Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πωπω τελικά ακόμη δεν έγινε τπτ κ συνεχίζουν κάποιοι για τη βάση κλπ 

Εντάξει... υπό του μηδενός 
Επισκέπτης

Εδώ προσπαθούμε να μάθουμε το πότε θα βγει και αν και εσείς λέτε για βάσεις που να ξέρουμε το πόσες χιλιάδες αιτήσεις θα γίνουν περιμένετε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη 
Επισκέπτης

πότε να περιμένουμε να πάει στο εθνικό τυπογραφείο η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 7:52 pm πότε να περιμένουμε να πάει στο εθνικό τυπογραφείο η προκήρυξη 

Ρε φίλε πλάκα κανεις που να ξέρουμε το πότε θα πάει και το πότε θα βγει εδώ λέγαν εντός Απριλίου και έφυγε ο Απρίλιος τι να λέμε είδη θα έπρεπε να είχαμε καταθέσει αιτήσεις όχι να μιλάμε για το πότε ενδέχεται να βγεί καλά κρασιά 
Επισκέπτης

Αν ειστε τόσο πριξαρχηδες για την έκδοση μιας προκήρυξης που εχουν ανακοινώσει άπαντες πως σύντομα θα βγει, φανταστείτε να μπειτε εσεις στη Πυροσβεστική τι πριξαρχιδισμο έχουμε να φάμε. Κλαψομοθνιδες όλοι.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 8:35 pm Αν ειστε τόσο πριξαρχηδες για την έκδοση μιας προκήρυξης που εχουν ανακοινώσει άπαντες πως σύντομα θα βγει, φανταστείτε να μπειτε εσεις στη Πυροσβεστική τι πριξαρχιδισμο έχουμε να φάμε. Κλαψομοθνιδες όλοι.

Έλα κομμένε ξανά πήγαινε λίγο Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και τα ξανά λέμε γιοτομπαλο
Επισκέπτης

ρε παιδιά επειδή έχει αργήσει λίγο να βγει η προκήρυξη που σας το ξανά λέω πιστευω είναι λόγο του υπουργού που αλλάξε δεν σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα η προκήρυξη η ότι δεν θα βγεί και σιγά πόσο έχει καθυστερήσει είχαν πει μέσα Απριλίου και ήμαστε στα τελη λίγο υπομονή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 8:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 8:35 pm Αν ειστε τόσο πριξαρχηδες για την έκδοση μιας προκήρυξης που εχουν ανακοινώσει άπαντες πως σύντομα θα βγει, φανταστείτε να μπειτε εσεις στη Πυροσβεστική τι πριξαρχιδισμο έχουμε να φάμε. Κλαψομοθνιδες όλοι.

Έλα κομμένε ξανά πήγαινε λίγο Δημοτικό να μάθεις ορθογραφία και τα ξανά λέμε γιοτομπαλο

Φαντάσου ποσο χαζός θα εισαι εσύ που δεν εχεις πάρει χαμπάρι οτι τα ορθογραφικά στις βρισιές ειναι επίτηδες για να μην το αναγνωρίσει το αυτοματοποιημένο σύστημα και τις εμφανίσει με ******* . Φαντάσου!!

Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα να έχουμε με κάποια εξέλιξη έως την Πέμπτη γιατί Παρασκευή είναι αργία 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 6:48 am Καλημέρα σε όλους καλή εβδομάδα να έχουμε με κάποια εξέλιξη έως την Πέμπτη γιατί Παρασκευή είναι αργία 

μακάρι φιλαράκι να έχουμε κάποια εξελίξει ώστε αν ξεκινήσουν οι διαδικασίες 
Επισκέπτης

Εγώ το δέχομαι ότι μπορεί να έχει πάει στο ΣτΕ η προκήρυξη μπορεί να έχει γραφτεί να είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων για να βγει , αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει και άλλες ενέργειες για εκπαίδευση εγκαταστάσεις προσωπικό κλπ , μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό μακάρι να κάνω λάθος , όπως και να χει αυτή η εβδομάδα πιστεύω θα είναι καθοριστική έστω για μια εξέλιξη .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 10:36 am Εγώ το δέχομαι ότι μπορεί να έχει πάει στο ΣτΕ η προκήρυξη μπορεί να έχει γραφτεί να είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων για να βγει , αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει και άλλες ενέργειες για εκπαίδευση εγκαταστάσεις προσωπικό κλπ , μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό μακάρι να κάνω λάθος , όπως και να χει αυτή η εβδομάδα πιστεύω θα είναι καθοριστική έστω για μια εξέλιξη .

η εκπαίδευση εγώ έχω ακούσει θα γίνει πάλι στην Αυλώνα και οι εκπαιδευτές θα είναι οι ίδιοι που ήταν και στους 150 και μπορεί και μερικοί ακόμα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 10:56 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 10:36 am Εγώ το δέχομαι ότι μπορεί να έχει πάει στο ΣτΕ η προκήρυξη μπορεί να έχει γραφτεί να είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων για να βγει , αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει και άλλες ενέργειες για εκπαίδευση εγκαταστάσεις προσωπικό κλπ , μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό μακάρι να κάνω λάθος , όπως και να χει αυτή η εβδομάδα πιστεύω θα είναι καθοριστική έστω για μια εξέλιξη .

η εκπαίδευση εγώ έχω ακούσει θα γίνει πάλι στην Αυλώνα και οι εκπαιδευτές θα είναι οι ίδιοι που ήταν και στους 150 και μπορεί και μερικοί ακόμα 

Φίλε μου το έχεις ακούσει επίσημα , ή απλά σε μια συζήτηση , δεν το λέω κακοπροαίρετα μακάρι να ισχύει αυτό θα σημαίνει ότι τρέχει κανονικά η προκήρυξη και τα διαδικαστικά της 
Επισκέπτης

καλησπερα πιστευετε θα υπαρχει επιλογη προτιμησης σε αυτη την προκυρηξη πεθ για ολη την ελλαδα η μετα την σχολη θα ανακοινωνεται που θα πηγαινει ο καθενας
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 27, 2026 1:07 pm καλησπερα πιστευετε θα υπαρχει επιλογη προτιμησης σε αυτη την προκυρηξη πεθ για ολη την ελλαδα η μετα την σχολη θα ανακοινωνεται που θα πηγαινει ο καθενας

Αποκλείεται να υπάρξει προτίμηση.
Πανελλαδική κάλυψη 

Πρώτα νησιά κ μετά υπόλοιπες περιφέρειες 

Στο τέλος της σχολής θα γίνει η τοποθέτηση όπως πάντα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες