Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ρε μάγκες ο άνθρωπος σας λέει ότι η προκήρυξη προχωράει και βρίσκεται στο ΣτΕ και εσείς ακόμη λέτε τα δικά σας όσο το από βδομάδα σε βδομάδα να σας θυμίσω ότι έχει αλλάξει και ένας υπουργός μέσα σε αυτό το διάστημα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 12:24 pm ρε μάγκες ο άνθρωπος σας λέει ότι η προκήρυξη προχωράει και βρίσκεται στο ΣτΕ και εσείς ακόμη λέτε τα δικά σας όσο το από βδομάδα σε βδομάδα να σας θυμίσω ότι έχει αλλάξει και ένας υπουργός μέσα σε αυτό το διάστημα 

Καλά έγινε εντάξει δικιά σου άποψη πίστευε ότι θες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 1:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 12:24 pm ρε μάγκες ο άνθρωπος σας λέει ότι η προκήρυξη προχωράει και βρίσκεται στο ΣτΕ και εσείς ακόμη λέτε τα δικά σας όσο το από βδομάδα σε βδομάδα να σας θυμίσω ότι έχει αλλάξει και ένας υπουργός μέσα σε αυτό το διάστημα 

για να καταλάβω εσείς θέλετε ή δεν θέλετε να βγεί η προκήρυξη επίσης μιας και γνωρίζετε πότε θα βγεί η προκήρυξη γιατί δεν μας το λέτε και εμάς να το μάθουμε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 1:30 pm

για να καταλάβω εσείς θέλετε ή δεν θέλετε να βγεί η προκήρυξη επίσης μιας και γνωρίζετε πότε θα βγεί η προκήρυξη γιατί δεν μας το λέτε και εμάς να το μάθουμε 

Εννοείται και θέλουμε δεν γίνεται μέσα από το σώμα να μου λένε μεγάλη αξιωματικοί ότι ακόμα δεν έχουν κατανεμηθεί οι θέσεις και ότι θα βγει έως 17 μαϊου αλλιώς μετά αντιπυρικη και ο άλλος λέει ότι έχει πάει στο ΣτΕ τι να πω μακάρι να βγω ψεύτης και να τελειώνουμε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 1:38 pm

Εννοείται και θέλουμε δεν γίνεται μέσα από το σώμα να μου λένε μεγάλη αξιωματικοί ότι ακόμα δεν έχουν κατανεμηθεί οι θέσεις και ότι θα βγει έως 17 μαϊου αλλιώς μετά αντιπυρικη και ο άλλος λέει ότι έχει πάει στο ΣτΕ τι να πω μακάρι να βγω ψεύτης και να τελειώνουμε 

μα και ο αξιωματικός του ίδιο σου λέει ότι θα βγεί μέχρι 17 Μάϊο δεν στο απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει και την άλλη η την πάρα άλλη βδομάδα 
Επισκέπτης

για έναν που έχει ειδικές δυνάμεις δίπλωμα και ΠΕΙ σε ποια προκήρυξη πιστεύετε έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στους 600 πεθ η στους 380 ειδικούς φρουρούς 
Επισκέπτης

Πεθ εννοείται δεν υπάρχει συγκριση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 25, 2026 1:50 pm για έναν που έχει ειδικές δυνάμεις δίπλωμα και ΠΕΙ σε ποια προκήρυξη πιστεύετε έχει περισσότερες πιθανότητες να μπει στους 600 πεθ η στους 380 ειδικούς φρουρούς 

Δύσκολα τα πράγματα. 
An77AG

Δημοσίευση από An77AG »

:D :P

:)
  :lol:
 :D
 Καλησπέρα σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω 2 αντιπυρικές σαν εποχικός πυροσβέστης σαν μάχιμος έχω επαγγελματικό δίπλωμα γ κατηγορίας με πει έχω πολυτεκνία και έχω και ειδικές δυνάμεις έχω ελπίδες να μπω στην πεθ ;

Επισκέπτης

:cry:
 Επισκέπτης

Φίλε απ οτι φαίνεται δεν έχεις ιδέα απο προκηρύξεις. Το ΣΤΕ κοιτάει τα τεχνικά ζητήματα μιας προκήρυξης οχι τις τοποθετήσεις. Οι τοποθετήσεις οπως και στους πεθ ειναι το τελευταίο στάδιο που συμπληρώνεται σε προκήρυξη οπως εγινε αντίστοιχα και στην προκήρυξη των Εποχικών. Το κακό με το ίντερνετ ειναι οτι ο καθε άσχετος δεν ρωτάει να μάθει αλλά αμφισβητεί αυτούς που γνωρίζουν πως κινούνται οι διαδικασίες νομίζοντας πως ξέρει.

Επισκέπτης

εσένα ποια είναι η γνώμη σου τι νομίζεις θα γίνει;
Επισκέπτης

Πρώτα τους νοιάζει να υπάρξει πρόσληψη και εισαγωγή στη σχολή για εκπαίδευση.

Το πού θα τοποθετηθούν οι 600 θα το βρουν στην πορεία, είναι κάτι το οποίο δε χρειάζεται συζήτηση ιδιαιτερη και λόγος για να κολλήσει η προκήρυξη.

Εννοείται τα νησιά πρώτα και οι υπόλοιπες περιφέρειες θα απορροφήσουν τους 600.

Άλλοι λόγοι υπάρχουν και καθυστερεί και όχι το πού θα τοποθετηθούν οι 600.
Επισκέπτης

έτσι πιστεύω και εγώ δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να βρούνε που θα πάνε όσο για την καθυστέρηση πιστεύετε οφείλεται στην αλλαγή υπουργού από βδομάδα ελπίζω να ξεκινήσουν η διαδικασία 
Επισκέπτης

Απ όσο γνωρίζω ο Μπαρδάκης προσπαθει να μπουν οι θεσεις στην προκήρυξη. Δηλαδή να ειναι δηλωμενες μεσα στη προκήρυξη και ο καθένας να δηλωσει όπου θελει. Αυτο θέλει να το κανει για να μην ταλαιπωρηθουν όσοι περάσουν που μάθαιναν τελευταία ημέρα τις τοποθετήσεις τους ψάχνοντας με τη ψυχή στο στόμα σε 2-3 μέρες σπίτια και πως θα ταξιδέψουν στις περιοχές που τους τοποθετούσαν. Πολύ σωστή κίνηση να ζητάει αυτο το πράγμα και αν καθυστερεί γι αυτο η προκήρυξη χαλάλι. Ειναι σωστό αυτο που ζητάει αν ισχύουν οι πληροφορίες γιατί στο πυροσβεστικό σώμα παει η παραπληροφορηση και έρχεται.
ASTA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και μακάρι να γίνει αυτό κι ας καθυστερήσει κι άλλο αν είναι αυτός ο λόγος! 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης