Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ρε παιδιά αυτό που λέτε δεν γίνεται δεν μπορεί ο κάθε υποψήφιος να γνωρίζει που θα τοποθετηθεί καθώς η προκήρυξη είναι πανελλαδική και δεν έχει εντοπιότητα 
Επισκέπτης

Για να γίνει αυτό που γράφει κάποιος παραπάνω σχετικά με τις τοποθετήσεις είναι πολύ δύσκολο , ναι μεν είναι ότι καλύτερο να ξέρει ο καθένας που θα πάει διότι δεν θα υπάρχουν παραιτήσεις και κολλήματα , από την άλλη η προκήρυξη θα πρέπει να βγει σε μορφή εποχικών και να δηλώνεις ανά νομό και όχι πανελλαδικά πράγμα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο , διότι θα πρέπει να βγουν επακριβώς οι θέσεις ανά νομό και ανά υπηρεσία κλιμάκιο , επίσης μετά ίσως υπάρξουν κλιμάκια που λόγο απόστασης να μην δηλωθούν και να μην υπάρχουν άτομα που θα δηλώσουν προτίμηση, άρα πάλι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, εγώ πιστεύω στη προκήρυξη θα αναγράφει τις πεπυδ που θα πάνε οι ΠΕΘ και ίσως αναγραφεί και πόσες θέσεις θα έχει η κάθε πεπυδ , προσωπική μου άποψη παιδιά κάθε σχόλιο δεκτό .

Επισκέπτης

κανονικά δεν έπρεπε να λέει καν για που είναι η θέσεις σε όλες της άλλες προκήρυξη γιατί δεν λέει επίσης τα παιδιά από της πανελλήνιας γιατί να πηγαίνουν σε όλοι την Ελλάδα μεταθέσεις και η πεθ να περνάνε κατευθείαν στον τόπο τους δεν γίνεται αυτό που λέτε και πρακτική και θεωρητικά δεν είναι σαν τους εποχικούς είναι προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στην Πυροσβεστική αυτό που θέλει ο μπαρδακης είναι απλός να αναγράφονται οι θέσεις για ποιός περιοχές είναι η θέσεις όπως έλεγε στους 150 ότι είναι για Αττική όχι να ξέρει ο κάθε υποψήφιος πριν μπει που θα πάει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 10:59 am κανονικά δεν έπρεπε να λέει καν για που είναι η θέσεις σε όλες της άλλες προκήρυξη γιατί δεν λέει επίσης τα παιδιά από της πανελλήνιας γιατί να πηγαίνουν σε όλοι την Ελλάδα μεταθέσεις και η πεθ να περνάνε κατευθείαν στον τόπο τους δεν γίνεται αυτό που λέτε και πρακτική και θεωρητικά δεν είναι σαν τους εποχικούς είναι προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στην Πυροσβεστική αυτό που θέλει ο μπαρδακης είναι απλός να αναγράφονται οι θέσεις για ποιός περιοχές είναι η θέσεις όπως έλεγε στους 150 ότι είναι για Αττική όχι να ξέρει ο κάθε υποψήφιος πριν μπει που θα πάει 

Πολύ σωστά τα λες και προφανώς δεν πρόκειται να δηλώνεις το που θες να πας τώρα αστούς να λένε μερικοί ιδέα δεν έχουν θα καταλάβουν όταν βγεί 
Επισκέπτης

Καλημέρα μάγκες υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το όριο ηλικίας ή πάλι έως 30 θα είναι?
Επισκέπτης

για να γίνει αυτό που λέτε πρέπει να έχει η προκήρυξη εντοπιότητα όπως στους εποχικούς και στους συνοριοφύλακες από την στιγμή που πήγε στο συμβούλιο της επικρατείας μετά δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση πάνω στην προκήρυξη μόνο άμα ζητηθεί από ΣτΕ επίσης εσείς μόλις μάθατε ότι είπε ο μπαρδακης ότι η προκήρυξη βρίσκεται στο ΣτΕ λέγατε ότι είναι ψέμα τώρα τώρα που ακουστική αυτό με της τοποθέτησης όλα καλά τελικά ισχύει η δεν ισχύει θα βγει την βδομάδα η προκήρυξη η οχι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 11:29 am για να γίνει αυτό που λέτε πρέπει να έχει η προκήρυξη εντοπιότητα όπως στους εποχικούς και στους συνοριοφύλακες από την στιγμή που πήγε στο συμβούλιο της επικρατείας μετά δεν μπορεί να γίνει καμία παρέμβαση πάνω στην προκήρυξη μόνο άμα ζητηθεί από ΣτΕ επίσης εσείς μόλις μάθατε ότι είπε ο μπαρδακης ότι η προκήρυξη βρίσκεται στο ΣτΕ λέγατε ότι είναι ψέμα τώρα τώρα που ακουστική αυτό με της τοποθέτησης όλα καλά τελικά ισχύει η δεν ισχύει θα βγει την βδομάδα η προκήρυξη η οχι

Κανείς δεν ξέρει φίλε για το πότε θα βγει λογικά πρέπει μέχρι μέσα Μάϊου να βγει απ' εβδομάδα μου ακούγεται λίγο τώρα επειδή είπε ένας ότι βρίσκεται στο ΣτΕ τι να πω εάν ισχύει λογικά θα πρέπει να βγεί 
AN77AG

Δημοσίευση από AN77AG »

Εχω 2 αντιπυρικές σαν εποχικός πυροσβέστης έχω ειδικές δυνάμεις πολυτεκνία και επαγγελματικό δίπλωμα με πει 
Έχω ελπίδες να μπω στους 600 στην πεθ ;

Επισκέπτης

AN77AG έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 12:47 pm Εχω 2 αντιπυρικές σαν εποχικός πυροσβέστης έχω ειδικές δυνάμεις πολυτεκνία και επαγγελματικό δίπλωμα με πει 
Έχω ελπίδες να μπω στους 600 στην πεθ ;

Άνετα. 
Επισκέπτης

Τι θέση πιστεύεις ότι θα βγω πάνω κάτω ;
Επισκέπτης

Τώρα μου βάζεις δύσκολα φίλε. Πάντως πιστεύω σίγουρα ότι θα είσαι μέσα στους 600 με αυτά που έχεις. 
AN77AG

Δημοσίευση από AN77AG »

Να είσαι καλά φίλε μου καλή επιτυχία να έχουμε !

Επισκέπτης

παιδιά εγώ με ειδικές δυνάμεις δίπλωμα γ και πει πιστεύετε έχω ελπίδες έστω με τα κοψίματα 
Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Loco7 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 1:47 pm παιδιά εγώ με ειδικές δυνάμεις δίπλωμα γ και πει πιστεύετε έχω ελπίδες έστω με τα κοψίματα 

Αρα 8 μόρια δεν ξέρω ανάλογα τις αιτήσεις είναι το θέμα 
και πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Απρ 26, 2026 12:57 pm Τι θέση πιστεύεις ότι θα βγω πάνω κάτω ;

Πού θες να πας?!σε ποια περιφέρεια?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης