παιδιά, με απολυτήριο 16.2 - ειδικές δυνάμεις - δίπλωμα - προφισιενσι ,έχω ελπίδες;
Αν είσαι από Αθήνα ναι αξίζει... αλλιώς οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες